Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.....Πέμπτη 14 Μαρτίου σήμερα....

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: Aσυνείδητος οδηγός, παρέσυρε 88χρονο

Τραγικό τέλος είχε 88χρονος κτηνοτρόφος από την Αμφίκλεια όταν στις 6.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, παρασύρθηκε από ιχ για πολλά μέτρα, ενώ ο οδηγός τον εγκατέλειψε χωρίς να σταματήσει να δει τι συνέβη.

Τρόϊκα: Αντί για μείωση του Δημοσίου έγιναν 70.000 προσλήψεις σε δύο χρόνια

Νέα «βόμβα» για την κατάσταση στον Δημόσιο Τομέα ρίχνει η μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα.
Σε έκθεσή της για την εξέλιξη του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αποκαλύπτει ότι οι συνταξιοδοτήσεις (κανονικές ή πρόωρες) ακόμη και οι εφεδρείες αναπληρώθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια με 70.000 νέες προσλήψεις.

Καλώς ήλθατε στην Πολύδροσο - Σύλλογος επαγγελματιών Πολυδρόσου Παρνασσού - ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα όμορφο ημιορεινό χωριό, στους βορειοανατολικούς πρόποδες του Παρνασσού. Ξεχωριστό όχι μόνο για τον παραδοσιακό χαρακτήρα και το όμορφο φυσικό του περιβάλλον, αλλά και την αυθεντική και χαρούμενη ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων του...

Επτά ελληνικά νησιά υπεράνω πάσης υποψίας ότι είναι "λίρα εκατό"

Είσαι σε φάση που ψάχνεις σε ποιο νησί να πας. Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Ρόδος. Νησιά που εγγυώνται ξέφρενη διασκέδαση και όμως εσύ τα έχεις βαρεθεί. Αυτή τη χρονιά θέλεις κάτι διαφορετικό, που να ξεφεύγει από τις mainstream επιλογές. Εδώ έρχονται οι συντάκτες του Cosmo.gr που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν μέσα από την προσωπική τους καλοκαιρινή εμπειρία.

Πέντε τεστ ψυχολογίας που θα σας αφήσουν άφωνους

Κάντε τα τεστ και θα καταλάβετε αν είστε φυσιολογικοί, αν χρειάζεστε θεραπεία ή ακόμα χειρότερα κατευθείαν μέσα...

Αστυνομικός έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Τέλος επιχείρησε να βάλει στη ζωή του, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αστυνομικός του Α.Τ. Ναυπάκτου.

Ο 45χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον 1ο όροφο σήμερα το πρωϊ. 

Προκήρυξη για την πρόσληψη ιδιωτών στις Αστυνομικές Σχολές

Σας γνωρίζουμε ότι προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη ιδιωτών στις αστυνομικές σχολές για το έτος 2012 - 2013. Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών μέχρι την 06-07-2012. Οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής τους για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την κατάθεση αυτών.

Συγκλονίζει η επιθανάτια εμπειρία ενός 3χρονου αγοριού, που ηταν κλινικά νεκρο, για 3 ώρες!

Ένα τρίχρονο αγόρι στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στις όχθες μιας λίμνης, στην περιοχή Lychen, στο Brandenburg, έπεσε μέσα στο νερό και ανασύρθηκε από τον παππού του χωρίς καθόλου σφυγμό!..........

Γέφυρα για ρεκόρ Guiness κατασκεύασαν οι Κινέζοι! (video)

Δόθηκε στην κυκλοφορία η εντυπωσιακή γέφυρα "Aizhai", που ενώνει δύο σήραγγες στην περιοχή Jishou, Hunan στην Κίνα...............

Η ενεργειακή φτώχεια σκοτώνει τα δάση των Βαλκανίων

Η ανικανότητα των κυβερνήσεων να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ενεργειακής φτώχειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αυξάνει τους ρυθμούς αποδάσωσης... καθώς η παράνομη υλοτομία ανθεί εκεί όπου οι άνθρωποι δεν δύνανται να διαθέσουν χρήματα για πετρέλαιο θέρμανσης και ηλεκτρισμό.

Τεράστιες χέρσες εκτάσεις και γυμνά βουνά στην Ελλάδα και την Τουρκία δίνουν μια εικόνα της κατάστασης που θα επικρατήσει και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, όπως η Βουλγαρία, εάν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.