Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Οι Αραχωβίτες αποφάσισαν για τον εθνικό δρυμό Παρνασσού

Στη Δημοτική Ενότητα Αράχωβας του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, την Παρασκεύη 13 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη όλων των Συλλόγων, Σωματείων, Συνεταιρισμών και Φορέων της Αράχωβας με σκοπό την λεπτομερή... ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπροσώπων και των μελών όλων των συλλογικών φορέων του τόπου μας, για το περιεχόμενο του προτεινόμενου Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τον "Χαρακτηρισμο της χερσαιας περιοχης του ορους Παρνασσος ως εθνικου παρκου, καθορισμος ζωνων προστασιας αυτου, χρησεων, ορων και περιορισμων".

"ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ....ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ "Η ΑΜΠΕΛΟΣ"

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ποιός είναι ο βο(υ)λευτής που τον φυλάνε 45 αστυνομικοί ;;

Μετά την καταγγελία βόμβα του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκου Καραδήμα, ο οποίος υποστήριξε πως 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, έρχεται και η στιγμή της αποκάλυψης.
Δεν είναι άλλος απο τον...

ΑΙΣΧΟΣ: Πρώην υπουργός, νυν βουλευτής με 45 αστυνομικούς φρουρούς!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκος Καραδήμας, με αφορμή τις εξαγγελίες του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, για 1.500 αστυνομικούς, που θα...

ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εκδήλωση του Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΟΥ Κάτω Τιθορέας

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 22:00
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Παγκόσμια «πρωτοτυπία»: Οι Βρετανοί έσβησαν την Ολυμπιακή Φλόγα

Οι «πρωτότυπες» ιδέες σίγουρα δε λείπουν από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, αφού οι διοργανωτές προχώρησαν στην πρωτοφανή κίνηση, να σβήσουν την Ολυμπιακή φλόγα, προκειμένου να μεταφέρουν τον βωμό σε άλλο σημείο του σταδίου.

ΟΙ πολιτιστικές εκδηλώσεις του Αυγούστου στα Πεντεόρια

ROMA επιχείρησαν να διαρρήξουν τον γεωργικό συνεταιρισμό Αμφίκλειας

Συνελήφθησαν στη Δρυμαία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, τρεις ROMA, ηλικίας 43, 38 και 36 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

BeachWave 2012 - 3ήμερο φεστιβάλ στην Παραλία Διστόμου

O Αειφέρων σε συνεργασία με το Ραδιοδίστομο 106.1 fm, ανακοινώνουν την 3η διοργάνωση του περιβαλλοντικού, μουσικού φεστιβάλ νεολαίας.
Tα "Κύματα της Παραλίας" άρχισαν να τραγουδάνε ήδη και ξεκίνησαν για το ετήσιο ραντεβού τους και αυτή τη χρονιά για το BEACHWAVE 2012 το Π/Σ/Κ στις 3, 4 & 5 Αυγούστου 2012. Ενα ραντεβού αναβαθμισμένο και πολυδιάστατο.

Στις 20:00 ο Μεγάλος Τελικός του 5ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5

Την  Κυριακή έγινε η προημιτελική φάση στο 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 με τους αγώνες :
Milanelo - Δρυάδες ,Εραστές - Hercules ,Eλπίς Χορτερού - Svalencia και Φούριος Ρόμπας - Djv που βρήκε νικήτριες τις ομάδες των Δρυάδων,Εραστών,Svalencia και Φούριος Ρόμπας.

Συνάντηση στη Λαμία για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά


Συνάντηση στη Λαμία για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στη Στερεά

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ “ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ” .ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

'Οπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το ΑΓΝΑΝΤΙ από τις 6 Ιουνίου, ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ ,στο Γαλαξίδι υπήρχε μια έντονη διαμάχη μεταξύ πολιτών και τοπικής δημοτικής αρχής πέρι της πεζοδρόμησης του παραλιακού δρόμου. Σας παραθέτουμε την παρακάτω επιστολή αφού όμως σας επισημάνουμε ότι η όλη διαμαρτυρία-παρέμβαση έχει σχεδιαστεί και προσπαθεί να πραγματοποιηθεί από επιχειρηματία του παραλιακού δρόμου. (το όνομά της είναι διαθέσιμο στο αγνάντι και δεν ανακοινώνεται για ευνόητους λόγους)..