Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ξεπούλημα της Αγροτικής στη Λαμία (Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 11π.μ. στην πλ. Διάκου)

Συνεχίστηκαν για τρίτη μέρα σήμερα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα σε όλη την Ελλάδα. Οι εργαζόμενοι απεργούν και αγωνίζονται «για να λειτουργήσει ο τραπεζικός τομέας προς όφελος της κοινωνίας, της υγιούς οικονομίας και της ανάπτυξης» όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου τους και εκφράζουν την ανησυχία τους σε σχέση με το εργασιακό μέλλον τους στην τράπεζα.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΠΟΨΕ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΩΡΑ

Συνελήφθη ληστής – «θρύλος»

Ο ληστής-«θρύλος», που πάνω από δέκα χρόνια απασχολούσε τις αστυνομικές αρχές και είχε γίνει γνωστός με το προσωνύμιο «καραμπινάκιας», συνελήφθη χτες το πρωί μετά από καταδίωξη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, λίγο μετά την τελευταία ληστεία που διέπραξε σε σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Θηβών στα Καμίνια του Πειραιά.

Το θέατρο του παραλόγου

Αυτό που παρακολουθούμε δεν είναι και τόσο ακατανόητο όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά. Οι αντιφάσεις που συνθέτουν αυτό που αποκαλούμε συγκυβέρνηση...«εθνικής ευθύνης» είναι απόλυτα προφανείς. Πρώτη και σημαντικότερη από αυτές τις αντιφάσεις είναι η πολιτική ταυτότητα των συγκυβερνώντων. 

Ο Δ. Ζερβουδάκης στα Καστέλλια το Σάββατο

Το Σάββατο 4 Αυγούστου όσοι ανέβουν στα Καστέλλια και πιο συγκεκριμένα πλάϊ στο ποτάμι, θα απολάυσον μια βραδιά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Σοφία Γεωργατζή.

Απέκλεισαν την ΑΤΕ Δομοκού με τα αγροτικά τους μηχανήματα

Με τα αγροτικά τους μηχανήματα διαμαρτυρήθηκαν το πρωϊ έξω από το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Δομοκού οι Αγρότες της Βόρειας Φθιώτιδας που κάνουν λόγω για ξεπούλημα της τράπεζάς τους.

"ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ"

Θα θέλατε να μάθετε πώς προέβλεπαν τον καιρό παλαιότερα?Θα θέλατε να δοκιμάσετε να γίνετε αυτοδίδακτοι μετεωρολόγοι?Θέλετε να ξέρετε τι μπορούμε να μάθουμε από τον καιρό των πρώτων ημερών του Αυγούστου αλλά και από την παρατήρηση άλλων φαινομένων? Ιδού η ευκαιρία!

Ξεκινούν την Παρασκευή οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις απο τον ΕΤΜΟΤ στην Τιθορέα

Αρχίζουν αύριο Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 στην Τιθορέα (Βελίτσα) οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του ΕΤΜΟΤ και της ΕΝΩΣΙΣ ΤΙΘΟΡΕΩΝ που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του  Κώστα Καλαντζή , τελευταίου Προέδρου της Κοινότητας Τιθορέας & μέλος του ΕΤΜΟΤ.
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν 3 Αυγούστου και θα τελειώσουν 18 Αυγούστου.
Θα πραγματοποιούνται 7:30 μ.μ. κάθε μέρα, στο Πνευματικό Κέντρο Τιθορέας
και  περιλαμβάνουν:

Από αύριο τα δελτία κοινωνικού τουρισμού

Η διάθεσή τους θα γίνει από τα ΚΕΠ

Αρχίζει αύριο η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού για εξαήμερες διακοπές.

Τι έκαναν οι Έλληνες για τον... κόσμο;

Είστε βολεμένοι, είναι μία μόνο από τις φράσεις που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι Ευρωπαίοι -πολιτικοί και απλός λαός- για να μας χαρακτηρίσουν! Η κρίση μπορεί να έφερε τα πάνω-κάτω, όμως κανείς από αυτούς δεν πρέπει να ξεχνάει!

Τι;

Αυτά που η Ελλάδα έκανε για τον κόσμο ολόκληρο, προσφέροντας βασικά στοιχεία πολιτισμού και ανθρωπισμού. Κι αν το ερώτημα «Τι έκαναν οι Έλληνες για τον κόσμο» σάς φαίνεται…

1-7-1939 :Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΑΙ ΕΠΕΛΘΟΥΣΑΙ ΖΗΜΙΑΙ

Μετοχή: Ανώνυμος Εταιρία Μεταλλείων Αταλάντης, 1 μετοχή