Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Έκτακτο δελτίο για τον καύσωνα

Δύσκολη εβδομάδα με τον υδράργυρο πάνω από τους 40 βαθμούς

«Κόκκινο» θα χτυπήσει ο υδράργυρος τις επόμενες μέρες και η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με την ΕΜΥ για μία εβδομάδα οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Η μυσταγωγία του ζεϊμπέκικου...

... χορός του Έρωτα και του Θανάτου...Επ’ ευκαιρία της παρουσίας μου σε ένα γάμο, στο τραπέζι του οποίου στο τέλος χτύπησαν τα ζεϊμπέκικα, όπου λίγοι άνθρωποι χόρεψαν...

Φυτό της ελληνικής υπαίθρου, όπλο κατά του καρκίνου

Ένα φυτό που μπορείτε να δείτε σε αφθονία στην ελληνική εξοχή και ήταν γνωστό για τις θεραπευτικές - και τοξικές - ιδιότητές του από την αρχαιότητα ίσως αποτελέσει το επόμενο όπλο της επιστήμης ενάντια στον καρκίνο.

Συναυλία στο αρχαίο θέατρο Δελφών μετά από 20 χρόνια

Άξιζε η αναμονή είκοσι χρόνων! Μετά από τα έργα συντήρησης που έγιναν, το αρχαίο θέατρο Δελφών, ένα από τα ωραιότερα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσα σ' έναν από τους σημαντικότερους και πιο πλούσιους σε ευρήματα τόπους της Ελλάδα, είναι και πάλι επισκέψιμο.

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λαμία και Καραβόμυλο...

Χασίς, πιστόλι και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20ευρώ, βρήκαν οι αστυνομικοί στη κατοχή του 42χρονου επιχειρηματία στον Καραβόμυλο

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος Λαμιώτης και το ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν.

Τα εγκαίνια του θερινού κινηματογράφου στην Κάτω Τιθορέα

Ο θερινός κινηματογράφος μετά από τρεις δεκαετίες άναψε ξανά τα φώτα του στην Κάτω Τιθορέα, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τον Φιλοποίμενα Φίνο αλλά και τους παλιούς κινηματογραφιστές του χωριού μας. Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» ανέλαβε την ανακαίνιση του παλαιού θερινού κινηματογράφου στο χώρο της οικογένειας Καρανάσιου – ο οποίος παραχωρήθηκε στο Σύλλογο.

Μελίνα Κανά - Λιζέτα Καλημέρη την Δευτέρα στο Φεστιβάλ Οίτης

Η Μελίνα Κανά, συναντά τη Λιζέτα Καλημέρη και μαζί παρουσιάζουν την Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Οίτης,  ένα πρόγραμμα μελωδικό και χορταστικό που θα περιλαμβάνει τραγούδια από όλη την πορεία τους στο ελληνικό τραγούδι αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια. 

Οι πάντα προσεκτικές επιλογές που έκαναν και κάνουν στο ρεπερτόριο τους η Λιζέτα Καλημέρη και η Μελίνα Κανά εγγυώνται και μας προδιαθέτουν για μία ποιοτική παράσταση που θα αφήσει τα πιο όμορφα συναισθήματα. Τραγούδια όπως τα Μεταξωτά, Βάλε Κρασί, Αερικό, Μιλώ για Σενα, Ήτανε Αέρας, Σαν Καταιγίδα, Σαλώμη, Πνοή του Ανέμου θα αναμιχθούν με παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια αλλά και με εκπλήξεις…

Η γενική συνέλευση του ΑΣ Λαμία

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/7) η τακτική γενική συνέλευση των μελών του ΑΣ Λαμία. Εγκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η συζήτηση της πρότασης συνεργασίας με τον Αγρότη, με τα μέλη του συλλόγου να εγκρίνουν ομόφωνα τη συνεργασία με την ομάδα του Λιανοκλαδίου.