Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Με το φόβο της "επίσκεψης" της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε το παζάρι στην Αμφίκλεια

Κλίμα έντασης χθες, κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας των παραγκών...

Ξεκίνησε σήμερα το παζάρι στην Αμφίκλεια, το οποίο πλέον αποτελεί θεσμό πολλών ετών ( ap;o to 1901) για την ευρύτερη περιοχή και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού, οι "παζαριώτες" με τους υπαλλήλους του Δήμου για την δημοπρασία που γίνεται για τις παράγκες, οι οποίες θα στεγάσουν τους παζαριώτες μικροπωλητές....
Στο σημείο βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδας, μαζί με άλλα μέλη του Συνδικάτου οι οποίοι απαίτησαν από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου Αμφίκλειας να μην πάρουν παράγκα και άδεια όσοι δεν κατέχουν ταμειακή μηχανή όπως ο νόμος ορίζει. Ο υπάλληλος του Δήμου τους απάντησε ότι θα ισχύσει αυτό που γίνεται κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και φραστική αντιπαράθεση, μεταξύ Συνδικάτου και υπαλλήλου, με κατάληξη την διακοπή της συνάντησης.

Το Συνδικάτο αποχωρώντας ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος, ενώ εκφράστηκαν φόβοι για παρέμβαση -επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο παζάρι, σε περίπτωση μη εφαρμογής του νόμου.

Ανάλογα περιστατικά είχαμε πρόσφατα και στο παζάρι στην Ιστιαία στη Βόρεια Εύβοια και αλλού, ενώ για το ίδιο θέμα έγινε η επίθεση και το κάψιμο των γραφείων του συγκεκριμένου Συνδικάτου στους αγίους Αναργύρους Αττικής από αντιεξουσιαστές πρόσφατα.
ΠΗΓΗ :LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου