Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στον Άγιο Στέφανο Δομοκού

Aκινητοποιήθηκαν πριν λίγο τα τρένα και διεκόπη η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Λιανοκλαδίου και Δομοκού στη Φθιώτιδα, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου Δομοκού.


Ήδη στο σταθμό Λιανοκλαδίου έχει ακινητοποιηθεί μία αμαξοστοιχία με επιβάτες, που είχε κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.

Χρονιά ακραίων καιρικών φαινομένων το 2011!

Χρονιά «ακραίων καιρικών φαινομένων» για ολόκληρο τον πλανήτη ήταν το 2011, σύμφωνα με τους Αμερικανούς περιβαλλοντολόγους.
Πλημμύρες στην Ταϊλάνδη, υπερβολική ξηρασία στην Αφρική, καύσωνας ανά την Ευρώπη είναι ορισμένα μόνο από τα φαινόμενα που σάρωσαν δεκάδες χώρεςσε όλο τον κόσμο.
«Οι άνθρωποι θα θυμούνται αυτή τη χρονιά ως μια ακραία (χρονιά) σε ό,τι αφορά τον καιρό και το κλίμα», δήλωσε η Τζέσικα Μπλάντεν, κλιματολόγος στην Εθνική Διοίκηση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ).

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓ. ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας , για τον αποκλεισμό της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Δ.Α.Α από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες με το Σωματείο Εργαζομένων «ΕΝΩΣΗ».
Μέσω του διαδικτύου πληροφορηθήκαμε ότι έγιναν προσκλήσεις προς όλους τους φορείς, τοπικούς βουλευτές, τον Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για τα φλέγοντα εργασιακά και λειτουργικά προβλήματα της επιβίωσης του εργοστασίου ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Φθιώτιδα: Λιμενικοί έσωσαν γυναίκα από την περιοχή της Ελάτειας, από βέβαιο πνιγμό

Είχε χάσει τις αισθήσεις της και την επανέφεραν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή...

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου για καθαρισμό και καλλωπισμό στο δρόμο προς την Αγία Ελεούσα βρήκε μιμητές....

Μπαράκια της Αθήνας με σήμα κατατεθέν τον μεζέ

Εμπνευσμένα από την ισπανική συνταγή διασκέδασης γνωστή ως tapas bars, νέες αφίξεις στην πόλη συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου: δροσερά cocktails με συνοδεία μεζέδων για να μη βαρυστομαχιάζεις και να προσέχεις την τσέπη σου.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ


Το βίντεο που έκανε ρεκόρ στα κλικ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (7η εκδήλωση - 10.00 πμ)
Ο ΜΩΒ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ

Διαβάζουμε την ιστορία του Χάρη, "Ο Χάρης και ο μοβ μαρκαδόρος" (Crocket Johnson, εκδ. Καστανιώτη):
Μία ιστορία φαντασίας και δημιουργίας: Ο Χάρης, ένα μικρό αγόρι με μεγάλη φαντασία, αποφασίζει να βγει μια βόλτα στο φεγγαρόφωτο. Δεν υπάρχει όμως φεγγάρι. Τι πιο απλό λοιπόν να σχεδιάσει ο ίδιος ένα φεγγάρι με το μοβ μαρκαδόρο του και να συνεχίσει τη βόλτα του ζωγραφίζοντας το κάθε τι που θέλει να δει. Όμως η αγάπη του για την περιπέτεια θα τον παρασύρει πολύ μακριά. Θα μπορέσει ο Χάρης να ξαναγυρίσει σπίτι του;