Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Δραστηριότητες πέρα από τα συνηθισμένα

Τα 10 καλύτερα μέρη του κόσμου για αδρεναλίνη στα ύψη

Το καλοκαίρι μπήκε δυναμικά και πρέπει σιγά-σιγά να προγραμματίσεις τις διακοπές σου. Τι θα 'λεγες λοιπόν να αφήσεις την πεπατημένη του αράγματος στην παραλία και να αφιερωθείς σε outdoor δραστηριότητες; Αδρεναλίνη φουλ στα συγκλονιστικότερα μέρη του κόσμου!

Η διαρροή των «κρυφών δημοσκοπήσεων» και η πικρή αλήθεια για τη Ν.Δ.

Από το προπερασμένο Σάββατο που απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση των εκλογικών δημοσκοπήσεων σερφάροντας στο διαδίκτυο ανακαλύπτεις πληθώρα «κρυφών δημοσκοπήσεων» που δημοσιεύονται σε μεγάλα σάιτ και μπλογκς...
και οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από έγκυρες κι αξιόπιστες πηγές, που βέβαια δεν κατονομάζονται.

Το χιονισμένο τρένο - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακά πλάνα κάνουν τον γύρο του κόσμου από τις χιονισμένες Νότιες Άλπεις της Νέας Ζηλανδίας, όπου για να καθαρίσουν τις γραμμές του τρένου από το πολύ χιόνι, αποφάσισαν να περάσουν μια δυο φορές γρήγορα με το τρένο!

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - οι θυσίες του ιρλανδικού λαού και ο τραπεζίτης δεν έχει απάντηση.

Στην Ιρλανδία υπάρχει δημοσιογραφία.Ολικό ξεβράκωμα της εθνοκτονικής τρόϊκα.Ο αγαπημένος Ιρλανδός δημοσιογράφος Vincent Browne εκθέτει ανεπανόρθωτα τον τραπεζίτη της ΕΚΤ Klaus Masuch,και δίνει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να είναι ο αμερόληπτος δημοσιογράφος που σέβεται τον τόπο που του δίνει ζωή.Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Κάτι σαπίζει στην Αθήνα...

Συγκλονιστικό φωτογραφικό αφιέρωμα ...
Ένα συγκλονιστικό φωτογραφικό αφιέρωμα με τίτλο «Κάτι σαπίζει στην Αθήνα» δημοσιεύεται στο αμερικάνικο διπλωματικό περιοδικό Foreign Policy.
Στις εικόνες – ασπρόμαυρες όλες για να δοθεί ένταση – αποτυπώνεται ένα μέρος της ελληνικής πραγματικότητας, όπως έχει διαμορφωθεί λόγω της κρίσης.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην...

Οι μαθητές Δημοτικού στην Βρετανία θα μαθαίνουν αρχαία ελληνικά

Μία νέα γλώσσα καλούνται να μάθουν τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία στην Βρετανία και θα είναι αυτή της ελληνικής και πιο συγκεκριμένα της αρχαίας ελληνικής. Το πρόγραμμα αυτό θα τεθεί σε εφαρμογή από το 2014.
Η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών θα είναι υποχρεωτική και οι μαθητές θα μαθαίνουν να διατυπώνουν ολοκληρωμένες προτάσεις με τη σωστή προφορά και να εκφράζουν απλές ιδέες.

Απίστευτο BINTEO: Κατάβαση βουνού με 160 χλμ την ώρα!

Λέγεται πως είναι τo πιο extreme zip-slide σε όλον τον κόσμο
Το ZipFlyer Nepal στα Ιμαλάια, επιβεβαιώνει πως δεν είναι μόνο εντυπωσιακή η ανάβαση αλλά και η κατάβαση ενός βουνού!
Μια απίστευτη διαδρομή 1,8 χλμ, με τα ταχύτητα που αγγίζει τα 160 χλμ την ώρα, σε ένα απολαυστικό βίντεο.

To site του Tο.Συ.Ν. Αμφικλείας είναι γεγονός!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στο νέο συμβούλιο για τη δημιουργία του όμορφου site του Το.Συ.Ν.Πολλά συνχαρητήρια τόσο στα παιδιά για την ιδέα-υλοποίηση του site όσο και στους υποστηρικτές-χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά την προσπάθειά τους.

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε στο site :

               http://tosyn-amfikleias.gr/  
                                 ΠΗΓΗ: http://neoiamfikleias.blogspot.gr/

"Έχω κουραστεί να φοβάμαι"...

Απογοητεύεται ο μέσος Έλληνας βλέποντας τους όρους με τους οποίους η Ισπανία ζήτησε και πήρε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση,
σύμφωνα με ανταπόκριση του Reuters από τη χώρα μας. Την ίδια στιγμή όμως δημιουργείται και η ελπίδα ότι ίσως τώρα μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο "πακέτο".
Μετά από δύο χρόνια λιτότητας οι Έλληνες νιώθουν απογοήτευση από τις κυβερνήσεις τους καθώς οι Ισπανοί φαίνονται να λαμβάνουν βοήθεια χωρίς τους σκληρούς όρους που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ανταπόκριση.

Πότε θα μπορείτε να ακυρώσετε ένα δάνειο. Τα νέα δεδομένα

«Συνυπεύθυνες» καθιστά τις τράπεζες από εδώ και στο εξής, οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ψηφίστηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν ο δανειολήπτης αδυνατεί να αποπληρώνει το δάνειο του. Και αυτό γιατί, για να χορηγηθεί ένα δάνειο πλέον, θα πρέπει από τη μία η τράπεζα να έχει αξιολογήσει σωστά την πιστοληπτική ικανότητα του δανειολήπτη και από την άλλη να του έχει παράσχει πλήρη ενημέρωση για το δάνειο που του χορηγούν.

Ελευθεροτυπία: Απεργιακό ή "τύποις απεργιακό" φύλλο;

Της Χριστίνας Γαλανοπούλου
Το ότι η «Ελευθεροτυπία», που από τον Δεκέμβριο έχει περάσει από τα 40 κύματα, θα κυκλοφορήσει ξανά στις 16 Ιουνίου είναι γνωστό.
Μια απόφαση που "σφραγίστηκε" στην τελευταία γενική συνέλευση και λογικά θα έπρεπε, αν όχι να χαροποιήσει, τουλάχιστον να εμφυσήσει λίγη αισιοδοξία στους ανθρώπους της εφημερίδας που για χρόνια την κρατούσαν ζωντανή στα περίπτερα.