Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αποκαλυπτήρια στους ευρω-τρομοκράτες από ΕΕ - "Κανένα κίνδυνος για Ελλάδα"

Eκτέθηκαν ανεπανόρθωτα οι τρομολάγνοι των δυνάμεων του Μνημονίου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ... λοιπές "μνημονιακές" δυνάμεις) που ... σπέρνουν το φόβο και την αβεβαιότητα στους πολίτες επικαλούμενοι δήθεν κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και ρίχνοντας συνέχεια "ευρωβόμβες", προκειμένου να αποσπάσουν την ψήφο τους!!

Πριν λίγο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή...

διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που διακινούνται περί ύπαρξης σχεδίου για απομάκρυνση της χώρας μας από το ευρώ.

«Η Κομισιόν διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επεξεργάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ», έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί.

Σε ανάλογη διάψευση προχώρησε και ο Επίτροπος για την Οικονομία Ολι Ρεν. Είχε προηγηθεί η δήλωση του Επιτρόπου για το Εμπόριο Κάρελ Ντε Χουχτ ότι η Κομισιόν και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξετάζουν σενάρια για το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η Ελλάδα το ευρώ με αποτέλεσμα να βουλιάξει σήμερα και πάλι το ευρώ..

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διέψευσε με απόλυτο τρόπο τα σενάρια αυτά.

«Η ΕΕ δεν εργάζεται στη βάση ενός σεναρίου για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Εργαζόμαστε για να παραμείνει η Ελλάδα (στο ευρώ)», δήλωσε ο Επίτροπος της ΕΕ για την Οικονομία Ολι Ρεν, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Channel 4.

«Η Κομισιόν διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επεξεργάζεται σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Η Κομισιόν θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ», έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ολιβιέ Μπαγί.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπαγί επανήλθε με νέα ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο:

«Ο Μπαρόζο και ο Ρεν λένε τα τελευταία δύο χρόνια ότι η Κομισιόν θέλει την Ελλάδα μέσα στο ευρώ. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Δεν υπάρχει σχέδιο της Κομισιόν για ελληνική έξοδο από το ευρώ», έγραψε στον λογαριασμό του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τις τελευταίες ημέρες βουλευτές, στελέχη και οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά και ΔΗΜΑΡ, Ν.Μπακογιάννη και λοιπές "μνημονιακές" δυνάμεις, περίπου εύχονται να βγει η χώρα από το ευρώ ή να δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες που να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ, μόνο και μόνο για να μην χάσουν την εξουσία!

Έχοντας επικεντρώσει σε δύο τομείς: Στους μισθούς και τις συντάξεις και στην ... χρεοκοπία των τραπεζών!

Πάλι άρχισαν τα γνωστά παραμύθια ότι "Τα λεφτά φτάνουν μέχρι τέλους Ιουνίου για συντάξεις και μισθούς", αλλά στις τρομο-φημολογία των ημερών προστέθηκε και η κατάρρευση των τραπεζών!

Διαδίδονται φοβερά πράγματα από τα γνωστά μέλη του pay-roll των τραπεζιτών ότι δήθεων οι τράπεζες ... κλείνουν ότι ο κόσμος θα χάσει τα λεφτά του και άλλα τέτοια που έχουμε ακούσει δεκάδες φορές σε αυτά τα δύο χρόνια προκειμένου να περάσουν τα εγκλήματά τους σε βάρος της χώρας.

Σε σημείο που αναγκάστηκε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων να εκδώσει καθησυχαστική ανακοίνωση και να τονίσει ότι "Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την βιωσιμότητα των τραπεζών". Ούτε και των τραπεζιτών, λέμε εμείς. Μόνο των πολιτών... 
 Πηγή : http://24gr.blogspot.com
defencenet.gr

Τσίπρας, o άνθρωπος που κάνει την Ευρώπη να φοβάται

Στη σημαντική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2012 στην Ελλάδα αναφέρεται δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Paris-Match, το οποίο φιλοξενεί και μία μίνι-συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, με τίτλο «ο άνθρωπος που κάνει την Ευρώπη να φοβάται».

Ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει στο γαλλικό περιοδικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στ’ αριστερά της Αριστεράς, μιλάει εκτενώς για την κρίση, την οποία χαρακτηρίζει πανευρωπαϊκή και τονίζει ότι «η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται η Ελλάδα είναι χειρότερο από το κακό».

«Αν η θεραπεία πετύχει, θα εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη, αν αποτύχει απλά θα πουν κρίμα για τους Έλληνες» τονίζει ο κ. Τσίπρας και προσθέτει ότι δε φοβάται έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη.

«Εμείς δε θέλουμε να βγούμε από το ευρώ. Κανείς δε μπορεί να το θέλει στα σοβαρά. Μια αποβολή θα προκαλέσει σοκ και θα καταρρεύσει όλη η Ευρώπη», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για κυβερνητικές συνεργασίες αναφέρει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα πολιτικό σχηματισμό που να σκοπεύει να επιβάλει νέα μέτρα και προσθέτει ότι «δε θα προδώσω την εντολή που μου έδωσε ο ελληνικός λαός».

http://www.newsbeast.gr

Πολύδροσος Παρνασσού: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Ομιλία - συζήτηση με...

Πολύδροσος Παρνασσού: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Ομιλία - συζήτηση με...:                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 8¨00 το βράδυ, ο Σύλλογός μας διοργανώνει στην ...

Κάτω από την πηγή της Αγίας Ελεούσας - Βιντεο

Φρέσκο χιόνι στο Παρνασσό !!!!!!

                                          Φτερόλακα 19-5-2012 στις 09:00
Αν και έχουμε φτάσει στα μέσα Μαΐου, είχαμε και πάλι ασθενείς χιονοπτώσεις σε μεγάλα υψόμετρα. Δείτε στην κάμερα το Χ.Κ. Παρνασσού αν και η πυκνή ομίχλη που επικρατεί αυτή την ώρα, (09: 10) δεν επιτρέπει να δούμε πιο καθαρά. Η χιονόπτωση συνεχίζεται ‘οπως μαε πληροφόρησαν από το Παρνασσό.
Η σελίδα θα ενημερώνεται με νέες εικόνες από διάφορα σημεία του Χ.Κ. Παρνασσού
 

                                         Περικλής 19-5-2012 στις 09:00
                                         Κελλάρια 19-5-2012 στις 09:00
                                         Γεροντόβραχος 18-5-2012 στις 13:20
                                           Γεροντόβραχος 19-5-2012 στις 10:50

Καλημέρα - πρωινή ενημέρωση για χθές και για σήμερα

                                           Πολύδροσος - φωτογραφία από Dimitris Roumelis


 
 
Γιορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                              


  •  

  • Ελλάδα σήμερα
  • Άνοδο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον Alpha, με τη ΝΔ να διατηρεί το προβάδισμα, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 13,2%. Τα ποσοστά των υπολοίπων κομμάτων υποχωρούν με τις κυριότερες απώλειες σε αυτά που έδιναν μάχη για να μπουν στη Βουλή στις εκλογές της 6ης Μαΐου.


  • Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα θα μεταβεί την προσεχή Δευτέρα στο Παρίσι και την Τρίτη στο Βερολίνο προκειμένου να έχει διμερείς επαφές με τις ηγεσίες της γαλλικής και γερμανικής Αριστεράς, αλλά και με θεσμικούς παράγοντες των δύο χωρών.
  • Η Ολομέλεια της Βουλής θα συγκληθεί ξανά σε σώμα την Παρασκευή για να εκλέξει τυπικά το προεδρείο της, προτού διαλυθεί, το βράδυ της ίδιας ημέρας, ή το αργότερο το Σάββατο, με την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και την προκήρυξη των νέων εκλογών, στις 17 Ιουνίου.
  • Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς επισκέπτεται την Παρασκευή την Αθήνα. Θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς, εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων και φορέων και μαθητές. Στις 17:00 το απόγευμα θα εκφωνήσει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η οποία θα είναι ανοιχτή στο κοινό, και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.
  • «Δεν πλάκωσε κανένα τανκς τα παλικάρια στο Πολυτεχνείο. Αυτή είναι μεγάλη παραμύθα, σταματήστε την!» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός «κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας»

  •             Σαν σήμερα

    1821: Ο Νικηταράς νικάει τους Τούρκους στα Δολιανά Κυνουρίας. Από τη μάχη αυτή ο γενναίος οπλαρχηγός θα μείνει στην Ιστορία ως «Τουρκοφάγος». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μετά τη μάχη δεν μπορούσαν να του ξεκολλήσουν το σπαθί από το χέρι!
    1828: Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων Μουσταφά Πασάς, με 8.000 πεζούς και 300 ιππείς, προσβάλλει το Φραγκοκάστελλο Χανίων, το οποίο υπερασπίζουν οι Ηπειρώτες οπλαρχηγοί Χατζημιχάλης Νταλιάνης και Κυριακούλης Αργυροκαστρίτης, με 600 Κρήτες επαναστάτες. Στη μάχη πέφτουν ηρωικώς οι περισσότεροι υπερασπιστές, μεταξύ των οποίων και οι δύο οπλαρχηγοί. Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεκρό Νταλιάνη και μεταφέρουν το κεφάλι του στον Μουσταφά πασά. Λέγεται πως από τότε, κάθε χρόνο τα χαράματα αυτής της μέρας εμφανίζονται στις πολεμίστρες του κάστρου τα φαντάσματα των ηρώων, οι γνωστοί Δροσουλίτες.
    1861: Περίπου 50 μέλη της μυστικής μαχητικής οργάνωσης Χρυσή Νεολαία συγκεντρώνονται οπλισμένα στο καφενείο του Χαφτά στην Πλατεία Όθωνος (σήμερα Ομονοίας), αλλά αποτυγχάνουν να εξοντώσουν τον βασιλιά Όθωνα.
    1910: Ο Κομήτης του Χάλεϊ προκαλεί πανικό σ' όλο τον κόσμο και τελικά προσπερνά τον πλανήτη μας σε απόσταση ασφαλείας.
    1919: Πραγματοποιείται στην Αθήνα το πρώτο συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), μετέπειτα ΚΚΕ.
    1963: Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Σαρλ ντε Γκολ, μιλάει στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.


    Πηγή: http://www.sansimera.gr

                Είπαν
        Ο μόνος τρόπος για ν' αποφύγουμε την αναισχυντία της αναίδειας είναι, όχι να ντρεπόμαστε για τις πράξεις μας, αλλά ν' αποφεύγουμε τις πράξεις που μας κάνουν να ντρεπόμαστε.  
    Μάρκος Τούλιος Κικέρων

                 Ο καιρός

    Επιμένει η κακοκαιρία ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή του βόρειου Αιγαίου. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες σχεδόν σε όλη τη χώρα.  

    Κακοκαιρία θα επικρατήσει και το νέο εικοσιτετράωρο (Παρασκευή) σε αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως στην Α-ΒΑ Ελλάδα. Επισημαίνεται ότι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Μαγνησία, τη Φθιώτιδα, την κεντρική και βόρεια Εύβοια και πιθανώς στη Βοιωτία και τα Δωδεκάνησα.

    Ο καιρός για Πολύδροσος, Ελλάδα

     Lat:38.63 Lon: 22.53 μέσο υψόμετρο: 502m. (Χάρτης) 
    Τρέχουσες συνθήκες 
    (Εκτιμώμενη Αναφορά)
    Σχ.. Υγρασία: 89 %
    Άνεμος: ΒΒΔ με 12 Km/h
    Ορατότητα: 0
    Πίεση: 1007.0 mb
    Μαϊ 18, 06:00 Τοπική ώρα
    Πολύδροσος,GR
    Θερμ:
    8 oC
    Βροχή
    Καιρός για το δικό σας site
      12-ωρη πρόγνωση για Πολύδροσος, GRΑύριο   7-ημέρες
    Τοπική ώραΚαιρόςΘερμ
    °C
    Σχ. Υγρ
    %
    Άνεμος
    km/h
    09:00Βροχή9 oC83%ΒΒΔ με 13 km/h 
    (3 Bf)
    12:00Συννεφιά12 oC70%Β με 14 km/h 
    (3 Bf)
    15:00Συννεφιά14 oC63%ΒΒΑ με 11 km/h 
    (3 Bf)
    18:00Συννεφιά16 oC63%ΒΒΑ με 10 km/h 
    (2 Bf)