Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 07/12/2012 10:21
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου θα ξεκινήσει την λειτουργία του φέτος το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, με....

Θησέα, Τάκη Φλέγκα και τον ’νεμο σε αναμονή, με ακόμα χαμηλότερες τιμές, ανανεωμένο χώρο chalet και με καινούργιο εξοπλισμό για τους χιονοδρόμους. Την φετινή σεζόν υπάρχουν λεωφορεία (ski-bus) τα οποία θα φεύγουν καθημερινά από Αθήνα (από πολλές περιοχές της Αττικής) σε προνομιακές τιμές. Δείτε εδώπρόγραμμα και τιμοκατάλογο.
Η φετινή χρονιά βρίσκει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου πιο οργανωμένο και σαφώς ανανεωμένο. Έχουν γίνει αποβραχύνσεις και καθαρισμός των πιστών, όπως επίσης και χωματουργικές προεργασίες για το snow park για την καλύτερη λειτουργία των πιστών ακόμα και με λιγότερο χιόνι και για την ασφαλέστερη χρήση τους από τους χιονοδρόμους. Έχει γίνει εσωτερική ανακαίνιση του chalet με ένα περιβάλλον πιο ζεστό και πιο μοντέρνο για μια χαρούμενη παραμονή για τον επισκέπτη.
Προγραμματίζονται διάφορα events και πάρτυ με νυχτερινό σκι για ΚΑΘΕ Σάββατο και την περίοδο των γιορτών καθημερινά εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.
Έχει ολοκληρωθεί ο ετήσιος έλεγχος ασφαλείας και έχουν γίνει οι απαραίτητες συντηρήσεις σε όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου για την απαραίτητη ασφάλεια επισκεπτών και χιονοδρόμων.
Προτεραιότητά μας η ευχάριστη, διασκεδαστική και ασφαλής παραμονή σας! 

Προστέθηκε στο δυναμικό της Βελούχι Α.Ε. ο χιονοστρωτήρας Everest Prinoth, για μια ακόμα καλύτερη χιονοδρομική εμπειρία. 
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου απέχει 284 χλμ. από την Αθήνα, 78 χλμ. από την Λαμία, 368 χλμ. από την Θεσσαλονίκη και 12 χλμ. από την πόλη του Καρπενησίου. Στο Χιονοδρομικό Κέντρο υπάρχουν συνολικά 4 αναβατήρες και 6 πίστες. Επίσης λειτουργούν το ζεστό και φιλόξενο <<ΣΑΛΕ>> μέσα στο οποίο στεγάζονται οι <<ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ>> (ski, snowboard και έλκηθρα), το <<ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ>> με χιονοδρομικό εξοπλισμό και αναμνηστικά και η <<ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ>> για μικρούς και μεγάλους, για αρχάριους και προχωρημένους. Σε λειτουργία βρίσκεται και το <<ΜΠΑΡ>> οπου μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστή σοκολάτα ή το ποτό σας με θέα τις πίστες. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διαμονής στο ορειβατικό καταφύγιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το σαλέ, τη σχολή σκι, το κατάστημα ενοικίασης: 6979727467 & 22370 22002, Παπαιωάννου Κώστας.

Ισχύουν εκπτώσεις στις κάρτες για τους κατόχους της Snow Report Card 2013

Με την αποστολή γραπτού μηνύματος "Snow KAR" στο 54344 λαμβάνετε τις πληροφορίες λειτουργίας του Χ.Κ. Καρπενησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου