Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Στάθης Θάνος- Δημοτικός Σύμβουλος: Η συμπεριφορά του κ. Προέδρου, δημιουργεί αντιπαλότητες, παραβλέποντας την πραγματικότητα σκόπιμα


Πραγματοποιήθηκε εχθές στο Πνευματικό κέντρο στην Άμφισσα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε το τέταρτο θέμα της συνεδρίασης για τις Αντικειμενικές αξίες που στην πραγματικότητα καίνε στην πλειοψηφία τους όλους τους δημότες του Δήμου Δελφών κυρίως όμως τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού (Επτάλοφο, Λιλαία, Άνω Πολύδροσο και Πολύδροσο)....

Η εισήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με την τοποθέτηση του Δημάρχου για σύσταση ομάδας εργασίας από τους Μηχανικούς, Ε. Μαρούτσο, Δ. Τζιβάρα και τον Νομικό και Πρόεδρο του ΔΣ Α. Παναγιωτόπουλο, έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Η επιτροπή θα συγκεντρώσει τα στοιχεία που θα τεκμηριώνουν συγκεκριμένη πρόταση και η οποία μέσα στο Νοέμβριο θα καταθέσει την πρότασή της προς ψήφιση και στη συνέχει να διαβιβαστεί και στην επιτροπή του άρθρου 41 αλλά και στο Υπουργείο Οικονομικών.
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ευσταθίου Θάνου, με αφορμή τις κατηγορίες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου προς τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο του ΔΣ του πρώην Δήμου Παρνασσού.
Ο κ. Μολιώτης στην τοπική εφημερίδα ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ γράφει….΄΄ Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην προηγούμενη Δημοτική αρχή (Δήμαρχος – Αντιδήμαρχοι – Πρόεδρος ΔΣ) οι οποίοι όφειλαν να παραβρεθούν το 2010 στη συνεδρίαση της επιτροπής (του άρθρου 41 ν.1249/82) και δια του αντιπροσώπου τους να προστυχεύσουν την Κοινότητά μας, γιατί γνώριζαν πως υπήρχε το πρόβλημα των εικονικών και υπερτιμημένων αγοραπωλησιών προκειμένου να ληφθούν σημαντικά δάνεια.
Όχι μόνο δεν παρέστησαν, αλλά δεν ενημέρωσαν ούτε το ΔΣ, ούτε τους Δημοτικούς Συμβούλους. Όσο λοιπόν θα ισχύει η τιμή των 1500/τ.μ. θα πρέπει να ζητούνται ευθύνες από αυτούς τους κυρίους΄΄.
Να προσθέσουμε δε ότι στις τοποθετήσεις τους ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος της Δε Παρνασσού και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δέχτηκαν ότι καμία πρόταση από τις επιτροπές του άρθρου 41 δεν εισακούσθηκε και ότι οι τιμές στις Αντικειμενικές αξίες ήταν παράλληλες με τις εμπορικές αξίες.
Στην τοποθέτησή του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευστάθιος Θάνος είπε:
Αναμφισβήτητα η αύξηση των αντικειμενικών αξιών και στις τρείς Κοινότητες της ΔΕ Παρνασσού, αποτελεί τροχοπέδη, όχι μόνο για την περαιτέρω οικιστική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά ειδικά οι μόνιμοι κάτοικοι που είναι στην πλειοψηφία τους χαμηλής εισοδηματικής κατάστασης, αισθάνονται αδικημένοι και δεν ισχύει για αυτούς η θεμελιώδης διοικητική αρχή της ισότητας και της αναλογικότητας έτσι έχει μείνει στάσιμη κάθε μορφή αγοραπωλησίας, μεταβίβασης, δωρεάς, γονικής παροχής κ.λ.π., με αποτέλεσμα και το ίδιο το κράτος να μην έχει αντίστοιχα έσοδα από τις κινήσεις αυτές.
Το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί, οι φόροι ακίνητης περιουσίας και τα χαράτσια που μπαίνουν ανάλογα με την αντικειμενική αξία είναι δυσβάστακτα για τους δημότες με αποτέλεσμα να αδυνατούν να πληρώσουν και έτσι έχουν τις ανάλογες συνέπειες.
Πρέπει άμεσα με προτάσεις και στοιχεία στην επόμενη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής αλλά και στο Υπουργείο Οικονομικών να αντιδράσουμε γιατί αυτή η τιμή θα αποτελέσει ταφόπλακα στη ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά παράλληλα και την οικονομική εξαθλίωση των δημοτών μας.
Θα ήθελα όμως εδώ να σταθώ και να αποκαταστήσω την αλήθεια εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και να καταγγείλω κάποια σοβαρά δημοσιεύματα, που έγιναν από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου και συγκεκριμένα στην τοπική εφημερίδα του χωριού μας τον ΄΄ΠΑΡΝΑΣΣΟ΄΄ αρ. φύλλου 249, που ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί την προηγούμενη Δημοτική αρχή.
Σε απάντηση εγγράφου της τότε βουλευτού Φωκίδας κυρίας Παπαθανάση από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Οικονομικών μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
΄΄…Οι τιμές που καθορίστηκαν για τους οικισμούς που απαρτίζουν 
τη Δ.Ε. Παρνασσού, στηρίχθηκαν σε έρευνα που έγινε στην αγορά ακινήτων της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ότι οι οικισμοί Επτάλοφος, Λιλαία, Άνω Πολύδροσο και Πολύδροσο, είναι περιοχές που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλη οικιστική ανάπτυξη και προσελκύουν το ενδιαφέρον για αγορά μόνιμης και εξοχικής κατοικίας αφενός διότι διαθέτουν φυσικό κάλος λόγω των ελατοδασών και των τρεχούμενων νερών που χαρακτηρίζουν τις περιοχές αυτές λόγω της εγγύτητας με το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και της ήδη κορεσμένης Αράχωβας.
Αποτέλεσμα αυτών των ευνοϊκών συνθηκών είναι η ύπαρξη σοβαρής οικιστικής ανάπτυξης σε όλους τους παραπάνω οικισμούς με κατοικίες που η τιμή κυμαίνεται από 1800 – 5000 ευρώ το τ.μ. χωρίς να παρατηρείται διαφοροποίηση στους οικισμούς Επταλόφου, Πολυδρόσου και Λιλαίας που να επιβάλει μια διαφορετική κλιμάκωση στις μεταξύ τους τιμές.
Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω εύκολα διαπιστώνεται ότι η τιμή των 1500 ευρώ/τ.μ. που καθορίστηκε για όλου τους πιο πάνω οικισμούς της Δ.Ε Παρνασσού είναι σε κάθε περίπτωση πολύ χαμηλότερη από τις τιμές αγοράς….΄΄
Αυτή λοιπόν είναι η απάντηση για να γνωρίζουν οι δημότες και θίγουν όλους μας ακόμη και εμάς που ήμασταν στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, γιατί εκτός από αιρετοί ήμαστε και δημότες μόνιμοι αυτού του τόπου.
Όλα τα υπόλοιπα είναι  μικροπολιτική και …βλαχοπολιτική, η οποία βλάπτει τον τόπο και δημιουργεί διχόνοιες και γκρίνιες.
Αυτές τις ώρες που όλοι βιώνουμε την οικονομική κρίση εμείς οι αιρετοί δεν θα πρέπει να οξύνουμε την κατάσταση για τέτοιες τοξικές τοποθετήσεις, εμείς θα πρέπει να ενώνουμε και όχι να διχάζουμε ανεξάρτητα πολιτικών τοποθετήσεων.

