Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Tη νύχτα αυτή εμείς,τη λέμε Φωτιά.


 Ήταν 6/12/08 όταν είχα κατέβει μια βραδινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Τίποτα όμως εκείνη τη νύχτα δεν προνήνυε τι θα επακολουθούσε στη συνέχεια. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς και φεύγοντας από το μέρος... που καθόμουν άκουγα τους γύρω μου να λένε ότι φάγανε κάποιον δικό τους,αναρχικό μάλλον και κάποιον από δαύτους. Έτσι τουλάχιστον ήρθε η αρχική πληροροφορία σε μένα. Δεν πολυέδωσα σημασία και θεώρησα ότι θα έγινε κάποια παραποίηση των γεγονότων και ότι όλα θα είχαν αίσιο τέλος. Μάλλον προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για κάτι τέτοιο.
  Και όμως εκείνη η νύχτα σήμαινε η απαρχή μιας εξέγερσης. Της δικής μας εξέργεσης. Μιας εξέργεσης κυρίως της νεολάιας. Εκείνο το βράδυ περίπου στις 21:00 το βράδυ στην συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλός ετών 16 έπεσε νεκρός από πυροβολισμό του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα. Ο θάνατος του Αλέξανδρου, ακαριαίος.
  Μετά από το γεγονός όλα έδειχναν ότι τίποτα δε θα ήταν όπως πριν. Η Αθήνα εκείνη τη νύχτα είχε γίνει πραγματικά ένα καμίνι, ένα συνεχές κυνηγητό εκτιλίσονταν μεταξύ αστυνομικών- περαστικών που απλά βρίσκονταν στο κέντρο καθώς και κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και  διάφορων ατόμων που είχαν ενημερωθεί για το συμβάν και αποφάσισαν να εξεγερθούν. Εγώ βρισκόμουν στο Σύνταγμα.Δε θα ξεχάσω ποτέ τα μάτια που κόσμου που έδειχναν πόσο εξαγριωμένοι ήταν με αυτό το γεγονός και πόσο θέλανε να εναντιωθούν σε όλο αυτό. Είναι σαν να έψαχναν όλοι μια αφορμή για να ξεσπάσουν.Σαν να είχε ξεχυλίσει το ποτήρι από καιρό και αυτό ήταν η αφορμή που έψαχναν και να πουν το '' Φτάνει πια''.
  Επιστρέφοντας στο σπίτι προσπαθούσα να συλλάβω με το νου μου τι είχε συμβεί και σκέψεις κατέκλυζαν συνεχώς το μυαλό μου.Προσπαθούσα να κοιμηθώ μα μάταια. Άλλωστε δε μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό που είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα.
  Τις επόμενες μέρες εκτός από την πληθώρα συγκεντρώσεων και πορειών ως φόρο τιμής στον Αλέξανδρο καθώς και ως εναντίωση σε όλο αυτό,ξεκίνησε ταυτόχρονα και ένας απίστευτος παραλογισμός από διάφορους,γνωστούς μου και μη σε ότι αφορούσε στη νύχτα εκείνη. Άκουγα φράσεις τύπου: '' Αυτός έφταιγε,δεν έπρεπε να προκαλέσει τον αστυνομικό,πήγαινε γυρεύοντας''. '' Τι δουλειά είχε ένα μικρό παιδί στα Εξάρχεια;Γονείς δεν είχε;.'' Kαι άλλους τέτοιους παραλογισμούς που απλά αγνοείς γιατί αν είσαι λογικός και νοήμων άνθρωπος δεν τους παίρνεις καν στα σοβαρά. Ξέρετε πάντα πιστεύω πως πρέπει να σεβόμαστε την γνώμη των άλλων και ας είναι διαφορετική. Μόνο όμως όταν βασίζεται σε ορθά τεκμήρια και λογικά επιχειρήματα. Μπροστά στο θάνατο ενός 16 χρονού παιδιού δεν ''χωράνε'' επ'ουδενί τέτοιες ανυπόστατες σεναριολογίες. Δε θέλω όμως να σταθώ σε αυτούς.
  Σε εκείνους που θέλω να σταθώ είναι σε εμένα,σε εσένα που με διαβάζεις τώρα και ήσουν εκεί μαζί μου, που εναντιώθηκες με όλο αυτό που εξεγέρθηκες και κατέβηκες στο δρόμο. Σε εσένα που δε πίστεψες ποτέ πως το εν λόγω γεγονός ήταν απλά '' ένα τραύμα στο κράτος δικαίου'' όπως είχε αναφέρει ο Κάρολος Παπούλιας τότε. Ο θάνατος του Αλέξανδρου ήταν ο θάνατος ολόκληρης της νεολάιας.
  Όσο για το κράτος δικαίου τι να πει κανείς; Για πιο κράτος δικαίου μιλάμε όταν το δίκαιο έχει αντικασταθεί από την ανομία και το άδικο;Όταν απροκάληπτα πλέον δεν διστάζουν να ρίξουν σφαίρες στη νεολαία;Όταν το κράτος δικαίου τους έχει επιστήσει εξ ολοκλήρου το ενδιαφέρον του στις τράπεζες και στα λεφτά.;Όταν καθημερινά νέοι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους;Όταν η παιδεία πλέον αποτελεί αγαθό;Όταν,Όταν,Όταν...
 Oι Active member στο τραγούδι τους φυσάει κόντρα σε ένα στίχο λένε:  Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη,γκρεμίζω ουρανούς. Και γω λοιπόν για τα μάτια του κάθε έφηβου που κατέβηκε και συνεχίζει και κατεβαίνει στο δρόμο για ένα καλύτερο κόσμο και για ένα καλύτερο αύριο,θα γκρεμίσω όσους ουρανούς και αν χρειαστεί.
  Να αυτές τις μέρες είναι που μου έρχεται στο νου και ο Μιχάλης.Μαθητής και εκέινος που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1985. Τίτλος στις φυλλάδες ο εξής: Tραγωδία.! Αστυφύλακας εκτελεί 15χρονο στα Εξάρχεια. Αλλά να είναι που αυτές τις μέρες θυμάμαι και την ιστορία της Κωσταντινάς Κούνεβα, γραμματέα της Παναττικής Ένωσης Καθαριστών/στριών και Οικιακού Προσωπικού,γεννημένη στη Βουλγαρία.Προσπάθησε να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους.Ο αγώνας της αυτός προκάλεσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για τη ζωή της.Έτσι,τα μεσάνυχτα στις 22 Δεκεμβρίου 2008 και ενώ επέστρεφε από της δουλειά της,δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, το οποίο προκάλεσε ζημιές τόσο στα εξωτερικά όργανα της όσο και σε εσωτερικά αφού υποχρεώθηκε με τη βία να το καταπιεί.Η υπόθεση βέβαια παραμένει ανεξιχνίαστη παρά τις αντιδράσεις και τις διαδηλώσεις συμπαράστασης που ακολούθησαν.
  Τέτοιες μέρες είναι που δε με χωράει το σπίτι μου,που θέλω να κατέβω στους δρόμους και να φωνάξω μέχρι η φωνή μου να διαπεράσει τα πάντα. Θέλω να φωνάξω για εκείνους, για εμένα, για εσένα. Τέτοιες μέρες θέλω να κατέβω μια βόλτα στα εξάρχεια απ'όπου ξεκίνησαν όλα. Ναι εκεί θέλω να πάω.Είναι σαν προσωπική μου ανάγκη. Το χούμε κάνει χρέος μας πλέον,που δύσκολα θα μπορέσουμε να αποβάλλουμε.
  Έτσι λοιπόν βίωσα και συνεχίζω να βιώνω εκείνη τη νύχτα. Ναι ίσως να είμαι υπερβολική,ίσως απλά να έχω παρασυρθεί από το συναίσθημα μου,ίσως και να κατάντησα και γραφική.Αλλά αυτή είναι η αλήθεια μέσα από τα δικά μου μάτια.
   Εμείς(και αναφέρομαι στην νεολαία που βίωσε τα γεγονότα) εκέινη την νύχτα την λέμε φωτιά.Εσύ;;.

Καλή συνέχεια...




Και να θυμάστε:  Η ζωή μας είναι άσκοπα λαχανητά σε κανονισμένες απεργίες ρουφιάνους και περιπολικά.Γι΄αυτό σου λέω.Την άλλη φορά που θα μας ρίξουνε να μην την κοπανήσουμε. Να ζυγιαστούμε. Μην ξεπουλήσουμε φτηνά το τομάρι μας ρε. Μη.Βρέχει.Δόσμου τσιγάρο. (Kατερίνα Γώγου).


Πηγή πληροφοριών: http://el.wikipedia.org

13 σχόλια:

  1. POLY ORAIO KEIMENO, MPRABO GIA AKOMH MIA FORA.EISE ALLO EPIPEDO,MAKARI OLOI OI NEOI NA LEGANE AYTA POY LES ESY.DYSTIXOS OMOS OI POIO POLY EINAI AFASIA,KAI AFASIA THA PARAMINOYN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΙΑ,ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO RE NEOI KAPSTE TA OLA DIALISTE TA OLA. EINAI PIO EFKOLO ALOSTE GIATI ETSI EXETE MATHEI. ETSI SAS EXOYN MATHEI. PANEFKOLO NA VALIS FOTIA. TI EXETE FTIAXEI OMOS MONOI SAS. HORIS TON BABA K TA ETIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙ ΧΕΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΤΡΕΞΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ )ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΛΑΦΑΤΖΟΥΡΑ.
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ.....
    ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΟΥΔΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ-ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΟΙΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΜΩΡΕ ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ?
    ΤΟΣΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ... ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ? ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ !
    ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΤΙΣ 6/12 και ώρα 11¨10

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΑΨΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ/ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ/ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ/
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ/ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ/ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ Σ' ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΔΗΣ ΚΡΟΚΟΝΕΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ /ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ / ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ ΚΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΠΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΜΙΑ ΜΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ . Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MHN PSARONETE... GIANIS KERNAI GIANIS PINI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΠΟΥ ΒΑΦΤΗΚΑΝ Μ ΑΙΜΑ*

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 11:10 μ.μ. Ο πολιτισμός σου χάνεται όταν κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα.Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και μάθε να γράφεις επιτέλους χαλάς την αισθητική αυτού του ωραίου blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ 11 10 ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΟΥΒΑΡΙ.ΝΑΙ ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΡΕ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ Ε ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω να ευχαριστήσω τον διαχειριστή του blog που ανέβασε το κείμενο μου εδώ. Όσο για τις απόψεις λογικό είναι να διίστανται.Αρκεί αυτοί που τις εκφράζουν να στηρίζονται σε επιχειρήματα που έχουν κάποια λογική βάση. Όσο για το σχόλιο που έκανε κάποιος για τη φωτιά μάλλον δεν αντιλήφθηκε το μήνυμα που ήθελα να περάσω μέσα από το κείμενο μου.Δε πειράζει,κάθε σχόλιο δεκτό. Ίσως με μια δεύτερη ανάγνωση το κατανοήσει καλύτερα. Kαλή σύνεχεια.

    Υγ: Το χάος γεννάει την τάξη.Φρήντριχ Νίτσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. RE PAIDIA MIN ASXOLISTE ME TO TO ZONTOBOLO, APO MIKROS BLAX HTAN ,KAI TORA POY MEGALOSE EGINE NTENEKES EK TOY ASFALOYS.OY RE ROMPAAAA XEKOYMPOTI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕ ΣΦΑΛΜΑ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΧ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΧ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.Α ΡΕ 11΄10 ΠΟΣΟ ΞΕΥΤΥΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕΕΙΙΙΙΙΙ.... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΡΕΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΩΣ ΣΚΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ.ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή