Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δδημιουργικό video, με άριστης ποιότητας εικόνα - Travel Alberta

Αυτή είναι η «σκιώδης» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Με αντικείμενο την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την κατανομή των βουλευτών στις επιτροπές κυβερνητικού ελέγχου, καθώς και τον ορισμό των επικεφαλής τους, συνεδρίασε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, συγκροτήθηκε επιτροπή παρακολούθησης του Μνημονίου.

Ο βοσκός και τα πρόβατα...

Κάποτε σε ένα μαντρί ζούσαν πολλά πρόβατα.
Η ζωή ήταν ήρεμη και ήσυχη καθώς όλα ήξεραν πως είχαν εξασφαλίσει το φαγητό τους, το μόνο που τους στεναχωρούσε...

Πεζοπορία: Βελίτσα – Αγ. Ιωάννης – Διπόταμα – Τρύπη


Αναβίωση Θερινού Κινηματογράφου Κάτω Τιθορέας

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Τιθορέας «Φιλοποίμην Φίνος» ανέλαβε την ανακαίνιση του παλαιού θερινού κινηματογράφου στο χώρο της οικογένειας Καρανάσιου – ο οποίος παραχωρήθηκε στο Σύλλογο. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο 2012, ανοίγοντας έτσι την «αυλαία» για τη διοργάνωση «Αναβίωση Θερινού Κινηματογράφου» που θα διαρκέσει όλο το μήνα και θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων – κυρίως προβολή ταινιών.

Αγρότης Λιανοκλαδίου: "Άμεση συνεργασία με ΑΣ Λαμία"

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Π. Σ. «ΑΓΡΟΤΗΣ» ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση συνεργασία με τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής (με έδρα το Δ.Α.Κ. Λαμίας) και μια δεύτερη που θα συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας (με έδρα το Δημοτικό γήπεδο Λιανοκλαδίου).

Όλοι κάτι κέρδισαν, εκτός απ' την Ελλάδα

Η κατάληξη της ευρωσυνόδου κορυφής την περασμένη εβδομάδα άφησε πίσω της μια εντύπωση που σύντομα ξεθώριασε διεθνώς: ότι ο ευρωπαϊκός Νότος κατήγαγε μια μεγάλη νίκηεπειδή ο Ιταλός Μόντι (κατά κύριο λόγο) και ο Ισπανός Ραχόι (κατά δεύτερο) «έτριξαν τα δόντια» στη Μέρκελ και την ανάγκασαν να υπαναχωρήσει χρηματοδοτώντας τις ευρωτράπεζες χωρίς επιβάρυνση των κρατών. Μέχρι που σκεφτήκαμε κι εμείς να... επωφεληθούμε!

Τα 30 δισ. ποιοί τα έφαγαν από τις τράπεζες;

Επειδή πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος και την ανακεφαλαιοποίηση, ήρθε στο μυαλό μου η δήλωση ενός πολύ έμπειρου...
τεχνοκράτη, του Ρουμελιώτη, ο οποίος επίσημα υποστήριξε ότι μετά τον έλεγχο της BlackRock τα επισφαλή δάνεια ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσόν των 30 δισ. ευρώ!!!

Το ποσόν αυτό, αναμφίβολα, είναι ιλιγγιώδες και θα έχει μεγάλη σημασία κάποια στιγμή να μπορέσει η κοινωνία να πληροφορηθεί ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ!

Κλείνει το Ελεγκτικό Συνέδριο την πόρτα των αναδρομικών σε πρώην βουλευτές

Σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχεδόν ομόφωνα (30-5), «έκλεισε» την πόρτα στους βουλευτές, πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές που αιτούνταν αναδρομικές διαφορές αποδοχών.

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ 1864 - ΜΕΡΟΣ Α΄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ γιατί ο Έλληνας δεν έχει δουλειά!!!

Ο Γιάννης ….
όπουλος άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του
(MADE IN JAPAN) για τις 6 το πρωί …

Η ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ : Η 50ΧΡΟΝΗ plus, CLAEYS

 ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: Η 50ΧΡΟΝΗ CLAEYS
    Η γνωστή Δαδιώτικη υπερδραστήρια 50χρονη CLAEYS, συνεχίζει να συμμετέχει με επιτυχία στην "μάχη της σοδειάς" της ευρύτερης περιοχής,