Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Τα πρώτα ονόματα στη λίστα της Λαγκάρντ!

Τεκτονικό σεισμό στο εγχώριο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα αναμένεται να προκαλέσει μια πιθανή δημοσιοποίηση των προσώπων που βρίσκονται στην διαβόητη πλέον λίστα που παρέδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

΄Ηδη κυκλοφορούν...

αρκετά ονόματα, κορυφαίων ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών που συνδέονται με τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ - μέσω παρένθετων προσώπων, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πρώτα στοιχεία.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Lykavitos.gr, μια τέτοια περίπτωση, αποτελεί η γυναίκα που βρίσκεται επικεφαλής στη λίστα  και φέρεται να έχει καταθέσεις 500.000.000 εκατομμυρίων ευρώ στην UBS!

Η γυναίκα αυτή είναι καθηγήτρια στο επάγγελμα (συγγενής πασίγνωστου πολιτικού) και ασφαλώς δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσει αυτό το αμύθητο ποσό που εμφανίζεται στον λογαριασμό της!

Δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Lykavitos.gr, είναι γνωστός έλληνας επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου που έχει απασχολήσει αρνητικά την δημοσιότητα τα τελευταία δύο χρόνια.

Ενώ στις πρώτες θέσεις στην διαβόητη λίστα της Lagarde είναι γόνος πολύ μεγάλης οικογένειας του κατασκευαστικού τομέα, αν και ο ίδιος ακολουθεί διαφορετικό επιχειρηματικό δρόμο.

Το ρεπορτάζ του Lykavitos.gr συνεχίζεται…

3 σχόλια:

  1. να πανε φυλακη τα καθαρματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΤΙΜΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!ΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 42% ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ....
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΜΕ ΦΟΥΜΟ!!!
    Γ Κ Ρ Ε Μ Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή