Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

O Αρκτούρος στην πόλη-θαύμα

Για 3η συνεχή χρονιά η παιδαγωγική ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ δίνει το παρόν στο παιδικό  φεστιβάλ Μικρόπολις στον χώρο Τεχνόπολις στο Γκάζι. Με βάση το  τρίπτυχο «Γνώση, Δημιουργία, Παιχνίδι», μια μεγάλη εκπαιδευτική διοργάνωση με πλούσιο θέαμα και παιχνίδι θα ψυχαγωγήσει τα μικρά παιδιά....

Στη γειτονιά της δροσιάς
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σε συνεργασία με το Παιδικό Φυσικό Μεταλλικό θα σας περιμένει στη Γειτονιά της Δροσιάς και του Παιχνιδιού.
Η ειδικά εκπαιδευμένη παιδαγωγική ομάδα της οργάνωσης προσκαλεί τα παιδιά σε μια διασκεδαστική και βιωματική παρουσίαση, το Δάσος, Πηγή Νερού και Ζωής, για να γνωρίσουν το Νερό, ως το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή τη δική μας, αλλά και του δάσους και των άγριων ζώων.
 Στη συνέχεια, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πρωτότυπες και χρηστικές κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Με τα δημιουργήματά τους (μουσικά όργανα, μαγικά αποθηκευτικά κουτάκια) θα ολοκληρώνουν την επίσκεψή του στο περίπτερο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με πολύ παιχνίδι και βιωματικά παιχνίδια για την άγρια ζωή στο δάσος.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ Δάσος, Πηγή Νερού και Ζωής, το οποίο δημιουργήθηκε και υλοποιείται στα σχολεία για 4η συνεχή χρονιά,  θα παρουσιαστεί  στα παιδιά την Πέμπτη και Παρασκευή 20 και 21 Σεπτεμβρίου μόνο για προγραμματισμένες σχολικές τάξεις και το σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου από τις 10:00-20:00 στο ευρύ κοινό (παιδιά και συνοδοί).
Παράλληλα, το εκπαιδευτικό υλικό της παρουσίασης που είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, θα διανέμεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου