Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Με όλους τους πρωταγωνιστές παρόντες! Πρωταθληματικό Rally Sprint Ελάτειας το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.


Ο τρίτος αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ράλλυ προ των πυλών. Πρωταθληματικό Rally Sprint Ελάτειας το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου. Η επαναλαμβανόμενη (Χ4 φορές) ειδική της Ελάτειας θα φιλοξενήσει όλους τους πρωταγωνιστές σε έναν μαζεμένο - οικονομικό αγώνα που...
δεν αποκλείεται να αποτελέσει και τον «προπομπό» της μορφής των αγώνων στην προσεχή περίοδο.
     Παρά το σχετικά μικρό μήκος της πασίγνωστης ειδικής, το ενδιαφέρον αναμένεται τεράστιο καθώς το αποτέλεσμα σίγουρα θα κριθεί στο δευτερόλεπτο ενώ αποτελεί αίνιγμα για όλους η μεταβολή της ειδικής πέρασμα με πέρασμα.

     Στις προσωρινές συμμετοχές, στη μεγάλη κατηγορία παρόντες οι Λάμπρος Κύρκος – Γιώργος Πολυζώης απέναντι στους Γρηγόρη Νιώρα – Κώστα Κακαλή που ισοβαθμούν στην βαθμολογία και από κοντά οι Σπανός – Γκοτοβός. Στην F2 επίσης, παρόντες οι Λευκαδίτης και Χαλιβελάκης που ισοβαθμούν στην κορυφή και σε απόσταση μόλις ενός βαθμού οι Κουρτέσης και Γαζετάς.
     Ο αγώνας αποτελεί ταυτόχρονα τον τελευταίο γύρο του κυπέλλου των χωμάτινων Sprint, με τους πρωτοπόρους σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες να είναι παρόντες, ενώ προσμετρά και στο πρωτάθλημα των ιστορικών αυτοκινήτων που με την όμορφη παρουσία τους αλλά και τα εντυπωσιακά περάσματα τους αποτελούν δέλεαρ για τους απανταχού θεατές. Ανυπομονούμε όλοι μας να δούμε τον Χάρη Καλτσούνη στη πρώτη του εμφάνιση με μια πανέμορφη Opel Ascona 400.
     Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από την μάχη της κορυφής αναμένεται η παρουσία των δύο Corsa S1600 και η κόντρα τους με τα δύο Peugeot 206 kit car, η συνέχεια της κόντρας (στον απόηχο του Acropolis) των Γιάννη Ζούνη και Πάνου Κωνσταντάκου, το πολύ δυνατό EVO X του Δ. Ψύλλου κόντρα στα τρία συνολικά EVO IX και το ζευγάρι Τσάκαλος Πανούτσος στα Yaris.
    Υπενθυμίζουμε πως, μετά την απόφαση της αρχής του σπορ να προσμετρηθεί το Rally Sprint Ελάτειας στο Πρωτάθλημα Rally Χώματος, για όσους ακολουθούν το πρωτάθλημα, η ειδική θα διεξαχθεί 4 φορές ενώ για το πρωτάθλημα Ιστορικών, κύπελλο χωμάτινων σπριντ και έπαθλο κεντρικής Ελλάδος η ειδική θα διεξαχθεί 2 φορές.
     Μέχρι τώρα οι προσωρινές συμμετοχές αγγίζουν τις 42 και η περίοδος υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.
xwmatinos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου