Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αστυνομοκρατείται το γαλλικό χωριό που θα..... σωθεί από το τέλος του κόσμου


Αν τελικά όλα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα και τους Μάγιας και έρθει σήμερα το Τέλος του Κόσμου, το χωριό Μπουγκαράς στη Νότια Γαλλία θα είναι το μόνο που θα μείνει μετά την "αποκάλυψη".

Έτσι, η Γη από εκείνη την στιγμή θα κατοικείται από 150 αστυνομικούς...
κάποιοι θα είναι και έφιπποι, από 250 αλλόφρονες δημοσιογράφους διαφόρων εθνικοτήτων και 198 χωρικούς...

Το Τέλος του Κόσμου είναι προγραμματισμένο να έρθει στις 13.21 ώρα Ελλάδος.






Ποιοί θα σωθούν και πως; Περίπου την ώρα της αποκάλυψης, ψηλά στο βουνό του Μπουγκαράς υπάρχει ένα τεράστιο πάρκινγκ για UFO και μόνο όσοι θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από αυτό το πάρκινγκ, θα μπορούν να μπουν μεσα στα διαστημόπλοια και να σωθούν.


Όσοι το πιστεύουν αυτό, προσπαθούν να ανέβουν στην κορυφή του βουνού αλλά αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού πρέπει να περάσουν από μπλόκα των αστυνομικών και πρέπει να έχουν και ειδικό πάσο που να αποδεικνύει είτε ότι είναι κάτοικοι του χωριού, είτε δημοσιογράφοι.


Ψηλά στο βουνό, κοντά στην κορυφή είναι ειδική μονάδα της αστυνομίας η οποία περιπολεί στις σπηλιές μην χαθεί στ' αλήθεια κανένας από τους πιστούς, όχι γιατί τον πήραν οι εξωγήινου, αλλά γιατί έπεσε σε καμία χαράδρα.



Πάντως, σήμερα περιμένουν πολύ κόσμο στο χωριό. Και αν καταφθάσουν χιλιάδες όπως λένε κάποιοι, οι 150 αστυνομικοί δεν θα μπορέσουν να τους σταματήσουν.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου