Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Τα μάθατε τα νέα: Νομοταγή... κορόιδα!

Κύριε διευθυντά.
Ακούγοντας τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνηνα δηλώνει ότι πρέπει να κινηθούμε «στη λογική της φορολόγησης όσων δεν δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα και όχι της αύξησης της φορολόγησης όσων συμμορφώνονται», αναρωτήθηκα πόση σκέψη χρειάζεται επιτέλους για να εφαρμοστεί το αυτονόητο! Και αισθάνθηκα την ανάγκη να τον προτρέψω να βιαστεί αν προτίθεται να το εφαρμόσει, γιατί οσονούπω και εμείς που συμμορφωνόμαστε και που είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας δεν θα το κάνουμε. Οχι από αντίδραση - το νομοταγές... κορόιδο (γιατί έτσι αισθανόμαστε) δεν αλλάζει -, απλώς επειδή δεν θα μπορούμε. Επειτα από τόσο άρμεγμα το γάλα έχει αρχίσει να εξαντλείται...

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Παρεμπιπτόντως, με αυτή την «κάρτα αποδείξεων» που με έβαλαν να εξασφαλίσω και που κανένας δεν τη δέχεται, θα κάνουν κάτι αυτός και η κυβέρνησή του; Εδώ και μήνες την έχω στο πορτοφόλι μου και βολτάρω μαζί της χωρίς να μπορώ να τη χρησιμοποιήσω.

* Βολτάρω είπα; Ομως με αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους όλο και πιο δύσκολα βγαίνω από το σπίτι.

* Βγήκε και ο δήμαρχος Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης, και δήλωσε αναφερόμενος στα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων ότι «το κράτος δικαίου αποτελεί τη μόνη εγγύηση για την έξοδο από την κρίση βίας».

* Πάλι το αυτονόητο...

* Εκανε και μία έκκληση ο κ. Καμίνης: «Να συμβάλουμε όλοι, δικαστική εξουσία, κεντρική διοίκηση, πολιτικά κόμματα, τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία των πολιτών και πνευματικός κόσμος, ώστε να δοθεί ένα τέλος στη φρίκη των δολοφονιών στη μέση του δρόμου». Πού φτάσαμε! Αν σας το έλεγαν πέντε χρόνια πριν, θα το πιστεύατε; Εγώ όχι.
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου