Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ

Ο Αστέρας Ιτέας θα δώσει οκτώ αγώνες μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι έξι είναι φιλικοί αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας και οι δύο είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας στο κύπελλο. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
- 01/09 Διαγόρας Πολύδροσου
- 05/09 Αμφισσαικός
- 09/09 Αμφίκλεια
- 12/09 Ναυπακτιακός Αστέρας
- 15/09 Λαμία , η οποία αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική
- 18/09 Άσπρα Σπίτια
Όλοι οι φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Αστέρα όπου μετά από ένα χρόνο απουσίας θα επιστρέψει στην φυσική του έδρα. Ο Αστέρας θα δώσει και άλλα δυνατά φιλικά με ομάδες Δ΄ Εθνικής και θα τεστάρει τις δυνάμεις του για την επιστροφή του στην Δ΄ Εθνική. Όλες οι μεταγραφές της ομάδας της Ιτέας αποτελούνται από ντόπια παιδιά και μόνο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του Αστέρα. Το διοικητικό συμβούλιο και οι παίκτες της ομάδας καλούν τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Αστέρα και να παρευρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας.
Στις 22/09 και στις 30/09 ο Αστέρας θα δώσει δύο αγώνες στα πλαίσια του κυπέλλου Φωκίδας. Τον αντίπαλο δεν το γνωρίζουμε καθώς δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου