Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τα πρώτα χιόνια στη Β. Ελλάδα


Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήματα του ορεινού επαρχιακού δικτύου στη Δυτική Μακεδονία, ενώ στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές πνέουν ισχυροί βοριάδες και βρέχει κατά διαστήματα.
Συγκεκριμένα, αλυσίδες...
χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Ιωαννίνων, από το 37ο έως το 43ο χιλιόμετρο, στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας, από το 25ο έως το 28ο χιλιόμετρο, αλλά και στο δρόμο Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, από το 20ο έως το 30ο χιλιόμετρο. Επίσης, σε πολλά σημεία της επαρχιακής οδού Γρεβενών - Σαμαρίνας. 
Με τα χιόνια άρχισαν να καλύπτονται και οι πίστες των χιονοδρομικών κέντρων στη Βόρεια Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά και να υποδεχθούν, για πρώτη φορά φέτος, σκιέρ και λάτρεις του βουνού και των χειμερινών σπορ.
Το απόγευμα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται τις επόμενες ώρες να επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, έντασης 7 και 8 Μποφόρ.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου