Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Στη Βραζιλία οι καταρράκτες πέφτουν προς τα πάνω [video]

Δεν είναι οφθαλμαπάτη. Στην ήπειρο του μαγικού ρεαλισμού, κάτω από τον Ισημερινό τα πράγματα γίνονται με διαφορετικό κι ανάποδο τρόπο. Κι αν δεν πιστεύετε δείτε το βίντεο.
Όταν ανοίγεις μια βρύση η δίνη που σχηματίζεται στο νιπτήρα κινείται αριστερόστροφα ενώ στο βόρειο (και βαρετό) ημισφαίριο κινείται δεξιόστροφα. Είναι γεγονός.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (14η εκδήλωση - 10.00) Διαδρομές στην πόλη της Λιβαδειάς

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς οργανώνει μια διαδρομή στην πόλη της Λιβαδειάς ξεκινώντας με περίπατο κατά μήκος του ποταμού Έρκυνα, με σταθμούς στο Μουσείο Επαγγελμάτων, στο νεοσύστατο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης με το Λαογραφικό Μουσείο της και την πανέμορφη περιοχή της Κρύας με τις πηγές της. 

Συνελήφθη 28χρονος υπήκοος Ρουμανίας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας για κλοπή καλωδίου τηλεδιοίκησης από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε.

Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών καλωδίων που είχε διαπράξει ο δράστης τον τελευταίο μήνα, μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Αμφίκλειας και Τιθορέας

ΒΟΜΒΑ Al Jazeera: Tα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται από την τρόικα [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ρεπορτάζ φωτογραφίζει ευθέως το MEGA, το ΣΚΑΙ και συγκεκριμένους μεγαλοδημοσιογράφους που οφθαλμοφανέστατα έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου, των χρηματοπιστωτικών οίκων και των Κυβερνήσεων που υπηρετούν όλα αυτά, θεωρώντας οποιαδήποτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση «ένα βήμα στο γκρεμό». 
Διαβάστε (και δείτε) τι λέει για το Alter, την Ελευθεροτυπία και την σύγχυση στην ενημέρωση που προκαλούν συγκεκριμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι…

Αίσιο τέλος για τους αγνοούμενους φοιτητές.

Εντοπίστηκαν τελικά σώοι οι δύο φοιτητές Ιατρικής που είχαν χαθεί τα ίχνη τους από χθές τα ξημερώματα στη Σαμοθράκη.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Δημιούργησαν ταινία για τον ξεριζωμό...

Οι μαθητές του Α’ Λυκείου του ελληνικού σχολείου της Φρανκφούρτης άφησαν πίσω τους συγγενείς και φίλους και μετανάστευσαν μαζί με τις οικογένειες τους στη Γερμανία για μια καλύτερη ζωή.

Ο ναός της Αγίας Σοφίας στα 10 κορυφαία μνημεία του κόσμου...

Ο ανυπέρβλητης ομορφιάς και ιστορικής αξίας ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη περιελήφθη στα δέκα κορυφαία μνημεία του κόσμου, σύμφωνα με την αγγλόγλωσση τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News.

Σαμοθράκη: Θρίλερ με νεαρό ζευγάρι φοιτητών - Τηλεφώνησαν στους δικούς τους και έκτοτε αγνοούνται!

Το ζευγάρι είναι γύρω στα 30 με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και είναι φοιτητές Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αλεξανδρούπολης.

1931: Οι φυλακές υπερχείλισαν από οφειλέτες του Δημοσίου

Πολλές φορές από αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σημαντικές πτυχές της ελληνικής ιστορίας, ιστορίες… ελληνικές – όπως είναι και ο τίτλος της σελίδας –, που δείχνουν ξεκάθαρα πόσο σκληρό και ανάλγητο ήταν και είναι το ελληνικό κράτος απέναντι στους πολίτες, κάτι που εξηγεί και τη διαχρονική στάση των πολιτών απέναντί του. Ποτέ δεν το εμπιστεύτηκαν, όπως προκύπτει από τη νεοελληνική Ιστορία, και πάντοτε το θεωρούσαν εχθρικό.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ

Στην εφημερίδα «Αθλητικός Χρόνος» τον Δεκέμβριο του 1934 διαβάζουμε ότι τα πρώτα σκι στην Ελλάδα πρωτοήρθαν το 1930 όπου μια 6μελής ομάδα Αθηναίων άρχισαν σιγά - σιγά  την εκμάθησή του εγκαινιάζοντάς το στις κορυφές τις Πάρνηθας.

Καμαρώστε το σύστημα "υγείας" του Λοβέρδου και της παρέας του!! Πολίτες σπρώχνουν ασθενοφόρο με τραυματία, που έμεινε στην Πειραιώς!!

Η φωτογραφία μιλάει μόνη της και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο συνοδευτικό κείμενο.
Τραβήχτηκε χθες το πρωί, στην οδό Πειραιώς.
Όπως βλέπουμε...