Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

7/2/1909: Εκκλησία και Επίτροποι Σουβάλας


2η Υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας Δεσφίνας

2η Υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας Δεσφίνας

10 - 20 Αυγούστου 2012

πληροφορίες: Νάσος Λεοντόπουλος, τηλ. 6975309575

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχής για τη δεύτερη έκδοση της έκθεσης φωτογραφίας στη Δεσφίνα.

Ανακοίνωση απο το Τοπικό Μοδίου για τον καθαρισμό των αυλακίων

Δήμος Αμφίκλειας –Ελάτειας
Τοπική Κοινότητα Μοδιου                                                             
                                              
 Μόδι :  2.8.2012     

Στέλεχος της Αγροτικής έβγαλε 10.000.000 ευρώ στο εξωτερικό!

Καταγγελία που προκαλεί το κοινό αίσθημα επιβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, για «πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας», που μετέφερε στο εξωτερικό περίπου 10 εκατομμύρα ευρώ τους προηγούμενους ρεύστους για την ελληνική οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα μήνες.

Το ΕΣΠΑ στην Φωκίδα

Μέσα από την ιστοσελίδα www.anaptyxi.gov.gr οι πολίτες του νομού Φωκίδας έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την πρόοδο του προγράμματος ΕΣΠΑ στους Δήμους Δελφών και Δωρίδας καθώς και να συγκρίνουν την απορρόφηση των κονδυλίων με άλλους νομούς και δήμους της χώρας. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διάρρηξη σε καφενείο στην Κάτω Τιθορέα

Διάρρηξη είχαμε ξημερώματα Δευτέρας σε κεντρικό καφενείο στην Κάτω Τιθορέα.

Γιατί κύριε δήμαρχε Αμφίκλειας - Ελάτειας;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ Γ.ΓΡΙΒΑ
Η παράταξη μας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι αντιμετωπίζει με σοβαρότητα υπευθυνότητα και ειλικρίνεια τα θέματα του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας, δείχνοντας τον προσήκοντα σεβασμό στους δημότες μας και την αμέριστη κατανόηση της στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν . Το ίδιο ελπίζαμε ότι θα έπραττε , έστω και τώρα, η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Ντούρος.

ΒΙΝΤΕΟ – Κώστας Βουτσάς: Κίναιδοι οι πολιτικοί μας που πρόδωσαν την Ελλάδα!

«Κεραυνούς» κατά των κομμάτων και των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών εξαπολύει ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος χαρακτηρίζει «προδότες» και «κίναιδους» τους πρωταγωνιστές της πολιτικής ζωής της χώρας!

Χωριό βραβεύτηκε για τα… σουβλάκια του!

Ο λόγος για τον Άγιο Πρόδρομο, που μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το πιο γνωστό μέρος της Βόρειας Ελλάδας, όπου μπορεί κάποιος να γευτεί μοναδικά σουβλάκια.
Μάλιστα, τα σουβλάκια του Αγίου Προδρόμου έχουν αποκτήσει τέτοια φήμη, που έχει φτάσει έως και τη Νέα Ζηλανδία, όπου βραβεύτηκαν πριν από χρόνια από την τοπική κυβέρνηση!

Σφήκες, σκορπιοί, φίδια: Οι πρώτες βοήθειες μετά το τσίμπημα

Το καλοκαίρι καταγράφονται τα περισσότερα τσιμπήματα από μέλισσες, σφήκες, μπούμπουρες, σαρανταποδαρούσες, ακόμη και από φίδια. 
Και αυτό γιατί λίγο η εξοχή, λίγο η χαλαρότητα των διακοπών μας καθιστούν ευάλωτους σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Τι πρέπει να κάνουμε όταν μας τσιμπήσει ένα έντομο ή κάποιο φίδι; Κινδυνεύουμε και αν ναι πόσο πολύ; Διαβάστε ένα χρήσιμο οδηγό επιβίωσης και μην ξεχνάτε, πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία.

Τέλος το 184 για τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Εξυπηρέτηση στο 14784

Ένας νέος τηλεφωνικός αριθμός, που έχει σχέση με θέματα υγείας, μπαίνει στη ζωή μας από την προσεχή Δευτέρα, 6 του μηνός. Πρόκειται για το 14784 του ΟΤΕ, ο οποίος στην ουσία αντικαθιστά το 184 με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.