Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι του Magne, Louis από το 1893, και βρίσκονται στο Γαλλικό Yπουργείο Πολιτισμού. 

Ναι! Είναι το πρόγραμμα της ΝΕΤ!


Σε περίπτωση που δεν είδατε το σημερινό πρόγραμμα της ΝΕΤ, σας εφιστούμε την προσοχή, για κάτι τουλάχιστον... αξιοσημείωτο!

Το πρόγραμμα της ΝΕΤ για σήμερα Πέμπτη 30/8/2012:

3ος Ποδηλατικός Γύρος Ε.Δ.Ο. και Πάρτυ Νεολαίας στην Κάτω Τιθορέα


Η Ελληνική Διασωστική Ομάδα διοργανώνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου τον 3ο ποδηλατικό γύρο στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας. Μετά τη λήξη στο γήπεδο Κάτω Τιθορέας θα ακολουθήσουν παιχνίδια για παιδιά, συναυλία και η μέρα κλείνει με πάρτυ νεολαίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου:

Καζάνι που "βράζει" ο χώρος της Υγείας

Αναταραχή στον χώρο της Υγείας, με τους ασφαλισμένους να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Μετά τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς που ανέστειλαν τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στρέφεται κατά του ΕΟΠΠΥ

Εβδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων απο το σύλλογο γυναικών Κάτω Τιθορέας


Ξεκίνησαν χθες (Τρίτη 28 Αυγούστου 2012) οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος γυναικών Κάτω Τιθορέας. Η πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής με έκθεση βιβλίου, καθώς και με έκθεση παλιάς φωτογραφίας την οποία επιμελήθηκε ο φιλόλογος κ.Αθανάσιος Βελέντζας . Aκολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Ντοκιμαντέρ: Γεώργιος Καραϊσκάκης, ο αδικοχαμένος ήρωας


Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την ζωή, τη δράση και τον απροσδόκητο θάνατο του μεγάλου...
Έλληνα Οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821:


Το HELLAS-ORTHODOXY και ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος αναζητούν πληροφορίες και περπατούν στα μέρη όπου κορυφώθηκε η επαναστατική δράση του Καραϊσκάκη με δραματικό τρόπο, την Αττική.

Σοφά λόγια από τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ!


Η Αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Ο άνθρωπος είναι θνητός με τους φόβους του, και αθάνατος με τις επιθυμίες του.
Άσε τους μεγάλους δρόμους και πάρε τα στενά.
Όσο ο Άνθρωπος συνεχίζει να είναι ο άσπλαχνος καταστροφέας των κατώτερων ζώντων όντων δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη. Γιατί όσο οι άνθρωποι κατασφάζουν τα ζώα, θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο.

Συνεχίζεται η προετοιμασία για Παρνασσό Αμφίκλειας. Κηφισσό και Ελάτεια


Συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία  ομάδων ποδοσφαίρου της περιοχής μας. 

NTOKOYMENTO : ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΧΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΔΕΛΦΟΥΣ

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σκηνές που έχω αποσπάσει από ολιγόλεπτο προπαγανδιστικό φιλμάκι των Γερμανικών αρχείων το 1942 που έχω στο αρχείο μου.

Κλειστός ο Δήμος Δελφών σήμερα 30.8.2012, συμμετέχει στη διαμαρτυρία των δήμων

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Δελφών συμμετέχει στην διαμαρτυρία των ΟΤΑ όλης της χώρας σύμφωνα και με τo αρ. πρ. 339/27-8-2012 Ομόφωνο Ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.