Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: Ελληνικές αστείες ταμπέλες!

Δείτε βίντεο με ταμπέλες που… ΕΓΡΑΨΑΝ!!! (ΙΣΤΟΡΙΑ)

Τουριστικό τρενάκι στο Γαλαξίδι


Η Επιτροπή ποιότητας Ζωής του Δήμου Δελφών, αφού έλαβε υπ' όψη της τις μελέτες των αρμοδίων υπηρεσιών, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση λειτουργίας τουριστικού τρένου εντός της πόλεως του Γαλαξιδίου.

Μεταθέτουν τον αστυνόμο της Ύδρας


Μία απίστευτη και πέρα από κάθε προσδοκία εξέλιξη είχαμε νωρίς σήμερα το πρωί στην Ύδρα, που έρχεται ως συνέχεια των απαράδεκτων επεισοδίων της προηγούμενης εβδομάδας.

 Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προφανώς με άνωθεν εντολή, διατάσσει την απομάκρυνση του Διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος, Aστυνόμου Β ,κ.Γεώργιου Ζώτου.

Τώρα-Εκκενώνουν χωριό στην Εύβοια


Μαντράκι: Χτυπούν οι καμπάνες για να φύγει ο κόσμος από τα σπίτια 


Εκκενώνεται το Μαντράκι αυτή την ώρα μιας και η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πρώτα σπίτια...

Χαρούλης-Μάλαμας στα Καστέλλια 25 Αυγούστου

Σαββατο 25 Αυγούστου:
Σωκρατης Μαλαμας και Γιαννης Χαρουλης «Σε τραγούδια της ζωής μας, στα Καστέλλια της καρδιάς μας» Μουσικό Φεστιβάλ στα Καστέλλια του Νομού Φωκίδας Στο ημιορεινό χωριό «Καστέλλια» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίων,...

Διανυκτέρευση στον Παρνασσό.

Το Σάββατο στις 1-9-2012

Καταγγελίες για απάτες με προπληρωμένες κάρτες

Διερευνώνται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γνωστοποιήθηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, διερευνάται μεγάλος αριθμός καταγγελιών, που αφορούν στην εξαπάτηση ιδιοκτητών καταστημάτων, στα οποία πωλούνται κάρτες κινητής τηλεφωνίας προπληρωμένου χρόνου ομιλίας και προπληρωμένες κάρτες τύπου «paysafe», που χρησιμοποιούνται για διαδικτυακές αγορές.

Ρίγανη: Επικερδής και περιζήτητη στο εξωτερικό


  Η καλλιέργεια της ρίγανης εντοπίζεται κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία

Βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των αρωματικών φυτών, όχι μόνο εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και επειδή είναι μία από τις πλέον επικερδείς καλλιέργειες με μικρό κόστος παραγωγής και ελάχιστες καλλιεργητικές φροντίδες.

Πολύδροσος Παρνασσού: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΜΟΥ...

Πολύδροσος Παρνασσού: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ. ΜΟΥ...: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πολυδρόσου, μαζί με την Μιμίκα Μουλαρά ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Το Σάββατο 25 Αυγούστου 3012 στις ...

Απαγορεύεται η φύτευση αμπελιών στα χωράφια μας χωρίς άδεια.

Άρχισε η ανάπτυξη! Η φύτευση αμπελιών για κρασί στα χωράφια μας δεν επιτρέπεται αν δεν πάρουμε άδεια - Θα εκριζώνονται οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου που φυτεύτηκαν σε αμπελοτεμάχια χωρίς δικαίωμα φύτευσης !!!  Στην Ευρωπαϊκή Ένωση που ανήκουμε δεν μπορούμε πλέον να φυτεύουμε ό,τι εμείς θέλουμε. Επιβάλουν όρους στο τι και πόσο θα φυτεύουμε στα χωράφια μας.

Που υπάρχει σήμερα υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς...

Και η Στερεά στις κόκκινες περιοχές

Καύσωνας και ισχυροί άνεμοι μπορεί να είναι δίδυμο... κόλασης και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Α.Σ ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ 2012