Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ελεύθερος με όρους ο Φ. Αρβανίτης μετά την απολογία του για την υπόθεση Άκη


Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους -εγγύηση ύψους 40.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα- αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, Γαβριήλ Μαλλή, ο πρώην βουλευτής Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Φώτης Αρβανίτης....


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Φ. Αρβανίτης, που κλήθηκε να απολογηθεί για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητα, είχε εμπλακεί σε αγοραπωλησίες ακινήτων που κατέληξαν σε μέλη της οικογένειας του προφυλακισμένου πρώην υπουργού.

Συμπληρωματική απολογία έδωσε στον ανακριτή και η δικηγόρος Ταλίτα - Μαρία Τσεκούρα, η οποία επίσης κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς φέρεται ως νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της αμερικανικής εταιρείας NOBILIS από την οποία αγοράστηκε το ακίνητο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Η ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση διακίνησης μαύρου πολιτικού χρήματος με φερόμενο ως πρωταγωνιστή τον ΄Ακη Τσοχατζόπουλου οδεύει προς το τέλος της.

Η υπόθεση πλέον θα πάρει το δρόμο προς το ακροατήριο αφού πρώτα εξεταστούν μάρτυρες που έχουν προταθεί από τους κατηγορουμένους και κριθεί το αίτημα αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει ο Νίκος Ζήγρας.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου