Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τροχαίο ατύχημα - παρ ολίγο τραγωδία στην Αγία Παρασκευή Τιθορέας

Τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε σήμερα τους κατοίκους του χωριού της Αγίας Παρασκευής. Στις 7:30 περίπου το απόγευμα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο οδηγός του, βουλγαρικής καταγωγής, ερχόμενο από την Κάτω Τιθορέα εισήλθε στο χωριό με εξωφρενική ταχύτητα...
το οποίο αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι των σπιτιών στην αρχή του χωριού, και ύστερα από τη χαρακτηριστική στροφή της Π.Ε.Ο. χάνοντας τον έλεγχο της πορείας, βγήκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε τελικά σε μάντρα κτήματος. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα σώος, χωρίς τραυματισμούς, αλλά δεν άργησε να διαπιστωθεί από τους κατοίκους που έσπευσαν στο σημείο ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ήταν μεθυσμένος. 
Στο συμβάν έσπευσαν και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, που συνέλαβαν και οδήγησαν στο Τμήμα τον αλλοδαπό, ο οποίος δεν είχε στο όχημα τα απαραίτητα έγγραφα. Το όχημα απομακρύνθηκε γρήγορα και δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία.
Αν και υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, επικράτησε πανικός και οι κάτοικοι τρομοκρατήθηκαν στην ιδέα ότι θα μπορούσε να πέρναγε κάποιος πεζός εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο ή να είχε προσκρούσει σε αυλή ή ακόμη και σε σπίτι. 
Αρχικά, κάτοικος επιτέθηκε λεκτικά και παρολίγο σωματικά στον μεθυσμένο οδηγό καθώς πριν από λίγο είχε περάσει από το σημείο ο ανήλικος γιος του με το ποδήλατο κάνοντας βόλτα, τρεμάμενος έτσι στην ιδέα ότι η ανεύθυνη και ανεγκέφαλη αυτή συμπεριφορά της κατανάλωσης ποτού και της οδήγησης με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο χωριό – κάτι που γίνεται επανειλημμένα - θα μπορούσε να έχει οδηγήσει στο θρήνο.



ρεπορταζ:Γ.Παπαγεωργίου
Φωτογραφίες: Γ.Παπαγεωργίου – Γ.Κάμπας
ΠΗΓΗ : http://e-tithorea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου