Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

"Πόλεμος" στη Λαμία για το ωράριο της 2ης Κυριακής! [video]

Διχασμένος εμφανίζεται ο εμπορικός κόσμος - "Κλειστά" λέει ο Εμπορικός Σύλλογος - "Εμείς θα ανοίξουμε", δηλώνουν κατηγορηματικά...
στο LamiaReport, πολλοί από τους εμπόρους...

Η τελευταία Κυριακή του χρόνου διχάζει τον εμπορικό κόσμο της Λαμίας. Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο, που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, τα καταστήματα θα πρέπει να είναι κλειστά. Το θέμα μάλιστα απασχόλησε το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση και η απόφαση, που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, ήταν να ισχύσει το αρχικό ωράριο που ανακοινώθηκε, δηλ να κλείσουν.

"Ο εμπορικός Σύλλογος δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανένα, αν θέλει να ανοίξει το κατάστημά του. Εξάλλου ο νόμος λέει ότι είναι προαιρετικό. Είναι δικαίωμα του καθενός εάν θέλει να ανοίξει ή να κλείσει...", διευκρινίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Γιάννης Βλαχογιάννης.

Τα πράγματα άλλαξαν στην πορεία λένε οι καταστηματάρχες, που θέλουν να ανοίξουν την τελευταία Κυριακή, αυτή της Πρωτοχρονιάς. Αφού θα είναι ανοιχτά τα πολυκαταστήματα και οι αλυσίδες και αφού θα ανοίξουν οι αγορές σε γειτονικές πόλεις και όμορους νομούς, εμείς δεν είναι δυνατόν να είμαστε κλειστά, υποστηρίζουν στη κάμερα του LamiaReport.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δηλώνει αρχικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και αμέσως μετά ακούστε τις απόψεις δυο καταστηματαρχών, που έχουν αντίθετη άποψη και συγκεκριμένα του Παναγιώτη Στασινού και του Ανδρέα Φραντζή.

Το θέμα μονοπωλεί τα πηγαδάκια των εμπόρων στηΛαμία από σήμερα το πρωί που άνοιξε και πάλι η αγορά. Τα μηνύματα πάντως που φθάνουν στο LamiaReport, είναι ότι τα περισσότερα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, αφού όλοι έστω και την τελευταία στιγμή θέλουν να δουν λίγα χρήματα παραπάνω στα άδεια ταμεία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου