Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ - ΤΑ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ


 ΤΑ ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ
Τα Καρκαβέλια είναι μικρό οροπέδιο, σε υψόμετρο 1400 μέτρων, λίγο πιο πάνω από την τοποθεσία Ζέλη και πριν από το ψηλότερο οροπέδιο, που λέγεται Βρομοπήγαδο.

Dan Cave: Απόλυτη καταδυτική περιπέτεια!

Οι επαγγελματίες δύτες Brian Kakuk και Marc Laukien έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές καταδύσεις σε «μπλε τρύπες» και υποθαλάσσια σπήλαια στις θάλασσες του κόσμου. Πάντα, όμως, πρώτες στη λίστα τους είναι οι Μπαχάμες. Ο λόγος;


Καίγονται σπίτια στην Κερατέα

Πέντε είναι τα σπίτια που μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί στις φλόγες στην περιοχή του Διόνυσου στην Κερατέα κοντά στο Δασκαλειό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Διαδικτυακή απάτη σε βάρος Ελλήνων για μια θέση εργασίας

Δεκάδες θύματα στα δίχτυα "διαδικτυακής συμμορίας". Αποσπούσαν προσωπικά στοιχεία και προκαταβολές, με αντάλλαγμα δουλειά στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Διαβάστε πώς δρούσαν οι εγκέφαλοι

Φθιώτιδα: Το πάρτυ συνεχίζεται - ''Έκανε δώρο στον εαυτό του, 30.000€''

Ακόμα και τώρα τα "πιράνχας", που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα, συνεχίζουν απρόκλητα και ξεδιάντροπα να αρπάζουν ό,τι μπορούν. Την ώρα που όλο και περισσότεροι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά ή παραμένουν άνεργα στις ατελείωτες λίστες του ΟΑΕΔ.

«Μπλε» πανσέληνος τον Αύγουστο

«Μπλε» πανσέληνο θα έχουμε την τελευταία νύχτα του καλοκαιριού. Θα είναι η δεύτερη πανσέληνος που θα γίνει μέσα στον ίδιο μήνα. Η πρώτη θα είναι στις 2Αυγούστου και η δεύτερη, και πιο «σπάνια», στις 31.
Δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο φαινόμενο να παρατηρούνται δύο πανσέληνοι μέσα στον ίδιο μήνα, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η δεύτερη πανσέληνος τον ίδιο μήνα αποκαλείται μπλε, όχι μόνο επειδή είναι ασυνήθιστη αλλά επειδή κάποτε ήταν πραγματικά μπλε. Και όχι για μια νύχτα, αλλά για χρόνια.

Πολιτιστικό διήμερο στην Κάτω Τιθόρεα (19και 20 Ιουλίου)

Ο Πολιτιστικός- Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας “Φιλοποίμην Φίνος” στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Αναβίωσης του Θερινού Κινηματογράφου σας προσκαλεί στις 19 και 20 Ιουλίου και ώρα 21:30 σε δύο βραδιές πολιτισμού και ιστορίας.
Συγκεκριμένα : 

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ : Ασυνείδητοι αδιαφορούν για τις συνέπειες στην υγεία και στο περιβάλλον

Εικόνες ντροπής.
Άχρηστα οικοδομικά υλικά, ογκώδη αντικείμενα, σκουπίδια συσσωρευμένα.
Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της παλαιάς δεξαμενής, στην άκρη του χωριού στη Πολύδροσο, είναι απαράδεκτη.

Κόλαση φωτιάς – Εκκενώθηκαν 4 οικισμοί στα Χανιά – Καίνε δύο μέτωπα στην Πάτρα

- Κάηκαν αγροικίες στα Παπαδιανά των Χανίων
- Συναγερμός σε όλη την Κρήτη λόγω καιρού
- Σε Δρέπανο και Πλατάνι η μάχη με τις φλόγες στην Πάτρα 
- Εικόνες καταστροφής στην Αχαϊα

Γάμος είναι…

Στην ερώτηση «τι πραγματικά σημαίνει γάμος;» απαντούν οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια, παρουσιάζοντας την έννοια «γάμος» από μια άλλη… πιο φαιδρή οπτική γωνία. Με αρκετές δόσεις χιούμορ, γαμπρός και νύφη βάζουν τα δυνατά τους σε μια… αναπαράσταση άνευ προηγουμένου. Σημείωση: Αν βρείτε έστω και μία ομοιότητα στις εικόνες αυτές με την κοινή σας ζωή δεν συντρέχει κανένας λόγος πανικού! Πιστέψτε με δεν είστε οι μόνοι που γνωρίζετε καλά ότι γάμος σημαίνει…