Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ντροπή κ. Τσίπρα! Ως εδώ και μη παρέκει…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Ellinofreneia Times, ο επικίνδυνος κ. Τσίπρας απειλεί με αποχώρηση της Ελλάδος από τηνEurovision.
Ενώπιον της επαπειλουμένης εθνικής καταστροφής, οι πολιτικοί αρχηγοί, αρθέντες εις το ύψος των περιστάσεων, προέβησαν στις ακόλουθες κινήσεις :
Ο κ. Σαμαράς με σκληρή δήλωσή του κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανευθυνότητα, ενώ παράλληλα για να ενισχύσει το φιλοευρωβιζιονιστικόμέτωπο, ανακοίνωσε την προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία των : Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Καλομοίρας, Άννας Βίση αλλά και άλλων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.
Από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος κ. Βενιζέλος, θορυβημένος από τις καταστροφικές συνέπειες μια τέτοιας αποχώρησης, βρίσκεται την στιγμή αυτή καθ΄ οδόν προς το Αζερμπαϊτζάν, με ειδικά ναυλωμένη πτήση, προκειμένου να εξηγήσει στους διοργανωτές του διαγωνισμού ότι το ΠΑΣΟΚ αν κερδίσει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα υπογράψει μνημόνιο με ρήτρα αγγλικού δικαίου, για την πιστή τήρηση των υποχρεώσεων της Ελλάδος απέναντι στην Eurovision.
Ο κ. Καμμένος έστειλε φαξ στο Μπακού με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision.
Η κ. Παπαρήγα περιορίστηκε να σχολιάσει ότι αν δεν είχε διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση, δεν θα γινόταν ο διαγωνισμός στο Αζερμπαϊτζάν.
Ο κ. Κουβέλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα μετάσχει σε κυβέρνηση που δεν θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την πρωτοβουλία Τσίπρα, και ζήτησε μάλιστα να τοποθετηθούν τηλεοράσεις στα καταλύματα των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, ώστε να μπορέσουν οι εκλεκτοί συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό της Eurovision.
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε με νόμα ότι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ θα μεταδίδει επι 24ώρου βάσεως όλους τους διαγωνισμούς της Eurovision, από το 1956 στο Λουγκάνο της Ελβετίας, μέχρι σήμερα.
Τέλος ο κ. Μάνος ανήγγειλε την προσχώρηση στο κόμμα του της ισραηλινής τρανσέξουαλ τραγουδίστριας Dana International.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται δηλώσεις της κ. Μέρκελ, του κ. Σόϊμπλε και των λοιπών φίλων της Ελλάδος.
filotimia
Πηγή: http://thivanews.blogspot.com

Διεθνές Συνέδριο Γυναικών 2012 - Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης Αμφίκλειας

Η χώρα μας έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Διεθνές Συνέδριο Γυναικών 2012 του οποίου τον συντονισμό ανέλαβε το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών & Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) και θα διεξαχθεί στην Αθήνα ( Ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL) από 31-5-2012 έως και 2-6-2012. Στο Ball room του Ξενοδοχείου θα αναπτυχθούν περίπτερα για την παρουσίαση προιόντων. 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας έχει ήδη φροντίσει για την ενοικίαση ενός τέτοιου περιπτέρου, όπου θα μπορέσετε εάν ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε προιόντα ή έντυπο υλικό των επιχειρήσεων σας με αυτοπρόσωπη παρουσία σας προκειμένου να προωθήσετε και να ενημερώσετε σχετικά τους επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου και συμμετέχοντες στο ανωτέρω Διεθνές συνέδριο.

Παρακαλούμε λοιπόν εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από την μεριά σας να μας ενημερώσετε σχετικά για τις περαιτέρω δικές μας ενέργειες.

Υπεύθυνος συμμετοχών: κα Καραναστάση Λεμονιά ( μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας και Αντιπρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ) τηλ: 6979 912 797, 22310 52957, 22310 62235.
Loykas Piperas

Η κοιλάδα με τις δέκα κορυφές - Κι όμως αυτό το μέρος είναι αληθινό! (photos)

Η λίμνη Moraine βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Banff στην Αλμπέρτα του Καναδά. Εκεί βρίσκεται μια εκπληκτική περιοχή που είναι γνωστή ως “Valley of the Ten Peaks” (Η κοιλάδα με τις δέκα κορυφές). Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει δέκα πανύψηλες, χιονισμένες βουνοκορυφές και τη λίμνη Moraine.
Η λίμνη τροφοδοτείται με νερό που προέρχεται από το λιώσιμο των πάγων κι έχει ένα υπέροχο χρώμα, που αλλάζει ανάλογα με…
…το φως του ήλιου και την αντανάκλασή του πάνω στα βραχώδη όρη. Πολλοί το λένε τυρκουάζ, στην πραγματικότητα όμως είναι πιο φωτεινό και πιο λαμπερό που δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις ή να το αποθανατίσεις στο φακό.
Η περιοχή αυτή αποτελεί ένα φυσικό ορόσημο του Καναδά και έναν δημοφιλή προορισμό επισκεπτών που θέλουν ν’ απολαύσουν το πανέμορφο και καθαρό τοπίο κάνοντας μια βόλτα στη λίμνη με κανό ή καγιάκ ή κάνοντας πεζοπορίες στη γύρω περιοχή.


Κράτα το βίντεο κ. πρόεδρε να με κάνεις ρόμπα..


Δείτε τις δηλώσεις του Βελόπουλου στην εκπομπή “ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ”, με παρουσιαστή τον Αντώνη Αντωνάκο της 2/3/2012.


Δείτε προσεκτικά στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για την στήριξή του στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ και για το αν θα φύγει…

"Και μόνο για τον πόλεμο που κάνουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ…

Θα φύγω τελευταίος απ το κόμμα…

Κράτα το βίντεο κ. Πρόεδρε…για να με κάνεις ρόμπα αν το κάνω..

Αστυνομική διαταγή 8 Δεκεμβρίου 1907- Κείμενο ντοκουμέντο

Το παρακάτω κείμενο είναι ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αστυνομική διαταγή που εξέδωσε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ματαράγκας Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου 1907 και είναι αποκαλυπτική για τα ήθη της επαρχίας εκείνης της εποχής.

Απολαύστε το...

Προς απάσας τας αρχάς που διοικούν το χωρίον Ματαράγκα Καρδίτσης:Δήμαρχο, 
ιερέα του χωριού, 
Δάσκαλο και άπαντας τους προύχοντας του χωρίου.

Ήρθα εις Ματαράγκαν κατόπιν διαταγής του διοικητού μου μετά ενός χωροφύλακος προς επιβολήν της τάξεως, από άκρου εις άκρον του χωρίου, άνευ χρονοτριβής και άμεσα.

Διότι προχθές στο σιργιάνη μετά την Θίαν και Ιεράν Λιτουργίαν εν τω ναό όταν έπεζαν τα κλαρίνα και τα όργανα ο Κώστας (ας μην αναφέρο το ονομά του) χόρεβε σινέχεια μπροστά χορίς να αφίνη και τους άλους να χορέψουν μπροστά με κατά συνέπια παραξιγιθήκατε και πλακoθίκατε στο ξίλο με τα παλούκια και τα μαχέρια με αποτέλεσμα και κατά σινέπια να τραβματιστούν πολλοί άνθροποι.

Πάραφτα να εφαρμόσετε απάσας τα εξίς διαταγάς μου:

1) Αν ξανασιμβή τιάφτη πράξης εν τω χωρίο να γνορίζετε ότι θα σας συλλάβω και άνεφ χρονοτριβής αμέσος θα σας κλείσο στη φυλακή. Όταν πέζουν τα κλαρίνα και τα μουσικά όργανα στο σιργιάνη στο πανιγίρη και στο γάμο πρέπη να χορέβουν μπροστά άπαντες που επιθιμούν να χορέψουν και όχι μόνο ο ίδιος άνθροπος. Αφτό είνε γαηδουριά.

2) Μου αναφέρθικε ότι ο γάηδαρος του Xαντζόπουλου τον Σεπτέμβριο μπίκε στο καλαμπόκι του Βάϊου (ας μην αναγράψο το επίθετο) και ο Βάϊος εκνεβρίστικε και κάρφοσε τον γάηδαρο με την αξάλη στο ένα καπούλι. Καταλαβένετε ο γάηδαρος δέν είναι όνος αλά ο Βάϊος. Άνεφ πολόν σκέψεον καταλαβένη κανής ότι το κεφάλη δεν έχει μιαλό αλά κολοκιθόσπορο. Απαγορεύετε να ξαναγίνη εκ νέου τέτιο απαράδεκτο ή παρόμιο πράγμα.

3) Πίγα στο μαγαζή για καφέ και από έξο βρομούσε κατρουλιό. Απαγορεύετε νά κατουράτε έξω στον τίχο του μαγαζιού.

