Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ψαριανός: Θα ψηφίσω παρών..... αλλά αν κάποιοι διαφοροποιηθούν θα ψηφίσω ναι


Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει ότι θα ψηφίσει παρών στην περίπτωση που όλοι οι Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ακολουθήσουν τη γραμμή που...
αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δηλαδή κάποιος καταψηφίσει τα μέτρα, τότε θα πει το ναι στο πολυνομοσχέδιο.
H πρόταση μου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ ήταν να ψηφίσουμε ναι στα μέτρα και ναι στον προϋπολογισμό. Όμως αυτή η πρόταση δεν πέρασε και όλοι οι βουλευτές δεσμευτήκαμε ότι θα ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή. Να πούμε παρών στο πολυνομοσχέδιο και ναι στον προϋπολογισμό. Αυτό λοιπόν θα κάνω και εγώ.
Ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ όμως τόνισε ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους βουλευτές αλλάξει στάση και καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο τότε ο ίδιος θα ψηφίσει ναι στα μέτρα.
Παρόλο που διαφωνώ με τα εργασιακά είχα αποφασίσει να ψηφίσω ναι. Όμως θα ακολουθήσω τη γραμμή του κόμματος. Εάν όμως κάποιοι αλλάξουν στάση και δεν τηρήσουν τη δέσμευσή τους τότε και εγώ θα κάνω αυτό που είχα αποφασίσει.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε λάθος όταν δήλωνε ότι η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε και ότι αυτός θα είναι υπεύθυνος εάν δεν περάσουν τα μέτρα καθώς θα μπορούσε να καταθέσει το πολυνομοσχέδιο σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά άρθρα.

Πηγή: nocomments.gr

1 σχόλιο:

  1. Γρηγόρη,
    σίγουρα έχεις εμπειρίες μεγαλύτερες από μένα, σίγουρα μπορείς να ξέρεις κάτι παραπάνω μιας και είσαι στην κεντρική πολιτική σκηνή ! Έχω μια απορία όμως που δεν βρίσκει απάντηση !
    Πώς νιώθεις που καλείσαι ως "γλάστρα" να νομιμοποιήσεις ή όχι, αποφάσεις που έχουν λάβει άλλοι "...πριν από σας για σας και για μας...και για το μέλλον των παιδιών μας..." ?
    Σε ένα βράδυ, σε ένα άρθρο, χωρίς να σου δώσουν το δικαίωμα να μιλήσεις, χωρίς να σου δώσουν το δικαίωμα να συμμετέχεις στην λήψη αποφάσεων, παραγνωρίζοντας το Συνταγματικό δικαίωμα ότι και εσύ και οι υπόλοιποι εκπροσωπείτε τον λαό ! Αυτή την δημοκρατία ονειρευόσαστε ?
    Να τσακίσετε τον κοσμάκη που ούτε έφαγε, ούτε έκλεψε απλά το μόνο λάθος που έκανε και έκανα ήταν να τους ανέχεται ?
    Θα μου πεις Γιαννάκη ... στο παρελθόν δεν μας τα ΄λεγες αυτά αν και είχαν επαναληφθεί!!! τώρα ξύπνησες ? Ναι ρε Γρηγόρη τώρα !!! και δεν είναι κακό ... άλλωστε "αμαρτία ομολογούμενη ....ουκ εστι αμαρτία" Ποτέ δεν είναι αργά !!
    Αλλά ρε φίλε τι έγινε ξαφνικά ? Την ώρα που ο λαός ξυπνάει εσείς αρχίσατε τα χασμουρητά ?
    Υπάρχει χειρότερος φασισμός απ΄αυτόν που ζούμε τρία χρόνια τώρα ?
    Είναι δυνατόν Αγοριανίτης να δέχεται με τέτοια ευκολία την υποτέλεια και τον εξευτελισμό που μας επιβάλλουν οι ξενόφερτοι ?
    Δεν το βλέπετε ότι αυτά τα μέτρα οδηγούν την Ελλάδα ναι μεν να σώζεται (που δεν το πιστεύω)αλλά χωρίς να υπάρχουν Έλληνες ?
    Παιδί της πιάτσας είσαι δεν βλέπεις το αδιέξοδο που μας οδηγούν ?
    Φιλικά- φιλικότατα- και πάντα καλοπροαίρετα !Με την ελπίδα ότι έστω και το τελευταίο εικοσιτετράωρο θα αλλάξεις γνώμη ! ( εκβιασμό εσύ Γρηγόρη σε συντρόφους...αν δεν κάνουν αυτό ή τ΄άλλο εγώ θα τα ψηφίσω?
    ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ"

    αγνά και καθαρά
    Γιάννης Νικηφ. Πάλλας


    ΑπάντησηΔιαγραφή