Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Σύσκεψη για το Ράλυ Ακρόπολις

Στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σύσκεψη για την διεκδίκηση της επανόδου διεξαγωγής του Ράλυ Ακρόπολις στην Στερεά Ελλάδα, με έδρα της διοργάνωσης την Λαμία.

Ο δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς τόνισε ότι ΄΄η διοργάνωση αυτή αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, γιατί το Ράλυ Ακροπόλις έχει μια διεθνή προβολή που πρέπει να αξιοποιήσουμε΄΄.
Πρόθεση των φορέων της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Φωκίδας, είναι να στηρίξουν την διεκδίκηση. Όλοι οι παριστάμενοι συμφώνησαν να συνεργαστούν για την ετοιμασία του φακέλου που θα πρέπει να υποβληθεί στην ΕΛΠΑ τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι εκτός από το οικονομικό κομμάτι θα πρέπει να διορθωθούν και αρκετά λάθη του παρελθόντος σχετικά με τις ξενοδοχειακές υποδομές.
Γνωστοποίησε δε, στους συμμετέχοντες ότι προγραμματίζεται άμεσα μετά τις 15 Αυγούστου η επιτροπή για την διεκδίκηση της διοργάνωσης του Ράλυ Ακρόπολις να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Αν εξαιρέσουμε εκπρόσωπο του επιμελητηρίου Φωκίδας που παραβρέθηκε (σύμφωνα με πληροφορίες μας), κανείς άλλος πολιτικός ή εκπρόσωπος φορέα δεν συμμετείχε.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ



3 σχόλια:

  1. Απο την Φωκίδα ήταν κανείς; Δεν βλέπω κανέναν επώνυμο τουλάχιστον στις φωτογραφίες. Γνωρίζετε κάτι περισσότερο εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εξαιρέσουμε εκπρόσωπο του επιμελητηρίου Φωκίδας που παραβρέθηκε (σύμφωνα με πληροφορίες μας), κανείς άλλος πολιτικός ή εκπρόσωπος φορέα δεν συμμετείχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ. Είναι χαρακτηριστική πλέον η αντιμετώπιση θεμάτων τα οποία θα βοηθούσαν τον Νομό, απο τους Ταγούς μας, παλαιούς και νέους.

      Διαγραφή