Θα ήθελα να σημειώσω και κάτι σχετικά με την επιτροπή του άρθρου 41.
Η Επιτροπή αυτή λοιπόν απαρτίζεται από έναν Δημοτικό Σύμβουλο, από εκπροσώπους όλων των φορέων της κάθε περιοχής και με Πρόεδρο τον Προϊστάμενο της κατά τόπο ΔΟΥ. 
Στην περιοχή μας λοιπόν αν και το γνωρίζει ο κ. Πρόεδρος, έφυγε η πρόταση με πολύ χαμηλότερες τιμές ( ασχέτως αν απουσίαζαν κάποιοι εκπρόσωποι ), η οποία όπως εξηγεί και στη απάντηση για τη ΔΕ Παρνασσού το Υπουργείο Οικονομικών δεν λήφθηκε καθόλου υπόψιν.
Αντί λοιπόν ο κύριος Πρόεδρος να ανατρέχει στο τι έπρεπε να γίνει και τι όχι, αυτός σαν τοπικός άρχων θα έπρεπε ήδη να έχει ετοιμάσει συγκεκριμένες προτάσεις με στοιχεία που θα τα λάβει υπόψη του το Υπουργείο Οικονομικών, να τις καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να αμπελοφιλοσοφεί όπως άλλωστε λέει και ο ίδιος.
Αυτό βέβαια απαιτεί να μελετήσει σοβαρά όσα προβλέπονται από την νομοθεσία για τις αντικειμενικές αξίες και πώς αυτές μπορούν να αλλάξουν από την 1-1-2013, όπως προβλέπεται (ανα διετία).
Η συμπεριφορά του  κ. Προέδρου, να  αφιερώνει το χρόνο του στο να δημιουργεί αντιπαλότητες, παραβλέποντας την πραγματικότητα γίνεται σκόπιμα προκειμένου να το εκμεταλλευτεί πολιτικά συκοφαντώντας και λασπολογώντας.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Θάνος έθεσε την παραίτησή του στη κρίση  του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ενέργειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής .
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο δεν δέχτηκε την παραίτηση, κρίνοντας ότι δεν προκύπτει ευθύνη.

11 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑ (ΤΙ ΣΤΡΕΜΑ ΧΩΡΑΦΙ)20 ΚΑΙ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ!ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ 250 ΚΑΙ 3ΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ 100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ .ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙΟΙΟΙΟΙ.. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ...
    ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΞΕΜΠΛΕΞΤΕΤΑ ΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΘΑΝΟ ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΡΑ ΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΕ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
      ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ

      Διαγραφή
  2. καλα εσεις το βιολι σας..
    ρε εμας δεν μας ενδιαφερουν οι κοντρες σας.παρτε το χαμπαρι.
    κοψτε τον κολο σας και λυστε τωρα το προβλημα.
    αναθεμα και καταρες ..προς το παρον, τρωτε απο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστος Μουτσιανάς4 Οκτωβρίου 2012 στις 10:00 π.μ.

    Επειδή ήμουν παρών στη συνεδρίαση – κ. Ανώνυμε????? – σε πληροφορώ ότι ο κ. Θάνος έθεσε στην κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου την παραίτησή του, να διαπιστώσει αν σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα υπάρχουν πράγματι ευθύνες.
    Το Δημοτικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ (από όλες τις πλευρές) δεν διαπίστωσε ευθύνες και δεν δέχτηκε την παραίτηση.
    Ο κ. Θάνος παρουσίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών που απέκρυψε ο κ. Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυδρόσου από τους δημότες προκειμένου να συνεχίσει την κατήφορο της λασπολογίας.
    Αυτό το…. λογίδριο ουσιαστικά εκφώνησε και από όσα γνωρίζω ….γράμματα να διαβάζει γνωρίζει.
    Υπενθυμίζω ότι 1-1-2013 οι αντικειμενικές αξίες αλλάζουν .... μήπως κάτι να κάναμε τώρα που οι εμπορικές αξίες είναι στο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΙΝΑΝ /ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΥΘΥΝΗ??????????? / Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα κοιμάστε ήσυχοι ? Νομίζετε οτι θα ξεμπλέξουμε?
    θά αλλάζουν απο εδω και στο εξής και οι αντικειμενικές και η ΔΕΗ
    με τους καραγκιόζηδες κυβερνήτες που έχουμε μπλέξει και οχι καθε χρόνο αλλα καθε εξάμηνο!!και οχι προς τα κάτω αλλα προς τα πάνω!!
    Αυτοί θέλουν λεφτα και θα μας ξεκ...ουν.
    Λύστε το τώρα , πρωην και νυν.Καθόλου δεν μας ενδιαφέρουν οι κόντρες σας.
    Το ποιός ομως φταίει , αν δεν λυθεί το προβλημα,θα το βρει
    η υπηρεσια...του λαου και τοτε αλλοιμονό σας , γιατι οι απαντήσεις δεν θα ειναι πλέον οπως καταλαβαινετε *μη μου απτου*....τελειώνουν αυτα!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΣΑΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετσι ειναι φιλε μου. Προσεξε στον Αλιαρτο τι κανουν και πως σκεφτονται και να δεις που αυτοι θα τα καταφερουν γιατι το κυνηγανε το θεμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευστάθιος Θάνος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών5 Οκτωβρίου 2012 στις 8:49 π.μ.

