Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Σκάνδαλο: Τινάζουν στον αέρα το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού!

Βρισκόμαστε στα μέσα της καλοκαρινής περιόδου και όμως οι "εγκέφαλοι" του ΕΟΤ ακόμη να ενημερώσουν τους πολίτες και τους ξενοδόχους για το τι θα πράξουν τελικά με τα εισιτήρια του Κοινωνικού Τουρισμού!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (3η εκδήλωση)

Την  Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 και ώρα 10.00 πμ τα παιδιά της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι "Τα μονοπάτια των βιβλίων" να γνωρίσουν τα καινούρια βιβλία της Βιβλιοθήκης, που ήταν η αφορμή για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις «Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Future Library.
Εμψυχώτρια θα είναι η εκπαιδευτικός Χαρά Χαρχαρίδου. Για παιδιά: 6-12 ετών. Με προεγγραφή, στην Αίθουσα εκδηλώσεων (3ος όροφος)

Μπροστά σε μια μεγάλη ανακάλυψη

Οι επιστήμονες του CERN ανακάλυψαν ένα νέο υποατομικό σωματίδιο που θα μπορούσε να είναι το μποζόνιο του Χιγκς, που θεωρείται κρίσιμης σημασίας για την επιβεβαίωση της θεωρίας της δημιουργίας του Σύμπαντος.
Το μποζόνιο του Χιγκς θεωρείται από τους φυσικούς ως το κλειδί της θεμελιώδους δομής της ύλης, το σωματίδιο που δίνει στην ύλη την μάζα της, σύμφωνα με τη θεωρία του "Καθιερωμένου Μοντέλου".

Καθαρισμός φαραγγιού – ρέματος στην Παύλιανη (7-8 Ιουλίου). Δηλώστε συμμετοχή!

Το Σάββατο και την Κυριακή 7-8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο εθελοντικός καθαρισμός του ρέματος και του χωριού, στο κομμάτι που ενώνει το χώρο με το υγροβιότοπο του Τζιρού.
 Ο καθαρισμός στοχεύει στην αποκατάσταση της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής, που για χρόνια είχε μείνει ανεξερεύνητη.
Παράλληλα θα ...

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ 1864 (ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ) - ΜΕΡΟΣ Β¨

Προορισμοί Ονείρου

Στη Νορβηγία στην περιοχή Preikestolen, ο βράχος Preachers.

'Οσοι κατεβάζετε από το ίντερνετ,διαβάστε αυτό!

100.000 κατηγορούμενοι στις ΗΠΑ, για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων! Οι διώξεις αφορούν χρήστες του διαδικτύου, που έχουν ως...

Απίστευτες ατάκες από ελληνικά δικαστήρια! ...

Ε. Πως είναι τ' όνομά σας;

Α. Παπαδόπουλος Κων/νος.......