Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Το ΤΕΙ Λαμίας αποφάσισε να εισηγηθεί μεταφορά του ΤΕΙ Άμφισσας στην Λαμία

Το ΤΕΙ Λαμίας έκανε δεκτή την αίτηση του προσωπικού του Άμφισσας για μεταφορά του ΤΕΙ στην Λαμία. Η απόφαση αυτή δεν έχει δεσμευτικό ...
χαρακτήρα μιας και δεν είναι το ΤΕΙ Λαμίας που αποφασίζει σε ποια πόλη θα λειτουργήσουν οι σχολές , αλλά η ίδια η κυβέρνηση. Πάντως αυτή η εξέλιξη είναι αρνητική και αποτελεί ένα επιπλέον εμπόδιο στην μάχη να κρατηθεί το ΤΕΙ στον τόπο μας...

Τα επιχειρήματα των καθηγητών του ΤΕΙ της Άμφισσας υπακούουν στις κεντρικές πολιτικές κατευθύνσεις της συρρίκνωσης της παρεχόμενης παιδείας, είναι αστήριχτα και απλά η συγκυρία φανέρωσε ανθρώπους που έχουν επενδύσει το μέλλον τους σε άλλους τόπους μακρυά από μας .
Δεν πειράζει, ...εμείς θα μείνουμε μαζί με τους πολιτικούς φωστήρες της περιοχής μας να μετράμε τα λάθη και τις παραλείψεις τους μαζί με τα τεράστια κονδύλια που σπαταλήθηκαν χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Η αίτηση της Προϊσταμένης του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Παραρτήματος Άμφισσας, για μεταφορά του Τμήματος στην έδρα του Τ.Ε.Ι. Λαμίας έγινε δεκτή σήμερα το μεσημέρι με 9 ψήφους υπέρ και 5 κατά ενώ υπήρξαν και 3 λευκά.

http://iteanet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου