Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Προληπτικά από 5 Νοεμβρίου κλείνουν τα Τέμπη


Υπενθύμιση: κλείνουν τα Τέμπη

Για μία ακόμα φορά κλείνουν προληπτικά τα Τέμπη, ώστε να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο να πέσει βράχος σε διερχόμενο, όπως συνέβη το Δεκέμβριο του 2009. Έτσι, από την προσεχή...
Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, και για πέντε μέρες τα Τέμπη θα κλείνουν για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας που έχουν ληφθεί μετά τη θανατηφόρα κατολίσθηση του 2009. Τόσο η επιθεώρηση, όσο και η συντήρηση θα γίνουν με βάση εγκεκριμένο πρόγραμμα από ανεξάρτητο μηχανικό, αλλά και από το ελληνικό Δημόσιο.
Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, κρίνεται απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών από την Δευτέρα και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας οι διερχόμενοι θα ακολουθούν παρακαμπτήριες διαδρομές, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα τακτικής συντήρησης εκτελείται δύο φορές το χρόνο. Ανάλογες εργασίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, ωστόσο επειδή οι παρεμβάσεις που έγιναν τότε ήταν μικρής έκτασης η κοιλάδα των Τεμπών δεν είχε κλείσει. 

ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου