Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΄΄ΠΑΡΝΑΣΣΟ΄΄ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΙΩΤΩΝ


Ο Σύνδεσμος Πολυδροσιωτών συμπληρώνει 67 χρόνια δημιουργικής προσφοράς με στόχο τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών. Το κυριότερο μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι η εφημερίδα «Παρνασσός»...

Ο «Παρνασσός» εκδίδεται από το Σύνδεσμο Πολυδροσιωτών και περιλαμβάνει ευρύ φάσμα θεμάτων (κοινωνικά, πολιτιστικά, λαογραφικά κ.ά.). Η συντακτική επιτροπή καταβάλλει προσπάθεια, ώστε η εφημερίδα να περιέχει ποικιλία θεμάτων και να αποτελεί μια μικρή εικόνα από τη ζωή στο χωριό. Προσπαθεί να διατηρεί και να προωθεί τον πολιτιστικό χαρακτήρα της εφημερίδας και προτιμά πάντα να δημοσιεύει άρθρα συγχωριανών που αγαπούν τη συγγραφή και επιθυμούν να δουν τα κείμενά τους στον «Παρνασσό».
Η εφημερίδα τυπώνεται σε 4σέλιδο, σε 1300 αντίτυπα και αποστέλλεται σε όλους τους Σουβαλιώτες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε άλλους συλλόγους, δημόσιες υπηρεσίες και διάφορους φορείς.
Μέχρι πέρυσι εκδιδόταν ανά δίμηνο. Πλέον εκδίδεται ανά τρίμηνο, εξαιτίας της μεγάλης αύξησης των ταχυδρομικών τελών σε συνδυασμό με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση του Συνδέσμου. Και πάλι, όμως, δυσκολευόμαστε να συνεχίσουμε την έκδοση της εφημερίδας, αλλά και να διατηρήσουμε τα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας.

  Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από συνδρομές και δωρεές των μελών. Αυτοί είναι και οι μοναδικοί πόροι, εφόσον οι κρατικές επιχορηγήσεις έχουν σταματήσει τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κατάσταση του Συνδέσμου είναι εξαιρετικά δυσχερής. Για τη συνέχιση του έργου μας έχουμε την ανάγκη οικονομικής βοήθειας συμπατριωτών και φίλων του Συνδέσμου.

Παρακαλούμε και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε από την πλευρά σας συμπαράσταση και στήριξη στο έργο μας.

Μπορείτε να καταθέτετε τις δωρεές σας στον αριθμό λογαριασμού 155/341344-63 της Εθνικής Τράπεζας και να μας ενημερώνετε στα τηλέφωνα
210-3839026 ή 210-5150102.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου