Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Εκπροσώπηση στο 9οΤακτικό Συνέδριο των Οικολόγων-Πρασίνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
06/12/2012


Εκπροσώπηση στο 9οΤακτικό Συνέδριο
των Οικολόγων-Πρασίνων 

Η δημιουργία, ξανά! θα μετέχει στο 9ο τακτικό συνέδριο του κόμματος των Οικολόγων – Πρασίνων που διεξάγεται στη Λαμία στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012.

Την ηγεσία του κόμματος θα εκπροσωπήσει η Γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής της δημιουργία, ξανά! κυρία Μάρω Καψή, απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του συνεδρίου των Οικολόγων - Πρασίνων, που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.
Η δημιουργία, ξανά! δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις κοινές θέσεις των κομμάτων του κεντρώου, φιλοευρωπαϊκού και μεταρρυθμιστικού χώρου,στον οποίο πιστεύουμε ότι ανήκουν και οι Οικολόγοι – Πράσινοι. Με εφαλτήριο τη διατύπωση κοινών θέσεων πάνω στα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της χώρας, θα θέλαμε να δούμε τη δημιουργία ενός ενιαίου πολιτικού φορέα του κέντρου. Η συμμετοχή και των Οικολόγων Πρασίνων σε αυτόν θα δώσει την αναγκαία κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση στις προτεινόμενες πολιτικές.

Γραφείο Τύπου ¨δημιουργία, ξανά!¨


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου