Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκαιρη η βελτίωση το επόμενο διήμερο. Νέες χιονοπτώσεις από το βράδυ της Παρασκευής στα χιονοδρομικά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας.


Παγωνιά δείχνουν τα στοιχεία για τα Χριστούγεννα!
Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τα βορειοδυτικά και μέχρι το βράδυ και στα υπόλοιπα χιονοδρομικά. Στη Θράκη χιονοπτώσεις σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι και στα πεδινά του νομού Έβρου!

Ηλιοφάνεια αναμένεται την Πέμπτη στα περισσότερα χιονοδρομικά εκτός του Πηλίου και του Φαλακρού όπως το πρωί δεν αποκλείεται να σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις.
Την Παρασκευή πολύ γρήγορα θα συννεφιάσει από τα δυτικά και τη νύχτα θα χιονίσει στα χιονοδρομικά της Στερεάς...

και της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο στο Πήλιο καθώς και στα χιονοδρομικά της Στερεάς και της Πελοποννήσου αναμένεται συννεφιά με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα αρκετά πυκνές και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους Πάντως προς το μεσημέρι και μετά καιρός θα βελτιωθεί εκτός από το Πήλιο όπου τα χιόνια ίσως φτάσουν έως και τα 750 μέτρα. Στα υπόλοιπα χιονοδρομικά θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγα σύννεφα καθώς και εξασθενημένους ανέμους. 
Την Κυριακή θα επικρατήσουν λίγα σύννεφα στα περισσότερα χιονοδρομικά και μόνο στο Πήλιο δεν αποκλείεται να χιονίζει ασθενώς τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι.

Πρόσκαιρη επιδείνωση δείχνουν τα τελευταία στοιχεία για την Δευτέρα παραμονή των Χριστουγέννων από τη βόρεια Ελλάδα με χιονόνερο και χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές με σταδιακή νότια επέκταση σε συνδυασμό με πτώση αισθητή της θερμοκρασίας και θυελλώδεις παγερούς βοριάδες. Για ότι νεότερο θα υπάρξουν λεπτομέρειες και μέσα στην ημέρα. 

SNOWREPORT TEAM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου