Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κυβέρνηση για κλάματα - Υφυπουργός Υγείας: "Ηρθα στην εκπομπή σας γιατί δεν έχω τι να κάνω στο Υπουργείο" !!! [VIDEO]

Λένε η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται. 3 υπουργοί έχουν ήδη παραιτηθεί, η περίφημη επαναδιαπραγμάτευση έχει πάει περίπατο και σήμερα η Υφυπουργός Υγείας δηλώνει σε πρωινή εκπομπή οτι πηγαίνει στα κανάλια γιατί δεν έχει τι να κάνει στο Υπουργείο Υγείας αφού ακόμη δεν έχει αρμοδιότητες!
Δεν το πιστεύετε; Δείτε το video...

Ξεκινάει και πάλι το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

Ενεργοποιείται εκ νέου, με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ «Τουρισμός για όλους», για το έτος 2012-2013, το οποίο ξεκινάει από τον Αύγουστο. 

23-7-1884: ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ

Εφημερίς αρ. φύλ. 205, 23-07-1884: 2

«Επαναδιαπραγμάτευσε ψηλά κι αγνάντευε»

Για να μαθαίνουν κάποιοι μπαλίτσα όπως λέει και ο τρισμέγιστος Αλέφας, ας ξεκινήσω με μερικά απλά και απτά παραδείγματα:
1. Μέχρι να βγει ο ΓΑΠ από το Καστελόριζο και σου ανακοινώσει τη λυπητερή με το ΔΝΤ και τα σχετικά,πλήρωνες 450 ευρώ ενοίκιο. Μέσα στον πρώτο χρόνο μνημονίου, η ελεύθερη πτώση του μισθού σου, η ακρίβεια και τα απανωτά χαράτσια σε γονάτισαν. Απαίτησες από τον σπιτονοικοκύρη μια γενναία μείωση του ενοικίου, και εκείνος μετά από πολύωρες τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις και διαξιφισμούς, αφουγκραζόμενος το γενικότερο κλίμα στην αγορά συμβιβάστηκε στα 420.

Δήμος Λαμιέων:Επιστολή δημάρχου στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για το Ράλλυ Ακρόπολις

O Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, με αφορμή την επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ν.Στουπή για το Ράλλυ Ακρόπολις απέστειλε στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας  κ. Κλέαρχο Περγαντά την παρακάτω επιστολή:  
       « Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη, έλαβα γνώση της επιστολής του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ν.Στουπή, ο οποίος αναφέρεται στην τουριστική και οικονομική σημασία της διοργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

25 ΟΚΤ. 1908 - ΣΟΥΒΑΛΑ (ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΟΣ) Εγκαταλελειμμένη γεωργία - Οι ενταύθα πληρεξούσιοι Σουβάλας προέβησαν εις κοινωφελές έργον.

ΣΟΥΒΑΛΑ (ΠΑΡΝΑΣΣΙΔΟΣ)
Εγκαταλελειμμένη γεωργία
ΣΟΥΒΑΛΑ (Παρνασσίδος) 22 Οκτωβρίου (του ανταποκριτού μας).- Άπο έτους είς έτος και από ημέρας είς ημέραν η χώρα κύπτει υπό το βάρος δυσβάστακτου χρέους και η φορολογία έφθασεν είς το απροχώρητον, φόροι δε άπαξ επιβληθέντες, έμειναν διαρκώς, διότι η παραγωγή δεν επαρκεί προς πληρωμήν τοσούτων τόκων ως εκ της στασιμότητος αυτής, ενώ τα βάρη αυξάνουσιν επαισθήτως και αι δυνάμεις του παραγωγού εξηντλήθησαν, μη δυναμένου αφ` εαυτού να παραγάγη πλείονα και δεν αναμένομεν άλλο παρά ν` ακούσωμεν από του στόματος των γεωργών ότι εστείρευσαν όλαι αι πηγαί και δεν έχομεν να πληρώσωμεν φόρους. Φωνή απελπιστική σημαίνουσα τον επικείμενον θάνατον της Πολιτείας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ !

ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ . . .

Ημέρες καλοκαιριού γεμάτες φως και θάλασσα...

Ημέρες διακοπών και χαλάρωσης,

ημέρες ταξιδιού και ξεγνοιασιάς ...

Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΚΙΚΟΥ!

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια»

Το απόγευμα της Δευτέρας, στα γραφεία του Φωκικού στην Άμφισσα, έγινε η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας της Άμφισσας, του Κριστόφ Βαζέχα. Ο πρόεδρος της ομάδας της Άμφισσας είπε χαρακτηριστικά:

Καλωσορίζουμε στην Άμφισσα και στο Φωκικό τον κ Χρήστο Βαζέχα γνωστό σε όλους μας, από την ποδοσφαιρική του θητεία στον Παναθηναϊκό