Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΜΦΙΣΣΑ - Ξεκίνησε το παιχνίδι «Ο Θησαυρός των Καλικάντζαρων»

«Ο Θησαυρός των Καλικάντζαρων»
Ενημέρωση από τον διοργανωτή Σύλλογο Ξένων Γυναικών Φωκίδας «ΦΙΛΩΝ»

Τα μικρά Καλικαντζαράκια θα ετοιμάσουν και φέτος την γιορτή των Χριστουγέννων στην πάνω πλατεία. Κάπου όμως έχουν κρύψει τον θησαυρό τους και δεν θυμούνται καθόλου....
Βοήθησε και αυτά θα σε ανταμείψουν αδρά. Αλλά για να μπορέσεις να μοιραστείς τον θησαυρό μαζί τους, πρέπει να ακολουθείς τους εξής κανόνες:

Σε κάθε κατάστημα που συμμετέχει υπάρχει σε κάποια βιτρίνα ένα χαρτάκι με αριθμό. Στην βιτρίνα αυτή βρίσκεται το παράξενο στοιχείο / αντικείμενο. Ψάξτε, βρείτε και σημειώστε το.

1. Βρίσκουμε το αταίριαστο στοιχείο στη βιτρίνα και το σημειώνουμε στον αντίστοιχο αριθμό του εντύπου.
2. Το παιχνίδι διαρκεί 15 μέρες, από  16.12. το απόγευμα έως 30.12. το βράδυ στις 8 μ.μ.
3. Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά μέχρι 18 ετών (δηλαδή που έχουν γεννηθεί το 1993 και μετά).
4. Όταν συμπληρωθεί το έντυπο σημειώνετε ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας. Ρίχνετε το έντυπο στο ειδικό κουτί που βρίσκεται στο χωριό των Καλικάντζαρων στο σπιτάκι με το ταχυδρομείο και στις ώρες που λειτουργεί το Καλικάντζαροχώρι.
5. Οι νικητές του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν το Σάββατο 05.01.2013 λίγο πριν το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Καλικαντζαροχωριού, στις 8 το βραδύ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα βραβεία θα είναι ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα δοθεί κατόπιν επίδειξης της ταυτότητας ή ταυτοπροσωπίας. Εάν ο νικητής δεν βρίσκεται στο χωριό των Καλικάντζαρων θα δοθεί το βραβείο στον επόμενο. Δεκτές οι συμμετοχές παικτών μέχρι την ηλικία των 18.
6. Παρακαλούμε να μην πιέζετε τους καταστηματάρχες να σας πούνε τη λύση. Είναι παιχνίδι για να περνάμε ευχάριστα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
amfissapress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου