Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 - Ο πίνακας των μεταλλίων

Τα μετάλλια την 16η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων (τελευταία ενημέρωση στις 17:45 μ.μ.):..................

Ζωγραφίζοντας την Ελλάδα...

Όποιος έχει περπατήσει σε αυτόν εδώ τον τόπο, ας κάνει και αυτή την βόλτα, μέσα από τους ζωγραφικούς πίνακες και τους καμβάδες των καλλιτεχνών...

Φαντάροι στρατιωτικής μονάδας στην Στερεά Ελλάδα καταγγέλλουν και διαμαρτύρονται.

Φαντάροι στρατιωτικής μονάδας στην Στερεά Ελλάδα με επιστολή τους καταγγέλλουν και διαμαρτύρονται για τις συνθήκες υπό τις οποίες υπηρετούν.
Αναδημοσιεύουμε την επιστολή τους. Τα στοιχεία της μονάδας που αναφέρονται στην επιστολή, είναι στην διάθεση του Υπουργείου και κάθε αρμόδιου φορέα εφ’ όσον ζητηθούν.

Η Εγνατία... μεταφέρεται

Μια γιγαντιαία επιχείρηση μεταφοράς ενός από τα πιο σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα, που εντοπίστηκαν στις ανασκαφές που γίνονται στους σταθμούς του μετρό...
της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες μέρες, στο σταθμό Αγίας Σοφίας. Πρόκειται για τη μεταφορά τμήματος του μαρμαρόστρωτου δρόμου, που υπήρχε εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η οδός Εγνατία.

Ηλ. Πλασκοβίτης: Μηνιαίες απολαβές 12.000 ευρώ για 6 χρόνια σε θέση Συμβούλου Νομισματικής Πολιτικής

Προκλητικές απολαβές με συμβόλαιο σε θέση Συμβούλου την ώρα που αποφασίζονται τα νέα επώδυνα μέτρα για την εξοικονόμηση των 11.5 δισ. ευρώ
Μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο Οικονομικών, όταν ανέλαβε η κυβέρνηση των τριών κομμάτων, ο Ηλίας Πλασκοβίτης τοποθετήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος ως μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής. Η τοποθέτηση ζητήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Σε ύφεση βρίσκεται μετά από πέντε ημέρες, η πυρκαγιά στο Άγιο Όρος. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς παραμένει το σύνολο των επίγειων δυνάμεων που επιχειρούν από την Τετάρτη 8 Αυγούστου, ημέρα έναρξης της πυρκαγιάς.

2012.08.11 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΣΓ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
    Μπορεί η νεροποντή στις 11.08.2012 στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, να εμπόδισε το να πραγματοποιηθεί η μουσική εκδήλωση του ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ στο ατμοσφαιρικό ανοιχτό πέτρινο θεατράκι της κωμόπολης και να προκάλεσε την μεταφορά της στο Παπακώστειο Πολιτιστικό Κέντρο, πλην όμως δεν αφαίρεσε τίποτα από την καταπληκτική μουσική μαγεία της βραδιάς, την οποία δημιούργησαν οι ταλαντούχοι και με βαθειά μουσική γνώση καλλιτέχνες με το ανάλογο ρεπερτόριο. 

ΦΩΚΙΔΑ : ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΤΟΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

Εξαφάνιση ηλικιωμένης από το Διχώρι Φωκίδας
Εξαφανίστηκε την Τρίτη 7 Αυγούστου από το Διχώρι Φωκίδος, και πιο συγκεκριμένα από την τοποθεσία Αγ. Γεώργιος όπου υπάρχει και η ομώνυμη εκκλησία,η ηλικιωμένη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΤΖΑ.

PARTY ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ρωσία και Βουλγαρία στέλνουν πυροσβεστικές δυνάμεις στο Άγιον Όρος

Διεθνή κινητοποίηση έχει προκαλέσει η μεγάλη πυρκαγιά στο Άγιον Όρος, αφού μετά τη Σερβία η Ρωσία και η Βουλγαρία στέλνoυν δυνάμεις προκειμένου να...
ενισχύσουν το έργο της κατάσβεσης.

Η Μόσχα σχεδιάζει την άμεση αποστολή πυροσβεστικών αεροσκαφών, ενώ έχει υπάρξει επικοινωνία με τις αρχές του Όρους αλλά και την ελληνική κυβέρνηση.

Ο υπουργός, οι κτηνοτρόφοι και τα... ξωτικά...

«Κύριε υπουργέ, ήρθαν οι κτηνοτρόφοι και λένε για κάποια... ξωτικά, τι να κάνω, να τους περάσω μέσα;» ρώτησε τον υπουργό η Φλώρα, γραμματέας του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, η οποία να σημειώσω δεν έχει καμία συγγένεια με... τον υπουργό.
Ο κ. Χαρακόπουλος αιφνιδιάστηκε ακούγοντας την πιστή του γραμματέα να λέει για κτηνοτρόφους και ξωτικά και της ζήτησε να τους δει όλους μαζί.

Άσπρισε ο Παρνασσός , απ΄το χαλάζι, κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  10/8  Η  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ  ΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ  ΤΗΣ  ΑΓΙΑΣ  ΕΛΕΟΥΣΑΣ 
ΑΠΟ  ΤΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ  ΝΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ  ΑΠΟ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ  ΤΗΣ   ΣΟΥΒΑΛΑΣ  ΚΑΘΑΡΟΣ  Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ  ΟΜΟΡΦΙΑΣ  ΚΑΙ  ΠΗΓΗ  ΖΩΗΣ ΓΙΑ  ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΧΩΡΟΣ.