Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εργαστήρια Παραδοσιακών Τεχνών και Επαγγελμάτων στην Αράχωβα

Αναρτήθηκε από iteanet
Mια πρωτοποριακή προσπάθεια ξεκίνησε η Δημοτική Ενότητα Αράχωβας στο Λαογραφικό Μουσείο δημιουργώντας Εργαστήρια Παραδοσιακών Τεχνών και Επαγγελμάτων. Στόχος είναι να διατηρηθούν τα παραδοσιακά επαγγέλματα της Αράχωβας και να συνδεθούν εφόσον είναι εφικτό με την παραγωγική διαδικασία αποφέροντας οικονομικά οφέλη στον τόπο μας. Ζητούμε όσες και όσοι θέλουν να διδάξουν η να μάθουν κάποια από αυτές να δηλώσουν συμμετοχή στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής. 
Ενδεικτικά Παραδοσιακά Επαγγέλματα: ...
Υφαντική
Εργόχειρα κάθε είδους(κεντήματα,βελόνες)
Κατασκευή Στολής(ποδιές,πουκάμισα,μαντίλες κ.τ.λ)
Τέχνη του τσαρουχά,πετρά,ξυλογλυπτική κ.τ.λ
Παρασκευή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων 
Τα μέλη της Επιτροπής: 
Γιώργος Ανδρέου 6944343245 
Στέλιος Λούσκος 6974453106 
Σπύρος Κομνάς 6972552260 
Λουκάς Παπαλεξανδρής 6970590549 
Καλή Λούσκου 6972814243 Γιάννης Φάππας 6945135021 
ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Ntefi 

Χωρίς Μεσάζοντες

Πάνω από 1.000 κάλπες σε όλη την Ελλάδα


Υπ’ ατμόν στο ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής

Μετά από την πιστοποίηση του 25% των ψηφοδελτίων, θα υπάρξει η ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων την Κυριακή το απόγευμα, από την Ιπποκράτους.

Όπως προκύπτει από την τελευταία συνεδρίαση της ΕΚΑΠ θα στηθούν 768 εκλογικά κέντρα και 1074 κάλπες σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες ασφαλή αποτελέσματα θα υπάρξουν μετά τις 9 το βράδυ.

Στην ιστοσελίδα pasok.gr μπορεί κανείς να δει τα εκλογικά κέντρα σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Η αθέατη πλευρά μιας ιστορικής αποστολής

Φωτογραφίες από την αποτυχημένη αποστολή «Terra Nova» στο Νότιο Πόλο

Η αποστολή τους στο Νότιο Πόλο έχει μείνει στην ιστορία. Έναν αιώνα μετά, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για το πώς επιβίωσαν για μήνες στον πάγο μέλη της αποστολής του Captain Robert Scott τρώγοντας πιγκουίνους και φώκιες.

Σε δημοπρασία βγαίνουν φωτογραφίες, έγγραφα και σκίτσα που αποτυπώνουν τον αγώνα έξι μελών της αποστολής να επιβιώσουν για επτά μήνες σε ένα ιγκλού στην Ανταρκτική μέχρι να ανακτήσουν δυνάμεις για να διανύσουν απόσταση διακοσίων μιλιών με στόχο τη σωτηρία τους. 



Ο Δρ Murray Levick συμμετείχε στην αποστολή στο Νότιο Πόλο και ήταν στην ερευνητική ομάδα που βρέθηκε αποκλεισμένη στον πάγο. Οι άνδρες αναγκάστηκαν να αναζητήσουν καταφύγιο σε ένα αυτοσχέδιο ιγκλού και να επιζήσουν τρώγοντας πιγκουίνους και φώκιες. Έτσι έζησαν για επτά μήνες, έως ότου περάσει ο δριμύς χειμώνας και μπορέσουν να καλύψουν απόσταση 200 μιλίων για να φτάσουν σε ασφαλές σημείο. 


 

Η απίστευτη περιπέτεια των μελών της αποστολής αγνοήθηκε λόγω του ηρωικού θανάτου του Captain Scott was so sensational. Τα ντοκουμέντα του Δρ Levick που βγαίνουν στο σφυρί από ιδιώτη αφηγούνται και πάλι την ιστορία. 

Αφού πέρασαν τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρώντας μία αποικία πιγκουίνων, ο Levick και οι συνεργάτες του συνειδητοποίησαν πως το πλοίο Terra Nova δεν επρόκειτο να επιστρέψει για να τους πάρει. 

Το σκάφος δεν μπορούσε να προσεγγίσει τα μέλη της αποστολής λόγω του πάγου. 

Έχοντας λιγοστές προμήθειες σε φαγητό και φορώντας ρούχα ακατάλληλα για το χειμώνα της Ανταρκτικής, οι άνδρες εγκατέλειψαν τη σκηνή τους και κατασκέυασαν κάτι σαν ιγκλού. 

Ο Levick ζωγράφισε ένα σκίτσο της σπηλιάς καταγράφοντας το σημείο όπου κοιμόταν ο καθένας και περιέγραψε πώς χρησιμοποίησαν κουτιά από μπισκότα στην κατασκευή του. Εκεί έζησαν από το Φεβρουάριο έως το Σεπτέμβριο του 1912. 



Το φαγητό τους περιγράφεται αναλυτικά από τον Δρ Levick, όπως επίσης οι «παρενέργειές» του.Ένα άλλο πρόβλημα ήταν η έλλειψη αλατιού και η ομάδα το αντιμετώπισε χρησιμοποιώντας θαλασσινό αλάτι, κάτι που όμως προκαλούσε διάρροια. 

Στο διάστημα αυτό συνέβησαν πολλά αλλά ένα περιστατικό παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή τους όταν μία θύελλα «σφράγισε» τη σπηλιά τους με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν από ασφυξία. 

Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Victor Campbell αλλά ήταν οι ιατρικές γνώσεις του Δρ Levick που τους έσωσε τη ζωή. 

Για να περάσει η ώρα ενώ κάθονταν στους υπνόσακούς τους, ο Δρ Levick έγραφε μία λεπτομερή αναφορά και περιέγραφε πώς διάβαζε στους υπόλοιπους άνδρες. 

Μία παρηγοριά, εκτός από το διάβασμα, ήταν ο καπνός! «Ο καπνός ζέστανε για εκατοντάδες χρόνια την καρδιά του ανθρώπου, αλλά δεν πιστεύω πως κανείς βίωσε την ευλογία του πολύτιμου αυτού φυτού και δεν την εκτίμησε όπως εμείς», έγραψε. 



Έπειτα από επτά μήνες οι άνδρες αποπειράθηκαν να επιστρέψουν σε ασφαλές σημείο κι έφτασαν στο Port Evans σχεδόν δύο μήνες μετά. Τότε έμαθαν και για την τύχη του Capt Scott που είχε χάσει τη ζωή του κατά την επιστροφή του.

Μία ερευνητική ομάδα είχε φτάσει στο σημείο που είχαν στήσει τις σκηνές τους, τις είχαν βρει άδειες κι εξεπλάγησαν όταν έμαθαν πως είχαν επιζήσει. 

Τα ντοκουμέντα της αποστολής δημοπρατούνται από τον οίκο Bonhams στις 30 Μαρτίου και αναμένεται να πιάσουν 30.000 λίρες.


Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στις ΝΟΔΕ Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας

Σύμφωνα με  πληροφορίες  στα γραφεία της ΝΕ της Ν.Δ. στην Φωκίδα κατατέθηκαν 5 αιτήσεις ενδιαφέροντος υποψηφιότητας εν όψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ,
 ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,
ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
& ΦΛΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.



7 είναι σύμφωνα με πληροφορίες  τα στελέχη της Ν.Δ. που κατέθεσαν αίτηση στην ΝΟΔΕ Φθιώτιδας προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις των υποψήφιων βουλευτών στις εθνικές εκλογές.
Πρόκειται για τους :
Νίκο Σταυρογιάννη
Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο
Ελένη Μακρή Θεοδώρου
Γιάννη Μπρεκουλάκη
Δημήτρη Μπριάνη

Στην ΝΟΔΕ Βοιωτίας κατατέθηκαν 11 υποψηφιότητες που θα αξιολογηθούν
Ευάγγελος Μπασιάκος
Σωτηρία Μανάρα - Μαυράκη

Παντελής Φραγκούλης
Γιώργος Μεγάλος
Γιάννης Καράμπελας
Ανδρέας Κουτσούμπας
Τ. Ιγγλέζος
κ. Λαδογιαννης
Δημήτρης Ταγκαλέγκας 
Κική Μαχαίρα
Λουκάς Υπερήφανος
 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 16-3-2012 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μία ακόμη όμορφη μέρα στο βουνό μας που γέμισε από τους φίλους του! Ανταμείφθηκαν για τις κακοκαιρίες των προηγούμενων ημερών και αποζημιώθηκαν για την υπομονή και την αγάπη τους για τον Παρνασσό μας! Θα απολαύσετε πούδρες, καλά πατημένες πίστες, off route διαδρομές και μια ηλιόλουστη μέρα. Το μόνο που θα χρειαστείτε θα είναι ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και καλή διάθεση! 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ!
Το ΧΚΠ σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Οδηγών Βουνού προσφέρει τη χαρά στους λάτρεις του σκι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο σκι εκτός πίστας με μαθήματα και συνοδεία από τους πλέον ειδικούς.
18 Μαρτίου-Κυριακή: πορεία προς τη χαράδρα της Βελίτσας.
25 Μαρτίου-Κυριακή: επίδειξη εύρεσης θύματος με ARVA.

Περισσότερα εδώ. 



ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 16ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 09¨1255ΑΙΡΟΣ: ηλιοφάνεια

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: μαλακό φρέσκο

ΧΙΟΝΙ:50 εκατ. νέο χιόνι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 13-3-2012

ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Μέτρια

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: άφθονο φρέσκο χιόνι

ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 260 εκατ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 4από τους 17 αναβατήρες

ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί

ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες, λόγω πάγου το πρωΐ 

Πηγή ενημέρωσης:  Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
http://www.parnassos-ski.gr

Θα αυξηθούν τα αέρια του θερμοκηπίου 50% ως το 2050

Αν δεν αλλάξουν τα μοντέλα παραγωγής και κατανάλωσης

«Η διάβρωση του φυσικού περιβαλλοντικού κεφαλαίου μας θα αυξήσει το ρίσκο αμετάκλητων αλλαγών, οι οποίες θα θέσουν σε κίνδυνο δύο αιώνες βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου». Σε αυτά τα λόγια, συνοψίζει ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία τις συνέπειες της μη ανάληψης συντονισμένης δράσης, σε παγκόσμιο επίπεδο, για τον αναπροσανατολισμό των σημερινών πρακτικών παραγωγής και κατανάλωσης.

Οι προβλέψεις, που περιλαμβάνονται στην έκθεση «Περιβαλλοντικές προοπτικές έως το 2050: Οι συνέπειες της απραξίας», είναι αποκαρδιωτικές. Οι εκπομπές ρύπων αναμένεται να αυξηθούν κατά 50% έως τα μέσα του αιώνα, οι θάνατοι από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας θα διπλασιαστούν, φτάνοντας τα 3,6 εκατομμύρια τον χρόνο και άλλα 2,3 δισεκατομμύρια θα προστεθούν σε όσους ζουν σε περιοχές με σοβαρό πρόβλημα στην προσφορά νερού.

Όλα αυτά, σε λιγότερο από τέσσερις δεκαετίες, αν μοντέλα και συμπεριφορές δεν αλλάξουν.

«Αν δεν επιτύχουμε να αλλάξουμε τις πολιτικές και τη συμπεριφορά μας, η εικόνα είναι μάλλον ζοφερή. Τα κόστη και οι συνέπειες της αδράνειας είναι κολοσσιαία, τόσο με οικονομικούς όσο και με ανθρώπινους όρους", γράφει ο Άνχελ Γκουρία.

Ορισμένες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για το ότι το οικονομικό κόστος της μη ανάληψης περαιτέρω δράσεων για το κλίμα μπορεί να έχει αποτέλεσμα την απώλεια έως και 14% της παγκόσμιας κατά κεφαλήν κατανάλωσης, έως τα μέσα του 21ου αιώνα.

Τότε, θα έχουν προστεθεί στον παγκόσμιο πληθυσμό δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι και το μέγεθος της παγκόσμιας οικονομίας εκτιμάται ότι θα έχει σχεδόν τετραπλασιαστεί.

Χωρίς καινούργιες πολιτικές, η παγκόσμια ζήτηση για ενέργεια θα είναι 80% υψηλότερη από ό,τι σήμερα και αυτό θα οδηγήσει σε αύξηση κατά 50% των αερίων του θερμοκηπίου και σε επιδείνωση της μόλυνσης της ατμόσφαιρας. Η τελευταία, στα αστικά κέντρα, θα είναι το 2050 η μεγαλύτερη περιβαλλοντική αιτία θανάτων παγκοσμίως, υποσκελίζοντας το μη ασφαλές πόσιμο νερό και τις κακές συνθήκες υγιεινής. Ο αριθμός όσων αποχωρήσουν πρόωρα από τα εγκόσμια, λόγω της ατμοσφαιρικής μόλυνσης που προκαλεί αναπνευστική ανεπάρκεια, ενδέχεται να διπλασιαστεί, σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των θανάτων θα συμβαίνουν στην Κίνα και την Ινδία.

Η αύξηση των ρύπων μπορεί να βάλει τη μέση θερμοκρασία του πλανήτη σε τροχιά ανόδου κατά τουλάχιστον 3 βαθμούς Κελσίου και τα αυτοφυή δάση, πλούσια σε ζωικό και φυτικό «κεφάλαιο» εκτιμάται ότι, έως το 2050, θα συρρικνωθούν επιπλέον κατά 13%.

Η παγκόσμια βιολογική ποικιλότητα προβλέπεται να συρρικνωθεί περαιτέρω κατά 10%, με τις μεγαλύτερες απώλειες να αναμένονται στην Ασία, την Ευρώπη και το νότιο τμήμα της Αφρικής. Έχει ήδη χαθεί το ένα τρίτο της βιολογικής ποικιλότητας στα ποτάμια και τις λίμνες του πλανήτη και αναμένονται και άλλες απώλειες, έως τα μέσα του αιώνα.

Η παγκόσμια ζήτηση για το νερό- την αιτία των μελλοντικών πολέμων, εκτιμούν πολλοί- θα αυξηθεί κατά περίπου 55%, λόγω αυξανόμενης ζήτησης από τη βιομηχανία (αναμένεται αύξηση 400%), από τους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας (αύξηση 140%) και την οικιακή χρήση (αύξηση 130%). Αυτή η αύξηση της ζήτησης θα ανταγωνίζεται τη χρήση νερού από τους αγρότες και σε όσους ζουν σήμερα σε λεκάνες ποταμών με σοβαρές πιέσεις στα υδατικά αποθέματα προβλέπεται ότι θα προστεθούν άλλα 2,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως στη βόρεια και νότια Αφρική και τη νότια και κεντρική Ασία.

«Η καθυστέρηση στη ελάφρυνση αυτών των περιβαλλοντικών πιέσεων θα επιφέρει σημαντικά κόστη, θα υπονομεύσει τη μεγέθυνση και την ανάπτυξη και θα γεννήσει τον κίνδυνο αμετάκλητων και δυνητικά καταστροφικών αλλαγών στο μέλλον», τονίζουν οι συγγραφείς της έκθεσης.

Η έκθεση ετοιμάστηκε από τον ΟΟΣΑ ως οδηγός για τους παγκόσμιους ηγέτες που θα συγκεντρωθούν, τον Ιούνιο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο για να χαράξουν μια βιώσιμη αναπτυξιακή οδό. Γι' αυτό προτείνει κατευθύνσεις. Όπως, την επισήμανση ότι κάθε ένα δολάριο που επενδύεται στη μείωση της ατμοσφαιρικής μόλυνσης, στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής, μπορεί να φέρει οφέλη 10 δολαρίων στο μέλλον. Την επισήμανση ότι η επένδυση σε ασφαλές πόσιμο νερό και καλές συνθήκες υγιεινής στις αναπτυσσόμενες χώρες μπορεί να οδηγήσει σε εξοικονόμηση επταπλάσιων ποσών από αυτά που επενδύθηκαν.

Για το επίμαχο θέμα του παγκόσμιου ενεργειακού μίγματος, οι συγγραφείς της έκθεσης- πρόκειται για την πρώτη, μετά το 2008, περιβαλλοντική έκθεση του ΟΟΣΑ- εκτιμούν ότι το 85% των πηγών ενέργειας θα είναι τα ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, λιθάνθρακες και φυσικό αέριο). Οι ανανεώσιμες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των βιοκαυσίμων, θα αντιστοιχούν σε ποσοστό 10% και το υπόλοιπο θα είναι η πυρηνική ενέργεια. Στην έκθεση υπογραμμίζεται ότι η κατάργηση των αναποτελεσματικών επιδοτήσεων στα ορυκτά καύσιμα θα ενθαρρύνει την ενεργειακή αποδοτικότητα και την ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών, με αποτέλεσμα την αύξηση 0,3% του παγκόσμιου πραγματικού εισοδήματος, έως το 2050.

Το πιο «φθηνό» εργαλείο πολιτικής, που απαντά σε αυτές τις προκλήσεις είναι η θέσπιση μιας παγκόσμιας τιμής στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, κάτι που προϋποθέτει, βεβαίως, τη σύνδεση των διαφόρων εθνικών και περιφερειακών συστημάτων εμπορίας ρύπων, εκτιμά ο ΟΟΣΑ.

«Οι πιο "πράσινες" πηγές ανάπτυξης μπορούν να βοηθήσουν, σήμερα, τις κυβερνήσεις στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουν αυτές τις πιεστικές προκλήσεις», τονίζει ο Άνχελ Γκουρία. «Η πιο "πράσινη" γεωργία, προσφορά νερού και ενέργειας και μεταποίηση, θα είναι κρίσιμης σημασίας έως το 2050 για την κάλυψη των αναγκών περισσότερων από εννέα δισεκατομμύρια ανθρώπων», καταλήγει.

Οι γιατροί του κόσμου και στην Φωκίδα

Συλλογή συσκευασμένων τροφίμων, ρούχων κ.λ.π. την Παρασκευή16/03/2012 με την παρουσία των Γιατρών του Κόσμου στο ΚΕΠ του Δήμου Δελφών για να προωθηθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Δελφών.


Στη Δημοτική Κοινότητα Δελφών ο Δήμος Δελφών σε συνεργασία με το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φωκίδας θα υποδεχθούν την Παρασκευή 16/03/2012 και ώρα 18.00 στο Κ.Ε.Π. της Δ.Ε. Δελφών τους Γιατρούς του Κόσμου.
Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, τηρώντας για περισσότερα από 20 χρόνια πιστά τις αρχές τους, συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεργάζονται με τις Ελληνικές Λέσχες - Club των τετρακίνητων οχημάτων με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής προσφοράς και της βοήθειας στο συνάνθρωπο αυτή τη φορά στη Στερεά Ελλάδα.
Στο Δήμο Δελφών, στο Κ.Ε.Π(Β.Παύλου &Φρειδερίκης 12, ΔΕΛΦΟΙ) θα συγκεντρώνονται από το πρωί της Παρασκευής 16/3 ώρα 9.00 έως προχωρημένες νυχτερινές προσφορές των συμπολιτών μας συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια κ.λ.π. προκειμένου να καταλήξουν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία ΑΜΦΙΣΣΑΣ και ΙΤΕΑΣ του Δήμου Δελφών.
Μεταξύ 2.00 – 3.00 πρωινή του Σαββάτου 17 Μαρτίου 2012 θα σταθμεύσουν στους Δελφούς είκοσι (20) οχήματα με τους γιατρούς του κόσμου. Η παραμονή τους για μία ώρα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο έμπροσθεν του ξενοδοχείου « ΒΟΥΖΑΣ» .

Λεπτομέρειες 

Συντάχθηκε από την Λένα Παρασκευά

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΑΝΩ ΣΟΥΒΑΛΑ 16-3-2012


7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Πολύδροσος, Ελλάδα
Lat:38.63 Lon: 22.53 Μέσο Υψόμ..: 502m. (Χάρτης)

Ημερομηνία Καιρός Περιγραφή Θερμ °C
Αίθριος καιρός το πρωί, αρκετά σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καθαρός καιρός το βράδυ.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 10 oC
Χαμηλή: 3 oC
ΒΒΑ με
10 km/h
Βασικά καθαρός καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 14 oC
Χαμηλή: 4 oC
Δ με
11 km/h
Αίθριος καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 15 oC
Χαμηλή: 7 oC
Δ με
10 km/h
Αίθριος καιρός.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 16 oC
Χαμηλή: 6 oC
Δ με
10 km/h
Αυξημένη συννεφιά.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 16 oC
Χαμηλή: 7 oC
Α με
11 km/h
Αυξημένη συννεφιά.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 12 oC
Χαμηλή: 6 oC
ΒΑ με
14 km/h
Αραιή συννεφιά.
Λεπτομέρειες...
Υψηλή: 14 oC
Χαμηλή: 5 oC
Α με
10 km/h