4) Απαγορεύετε το βρισίδιν το φονασκίν και εντός του καφενίου το ανεμίζιν διότι είναι χιμόνας και εσθάνετέ τις αποφορά από τι βρόμα. Όστις επιθιμή να ανεμιστή να εξέρχετε έξοθεν του καφενίου.

5) Ίδα πολλές γυνέκες να πιάνουν τη σιγκούνα μετά του υποκαμίσου να το τραβούν πρό το έμπροσθεν να ανίγουν τα πόδια και να ουρούν ορθίος. Το τιούτον είναι απαράδεκτο και πρέπη άνεφ χρονοτριβίς να τις βρακόσετε άπαξ και διαπαντός.

6) Όταν λίαν προίαν πάτε τα γελάδια στο γελαδάρη και γιρίζοντας πρέπη ανιπερθέτος να μαζέβετε τις βονιές των ζώον από το δρόμο, το ίδιο να κάνετε και το βράδη διότι δεν έχη που να πατίση όστις βαδίζη εις τας οδούς του χωρίου. Και εκτός του τιούτου σας χριάζοντε αι βονιές να ζεστένεστε στο μπουχαρί το χιμόνα με τα κρία.

7) Σε κάθε πανιγίρι αποκριές πάσχα και γάμους που βαδίζη καλοντιμένος ο κόσμος πάι στην Εκλισία και μετά χορέβη στα σιργιάνια και στους γάμους πρέπη άπαντα τα σκυλιά να είναι δεμένα διά χονδρόν αλισίδεον και σχινίον προς αποφιγίν ατιχιμάτων εκ τον σκιλοδακομάτων.

8) Να μιν πίνετε πολί ινοπνεμβατόδη ποτά τσίπουρα και ίνους και μετά ξερνοβολάτε και κάνετε χαζαμάρες.

9) Να τιρίσετε άνεφ αντιρίσεος και χρονοτριβής την άνοθεν τάφτην διαταγήν μου άνθροπη σκύλη και γινέκες διότι όπιος συληφθή παραβάτις θα τον σιλάβο θα τον κλίσο στο σχολίο και αλίμονό του θα τον ταράξο και θα τον μαβρίσο στο ξίλο.

Να με σιγχορίτε αν έκανα κάπιο σιντακτικό λάθος καθότι τελίοσα και εγώ την Τρίτη του Δημοτικού σχολίου διότι δεν με έστιλε ο πατέρας μου από το χωρίον εις τιν Λάρισσαν για να μάθο περισσότερα γράματα. Σαν γκαραγκούνις που είμε και εγό καταλαβένετε άπαντες τας γραφάς μου τας οπίας θέλετε δεν θέλετε να τας τιρίσετε ανιπερθέτος.

Εν Ματαράγκα τη 8η Δεκεμβρίου 1907
Ο διοικητής του χωρίου
Νικόλαος Παπακωνσταντίνου
Υπονοματάρχης



alfavita

Καληνύχτα Λαμία, καληνύχτα Φθιώτιδα...καληνύχτα Ελλάδα

Επιστολή καρκινοπαθούς προς το LamiaReport, γροθιά στο σύστημα και στους ανίκανους που μας εκπροσωπούν...

<<Είμαι εδώ και δυο χρόνια καρκινοπαθής και υποβάλλομαι σε θεραπευτική αγωγή στο νοσοκομείο της Λαμίας. Δυστυχώς σήμερα μας έδειξαν τον δρόμο προς το Ζάλογγο.

Ο μοναδικός γιατρός ογκολόγος που μας παρακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια σταμάτησε να εργάζεται στο νοσοκομείο κάτι που μας το είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό. Όλοι οι βουλευτές και οι πολιτικοί του νομού μας όπως και οι διοίκηση του νοσοκομείου πριν από μήνες, που είχε γίνει γνωστή η αποχώρηση του γιατρού, μας διαβεβαίωναν και κάνανε δηλώσεις στα κανάλια και στο ραδιόφωνο, ότι θα καλύψουν άμεσα το κενό με άλλο ογκολόγο.

Οι υποσχέσεις δεν πραγματοποιήθηκαν και εμείς εγκαταλειφθήκαμε να παλέψουμε μονοί μας με το αβέβαιο μέλλον. Αναρωτιέμαι πως οι παράγοντες του νομού, οι βουλευτές και οι πολιτευτές, που τάζουν ότι θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση και μας ζητάνε την ψήφο μας πως θα το κάνουν;;;;

Αυτοί δεν μπορούν να μεσολαβήσουν να έρθει ένας γιατρός που τον έχουμε τόσο ανάγκη. Πόσα κοστίζει επιτέλους ένας γιατρός;
Νιώθω την εγκατάλειψη από την πολιτεία και από το εθνικό σύστημα υγείας που τόσα χρόνια πληρώνω με κρατήσεις και φόρους. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Βλέπω το γκρεμό μπροστά μου και πολλά χέρια να θέλουν να με σπρώξουν. Είναι άδικο αυτό που γίνεται. Γιατί κάποιοι με προεξοφλούν με αυτό τον τρόπο?
Γιατί δεν δείχνουν λίγη ανθρωπιά? Γιατί δεν μας βοήθα κάνεις? Γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχω χρήματα για να πάω εκτός νομού;

Έχω καταδικαστεί από την ζωή και την τύχη μου και τώρα καταδικάζομαι από τους ανθρώπους. Γιατί; Γιατί; Γιατί;
Σας παρακαλώ να δημοσιευτεί η επιστολή μου και να ενωθείτε μαζί μου σας κάνω έκκληση.

Δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ. Πλέον είμαι στο απόλυτο σκοτάδι... καληνύχτα. >>


LamiaReport: Εμείς αγαπητή φίλη στον τίτλο του κειμένου που μας συγκλόνισε θα συμπληρώναμε...<< Καληνύχτα Ελλάδα...>>
Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
http://www.lamiareport.gr

Η Ελλάδα από ψηλά (Υψηλή Ανάλυση) - Ενά από τα πιό καλογυρισμένα video για την Ελλάδα (Full HD)

Ενά από τα πιό καλογυρισμένα video για την Ελλάδα, κάνει τον γύρο του Internet τον τελευταίο καιρό, αφού είναι γυρισμένο σε υψηλή ανάλυση (HD) με εκπληκτικά πλάνα από ελικόπτερο από όλη την Ελλάδα, με μία πολύ ωραία μουσική επένδυση!

Ενδεικτικά τα μέρη που φαίνονται στο βίντεο είναι:

Όλυμπος, Αθήνα, Πειραιάς, "Υψηλή Γέφυρα" (κρεμαστή) της Χαλκίδας, Φάρος Ρέπι - Σκιάθου (μάλλον), Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, Αιγαίο, Κυκλάδες, Μύκονος, Ο Φάρος Αρμενιστής - Μυκόνου, Δήλος, Νάξος (Η Πορτάρα, η μαρμάρινη πύλη στη νησίδα Παλάτια), Χαλκί Νάξου, Αμοργός - Η Παναγία Χοζοβιώτισσα, Αντίπαρος, Σίφνος, Πάρος, Κρατήρας Σαντορίνης, Νέα Καμένη, Αμμούδι (Σαντορίνης), Σαντορίνη, Ηφαιστειογενές έδαφος - Θηρασία, Χώρα Θήρας, Κνωσός, Κρήτη, Ρόδος, Λίνδος Ρόδου, Λέσβος, Μυτιλήνη - Η Παναγία της Πέτρας, Γενοβέζικο Φρούριο Μήθυμνας, Θράκη, Άλογα στο ποτάμι του Αξιού, Καβάλα, Αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, Χερσόνησος όρους Άθως (Άγιο Όρος), Θεσσαλονίκη, Καταρράκτες Έδεσσας, Λίμνη Πρέσπα, Φαράγγι του Βίκου, Γέφυρα στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα, Λίμνη Ιωαννίνων, Μετέωρα, Διώρυγα της Κορίνθου, Οδοντωτός στο φαράγγι του Βουραϊκού, Μονεμβασιά, Πύλος, Νιόκαστρο Πύλου, Μπούρτζι Μεθώνης, Σπαρτιάτικο φρούριο Σφακτηρίας, Ναός της Αφαίας στην Αίγινα, Μυκήνες, Θέατρο της Επιδαύρου, Αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας, Ζάκυνθος, Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, Μοναστήρι της Παναγίας της Βλαχέρνας - Κέρκυρα, Δελφοί, Ακρόπολη - Αθήνα, Ξωκλήσι και θάλασσα...!

Η μουσική είναι από τους Βαγγέλη Παπαθανασίου, Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Μαρκόπουλο, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Κυριάκο Καλαϊτζίδη.
Δείτε το.. Αξίζει

Διάκριση για το Δημοτικό σχολείο Κάτω Τιθορέας

Διάκριση για το Δημοτικό σχολείο Κάτω Τιθορέας στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ταινιών Μικρού Μήκους
Σε 27 ταινίες μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποφάσισε να απονείμει διακρίσεις η Επιτροπή Αξιολόγησης του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία», που συνδιοργάνωσαν η ΕΡΤ Α.Ε., η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευ-σης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης.
Την Επιτροπή Αξιολόγησης αποτελούσαν οι Αντώνης Παπαδόπουλος (σκηνοθέτης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας – πρόεδρος της Επιτροπής), Μαρία Μαρκετάκη (Υπουργείο Παιδείας – Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση), Μένος Δελιοτζάκης (σκηνοθέτης, προϊστάμενος Τμήματος Δραμα-τοποιημένων Προγραμμάτων ΕΡΤ Α.Ε., υπεύθυνος «μικροφίλμ») και Ντέπυ Βρεττού (Τμήμα Διεθνών Συμπαραγωγών ΕΡΤ Α.Ε.).
Η απονομή των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Υπουργείο Παιδείας (Αίθουσα Σαράντη). Την εκδήλωση διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Φεστιβάλ Δράμας, με την υποστήριξη της ΕΡΤ Α.Ε., του Σ.Ε.Β.Α. και των Εκδόσεων Καστανιώτη.
Στόχος του διαγωνισμού, ήταν να δοθεί σε μαθητές από σχολεία όλης της χώρας, η ευκαιρία να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να εξοικειωθούν με την κινηματογραφική αφήγηση. Οι συμμετέχοντες (ομάδες μαθητών, τμήματα ή τάξεις σχολείων), υπέβαλαν ταινίες μικρού μήκους διάρκειας έως 10′, με θεματολογία που αφορούσε σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, όπως περιβάλλον, ειρήνη, φτώχεια, μετανάστευση, ρατσισμός, εκπαίδευση, οικογένεια, ανθρώπινες σχέσεις, διαδίκτυο κ.α.
Από τις συνολικά 177 ταινίες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό, διακρίθηκαν οι παρακάτω:
ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ – Δημοτικό Σερίφου
2ο ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ – Πειραματικό Δημοτικό Σερρών
3ο ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ν’ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ – 6ο Δημοτικό Πρέβεζας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ animation
ΤΖΙΤΖΙΚΟΝΙ – ΜΥΡΜΙΓΚΟΝΙ – 3ο Δημοτικό Ρόδου

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
1. ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ – 7ο Δημοτικό Χανίων
2. ΚΡΙΣΗ Ε ΚΑΙ; – Δημοτικό Φουρφουρά Ρεθύμνου
3. ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ – Δημοτικό Κάτω Τιθορέας
4. ΣΑΓΚΑΡ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ – 10ο Δημοτικό Αγ. Δημητρίου
5. ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ – 16ο Δημοτικό Δράμας
6. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ – 14ο Δημοτικό Πατρών
7. ΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ – 11ο Δημοτικό Κομοτηνής

ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
1ο ΤΕΛΟΣ – ΑΡΧΗ – 1ο Γυμνάσιο Θέρμης Θεσσαλονίκης
2ο ΚΥΛΑΩ ΣΤΗ ΖΩΗ – Γενικό Λύκειο Προσοτσάνης Δράμας
ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο ΣΠΙΘΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ – Κολλέγιο Αθηνών Ψυχικού
2ο ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ … – ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας Τρικάλων
3ο ΙΘΑΚΗ ….AM MAIN – Λύκειο Φραγκφούρτης
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ animation
ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ – 2ο Γυμνασίου Αριδαίας
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
1. ΖΩΗ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΝΙ – ΣΔΕ
2. 5 ΕΠΟΧΕΣ – Γερμανική Σχολή
3. ΒΑΛΙΤΣΕΣ… – ΕΠΑΛ Μύρινας Λήμνου
4. ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ – Βασίλη Γυμνάσιο Καρύστου
5. ΦΙΛΟΥΣ… – ΓΕΛ Σύρου
6. ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ – 2ο Γυμνάσιο Ελληνικού
7. ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ – 1ο ΕΠΑΛ Άργους
8. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΑΓΕΛΑΔΑ – 6ο Γυμνάσιο Πάτρας
9. ΜY SCHOOL DAYS – 1ο Λύκειο Καβάλας
10. ΧΕΙΜΩΝΑΣ – 3ο Λύκειο Κοζάνης
Πηγη ΠΡΩΪΝΑ ΝΕΑ: http://www.proinanea.gr
Αναρτήθηκε  σε http://e-tithorea.gr