Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Party ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

6ο ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ


Προάυλιος χώρος Δημοτικού Σχολειού Αμφίκλειας

Το Το.Συ.Ν Αμφίκλειας σας προσκαλεί την Τετάρτη 15 Αυγούστου στο 6ο κατά σειρά Πάρτυ Νεολαίας. 

Είσοδος ελευθερη. 

Ωρα έναρξης: 22:30.

ΚΙΡΡΑ: «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» 17 ΚΑΙ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αγαπάμε την Μουσική.
Αγαπάμε το Καλοκαίρι.
Αγαπάμε την Θάλασσα.
Μα πάνω απ' όλα, αγαπάμε τον τόπο μας.

Για αυτό και τα μαζέψαμε όλα μαζί, για να τα ζήσουμε όλοι μαζί, εκεί, στην παραλία του Άϊ-Γιάννη στην Κίρρα. Κανονίσαμε λοιπόν, το διήμερο17-18 Αυγούστου 2012, να βρεθούμε όλοι μας, στην παραλία, δίπλα απ' το ποτάμι από το σούρουπο μέχρι όποια ώρα μας πάρει και να ακούσουμε ζωντανή μουσική και ''κονσέρβα'' από Dj. Φροντίζουμε να ναι όλα ωραία και να διασκεδάσουμε, ξεκινώντας μ' αυτόν τον τρόπο την δημιουργία ενός Φεστιβάλ, που σκοπός του θα είναι, κάθε χρόνο να μαζεύει όλες τις νεανικές δραστηριότητες της περιοχής και όχι μόνον.

17/8/2012 ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΕΜΑ


"Σαν παλιό σινεμά"
από τη Θεατρική Ομάδα Πολυδρόσου
17 Αυγούστου 2012, Παρασκευή
Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Πολυδρόσου
Μια παρέα νέων (Άρης, Λευτέρης, Βαγγέλης, Αλέξης) που κατοικούν σ' ένα φιλήσυχο παραθαλάσσιο χωριό γνωρίζουν τυχαία μια παρέα κοριτσιών (Στέλα, Ζωή, Ειρηνη, Κατερίνα, Δέσποινα, Αναμπέλ) που έχουν έρθει για να συνδυάσουν δουλειά (ως τραγουδίστριες) και διακοπές. Δυστυχώς, τα κορίτσια μένουν πολύ γρήγορα χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά. 

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ


  • ΔΙΣΤΟΜΟ

  • Την Κυριακη και ωρα 6 το απογευμα o πολιτισμικος συλλογος Διστομου και ο Α.Π.Ο. Αμβρυσεας σε συνεργασια με το καταστημα ''Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ'' διωργανωνουν ποδηλατικη βολτα στο Διστομο.


ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΣΓΑ ΣΤΙΣ 11.08.2012

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
    Ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του οργανώνει, με ελεύθερη είσοδο, ένα προσεγμένο μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, αλλά και σε άλλους μελοποιημένους ποιητές, με τον τίτλο: "Τραγούδια που αγαπήσαμε και θα μείνουν για πάντα." Χώρος: Το μικρό πέτρινο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής, ψηλά στην Αμφίκλεια. Χρόνος: Σάββατο 11 Αυγούστου 2012, ώρα 21.30μμ

Νέοι αγρότες με... άγονα χωράφια

«Άνθρακας» φαίνεται πως έχει αποδειχθεί για ορισμένους νέους αγρότες το περίφημο σχέδιο εκμίσθωσης γης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης... καθώς τα παράπονα για τις καθυστερήσεις στις διαδικασίες και την ποιότητα της γης «πέφτουν βροχή» στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ως αποτέλεσμα, ο αρχικός ενθουσιασμός πολλών δικαιούχων, οι οποίοι είδαν τα ονόματά τους ανάμεσα σε αυτά που κληρώθηκαν για την ενοικίαση αγροτεμαχίων έναντι 5 ευρώ το στρέμμα, σύντομα μετατράπηκε σε απογοήτευση.

Ο Μάριος Φραγκούλης στα ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2012.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2012», (7,8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012) θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Μάριου Φραγκούλη την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο λόφο του Κολωνού στις Θερμοπύλες, ώρα 21:00μμ.

Αυτόματη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τον ΕΛΓΑ

Υπηρεσία αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων παραγωγών ενεργοποίησε ο ΕΛΓΑ για την άμεση και έγκυρη πληροφόρησή τους.
Από τη Δευτέρα οι παραγωγοί μπορούν να καλούν στον αριθμό 1540 του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης αγροτών και να ενημερώνονται σχετικά με:
• τις τελευταίες πληρωμές αποζημιώσεων ΕΛΓΑ ή των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων ΠΣΕΑ που έχουν καταβληθεί στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς,

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη είναι φωτιά στη δύσβατη δασική περιοχή του Ολύμπου. Η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί στην τοποθεσία...

Κόβονται 2.800 συντάξεις του ΟΓΑ

Την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης...
και συναντήθηκε με τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθ. Κατσιρώδη. Ο υπουργός Εργασίας ζήτησε από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη συνδρομή της Δικαιοσύνης για όσους λάμβαναν «μαϊμού» επιδόματα και συντάξεις.

Μουσικές της Θάλασσας τ’ Αυγούστου στο Γαλαξίδι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1η
Έρημη παραλία
Αυγουστιάτικης νύχτας,
με φλοίσβο, τριζόνια και
έναστρο ουρανό.
Ιδανικό σκηνικό για την απόλαυση μουσικής μέσα σε φυσικούς ήχους....

1928.ΑΡΑΧΩΒΑ.ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