Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στο αυτόφωρο 10 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας.


Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι 10 ενήλικες μαθητές που επιχείρησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να προχωρήσουν σε κατάληψη του 2ου ΕΠΑΛ στο κέντρο της Λαμίας....

Οι μαθητές του σχολείου, αλλά και εξωσχολικοί, μπήκαν στο προαύλιο και προσπάθησαν να προχωρήσουν σε κατάληψη, έτσι ώστε τις πρωινές ώρες να μην λειτουργήσει το σχολείο. Όταν έγιναν αντιληπτοί, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια ο εισαγγελέας.
Τις πρώτες πρωινές ώρες με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συνολικά 21 ατόμων, εκ των οποίων οι 11 αφέθηκαν ελεύθεροι και ήδη συντάσσονται δικογραφίες σε βάρος των γονέων και κηδεμόνων τους για παραμέληση ανηλίκου. Οι υπόλοιποι 1Ο που ήταν άνω των 18 ετών οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο σήμερα το μεσημέρι όπου εκεί ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Πριν 24 ώρες ο εισαγγελέας και πάλι έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να τερματίσουν την απόπειρα κατάληψης μαθητών του 1ου Λυκείου Λαμίας, χωρίς όμως να υπάρξουν συλλήψεις και προσαγωγές, αφού απέδωσε ο διάλογος μεταξύ μαθητών και του διευθυντή του σχολείου. 
Πηγή: lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου