Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δευτέρα, 13 Αύγουστος
21:00 Λιδορίκι Γιώργο Μάγου
22:00 Ερατεινή : Ιόνια ορχηστρα
22:30 Πολύδροσσο Πάρτυ Νεολαίας

ΣΟΚΑΡΕΙ κύριοι το μήνυμα τoυ απόδημου Ελληνισμού μας

'Αντε να χαθείτε ''καραγκιόζηδες'', της (κάθε) ελληνικής κυβέρνησης. Οι γελοίοι πολιτικοί (και μη) απατεώνες στην Αθήνα νομίζουν ότι ο απόδημος Ελληνισμός είναι...
ΔΕΚΟ που θα τον ''κουμαντάρουν'' με... ''προεδρικά διατάγματα'' και... ''νόμους της Βουλής'', μέσω της μεγάλης απάτης που δημιούργησαν, χρηματοδότησαν και θέλησαν να επιβάλουν στην Ομογένεια, το (ουσιαστικά ανύπαρκτο και αναξιόπιστο) ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ)... Ποιοι νομίζουν τελικά ότι είναι, που θα...

To πρώτο έγγραφο ντοκουμέντο για τις μίζες!

Δείτε  μια μεγάλη αποκάλυψη η οποία θα προκαλέσει πονοκεφάλους σε όσους πήραν μίζες από τα Ρωσικά οπλικά συστήματα, που προμηθεύτηκε η Ελλάδα από τη δεκαετία του '90 έως σήμερα.

Το spirospero.gr έχει στα χέρια του τα αντίγραφα των επιταγών με τις οποίες φέρεται ότι πληρωνόντουσαν οι μίζες, κυρίως των TOR-M1.

Επιδοτούμενη η δωρεά της ATE Bank

Το εκπληκτικό της υπόθεσης της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ Bank σε όφελος της τράπεζας Πειραιώς, είναι ότι δεν υπήρξε πώληση.
Η τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν κατέβαλε τίμημα για την απόκτηση της ATE BANK.  Έτσι δεν πρόκειται να υπάρξει δημοσιονομικό όφελος από αυτήν την ιδιωτικοποίηση, αντίθετα θα υπάρξει επιβάρυνση των φορολογούμενων πολιτών που μπορεί να φτάσει και τα 10 δισ. ευρώ.

Εθνική τραγωδία!

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας είναι η ραγδαία αύξηση των ποσοστών ανεργίας, τα οποία σημείωσαν νέο θλιβερό «ρεκόρ» τον Μάιο, φτάνοντας στο 23,1% από 16,8% πέρυσι τον ίδιο μήνα. Οι άνεργοι έφθασαν τους 1.147.372, δηλαδή ήταν 34.141 περισσότεροι από αυτούς του Απριλίου και 311.041 περισσότεροι από αυτούς του Μαΐου του 2011! Και βέβαια οι αριθμοί αυτοί είναι οι «επίσημοι»... 

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ : Στο νοσοκομείο μετα από άγριο ξυλοδαρμό

Στο νοσοκομείο βρέθηκε μετά από άγριο ξυλοδαρμό, σε Bar έξω από την Αμφίκλεια Αλβανός πελάτης του μαγαζιού. 

Αρχίζει σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους του ΟΓΑ.

Θα καταβληθούν σε 418.325 οικογένειες

Το πέμπτο δημοφιλέστερο μάθημα στην Αυστραλία είναι η ελληνική ιστορία

Το πέμπτο δημοφιλέστερο μάθημα είναι αυτό της ελληνικής ιστορίας στο πανεπιστήμιο Λα Τρομπ της Μελβούρνης.
Το συγκεκριμένο αυστραλιανό πανεπιστήμιο προσφέρει δωρεάν μαθήματα μέσω του διαδικτύου και ρεκόρ φοιτητών επιλέγουν το μάθημα της ελληνικής ιστορίας.

Χρυσό μετάλλιο για την επιστολή

Ο Έλληνας μαθητής της Β’ Γυμνασίου Μάριος Χατζηδήμου, από τα Γιαννιτσά, ήταν ο νικητής του διεθνούς διαγωνισμού έκθεσης της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης (UPU). Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Γράψτε μια επιστολή σε έναν αθλητή ή μια μορφή του αθλητισμού που θαυμάζετε, για να εξηγήσετε τι σημαίνουν για εσάς οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από 1 εκατομμύριο νέοι από 55 χώρες, μέσω των ταχυδρομείων τους και νικητής αναδείχτηκε ο 14χρονος Έλληνας.

Προσοχή! Έχουν επινοήσει απίθανους τρόπους για να κλέβουν αυτοκίνητα!

Προσοχή! Κάποιοι τύποι έχουν επινοήσει απίθανους τρόπους για να κλέβουν αυτοκίνητα…Δείτε τί κάνουν για να προφυλαχτείτε!
Ένα χαρτάκι στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου είναι το νέο «όπλο» των... ληστών για να κλέβουν αυτοκίνητα!

Ήδη πολλοί πολίτες έχουν πέσει στη φάκα των ληστών, όπου «χτυπούν» με αυτό το κόλπο.