    Κύριε ΄΄ανώνυμε΄΄, η εισήγησή μου στηρίχτηκε αποκλειστικά και μόνο στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών προς την κυρία Παπαθανάση και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που εξηγούσε πως και γιατί οι αντικειμενικές αξίες καθορίστηκαν.
    Το λογίδριο που εκφώνησα στο ΔΣ και να το υπερασπιστώ μπορώ και ελεύθερα να το εκφράσω γιατί απλά είναι η αλήθεια την οποία εσκεμμένα κάποιοι την απέκρυψαν και ο κόσμος πρέπει να ξέρει και να ενημερώνεται σωστά και αντικειμενικά.
    Όσο αφορά για την παραίτησή μου, είπα ότι εάν τυχόν έχουμε ευθύνη σαν προηγούμενη Δημοτική αρχή για τα δυσβάσταχτα χαράτσια, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του ΔΣ.
    Δυστυχώς όμως για κάποιους οι οποίοι πήραν τις απαντήσεις τους από το Δήμαρχο, τον τοπικό Αντιδήμαρχο και από τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων δεν την έκαναν δεκτή.
    Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας που συστήθηκε από το ΔΣ να καταθέσουμε τις προτάσεις προκειμένου στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής μιας και οι εμπορικές αξίες είναι χαμηλές να έρθουμε στις προηγούμενες αντικειμενικές αξίες, ίσως και πιο κάτω.
    Αυτό θα είναι και η επιχειρηματολογία που θα καταθέσουμε προς το Υπουργείο, πως μπορούν να ανακαθοριστούν οι τιμές από 1-1-2013, γιατί ως γνωστόν ανά διετία αναπροσαρμόζονται.
    Δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με τις κατηγορίες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου, ο οποίος θα μπορούσε αυτά τα δύο χρόνια να έχει ασχοληθεί σοβαρά με το έγγραφο και όχι να συκοφαντεί και να λασπολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειμαι σουβαλιωτης και δυστηχως για το χωριο και για τους περισσοτερους κατοικους (οι οποιοι ειναι φτωχοι) της σουβαλας δεν εχει γινει τιποτα εδω και πολλα χρονια, απο ολες τις ηγεσιες που ανελαβαν να κυβερνησουν το χωριο. δεν ειναι τυχαιο αλωστε το γεγονος οτι ολοι οι ικανοι σουβαλιωτες που υπηρχαν στο χωριο εφυγαν απο αυτο, κατηφοριζοντας οι πιο πολλοι για αθηνα, οπου και δικαιωθηκαν κανοντας καριερα ως γιατροι, καθηγητες πανεπιστημιων, εξυπνοι επηχειρηματιες, αστυνομικοι, δικηγοροι, πυροσβεστες κλπ. μια ζωη το χωριο το κυβερνουν ανθρωποι οι οποιοι ειναι κοματικοποιημενοι εξυπηρετοντας χωρις να το ξερουν τα συμφεροντα της νεας ταξης πραγματων. τα κομματα δεν εχουν θεση στο χωριο. ελληνες σουβαλιωτες ξυπνηστε και ενωθειτε ολοι μαζι χωρις να τσακωνεστε εναντιον του υποχθονιου σαπιου συστηματος που καταστρεφει το χωριο μας και το μελλον των παιδιων μας. η σουβαλα ειναι πανω απο ολους και απο ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή