Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Αναγνώστης απευθύνεται στον Αντώνη Σαμαρά και ζητά την παραίτησή του

Αντώνη Σαμαρά όταν βρισκόσουνα στην αντιπολίτευση έκανες ότι είσαι με το λαό, έδειχνες ότι διαφωνείς με τα δισβάστακτα οικονομικά μέτρα εις βάρος των...
Ελλήνων που έπαιρνε ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έδειχνες εξοργισμένος με την τότε οικονομική πολιτική που ασκούσε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.΄Ελεγες ότι δεν αντέχει ο λαός άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων. 


Υποσχέθηκες ότι εσύ ως πρωθυπουργός θα επαναφέρεις το αφορολόγητο ξανά στα 12000 ευρώ, ότι θα κόψεις το χαράτσι των σπιτιών, μέσω ΔΕΗ, που μας επέβαλε ο τότε Υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος.΄Εδινες ελπίδες ότι θα μειωθεί η ανεργία, έλεγες ότι χωρίς ανάπτυξη ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά, έλεγες, έλεγες,έλεγες……
΄Εκανες το σκληρό ανδράκι και δεν ήθελες να συνυπογράψεις τη δανειακή σύμβαση που ζήταγε τότε η Τρόικα και τη δική σου υπογραφή. Φώναζες ότι το μνημόνιο είναι θάνατος για την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες. Κατηγόρησες το Γιώργο Παπανδρέου που κορόιδεψε το λαό με εκείνο το απατηλό «λεφτά υπάρχουν». Είπες, είπες και τι δεν είπες τότε. Τα θυμάσαι όλα αυτά Αντωνάκη; ΄ Ηρθε λοιπόν η ώρα που ο ευκολόπιστος και απατημένος λαός σε πίστεψε και σένα, όπως τόσους άλλους πριν από εσένα, και σε εξέλεξε πρωθυπουργό. Και τώρα βλέπω ότι ακολουθείς στα χνάρια του αποτυχημένου Γ.Παπανδρέου, κάνεις ότι έκανε εκείνος. Σε πιέζει η Τρόικα για να της παραδώσεις 13,5 δις ευρώ και εσύ ως άλλος Γιώργος Παπανδρέου βρήκες αμέσως την εύκολη λύση. Θα τα εισπράξουμε από τον ΜΑΛΑΚΑ και αφελή Ελληνικό λαό, ο οποίος θα διαμαρτυρηθεί λίγο στην αρχή, αλλά τελικά θα σταματήσει να φωνάζει γιατί οι ΄Ελληνες είναι ηλίθιοι και ξεχνούν αμέσως. Δεν έδωσες εντολή να εισπραχθούν οι ωφελές που χρωστάνε στη Ελληνικό Δημόσιο μεγάλες και ανθιρές επιχειρήσεις. Δεν έδωσες εντολή οι δημόσιες υπηρεσίες να στεγαστούν σε κρατικά κτήρια, γιατί τα μισθωμένα κτήρια που διατηρείς ακόμα και σήμερα ανήκουν σε κάποιους πολιτικούς ή σε συγγενείς πολιτικών προσώπων. Ούτε καν σκέπτεσαι να μειώσεις των αριθμό των βουλευτών, αλήθεια τι προσφέρουν 300 φαγάνες Αντώνη; Δεν θέλεις να μειώσεις στο 50% τις αποδοχές των βουλετών, όπως εξακολουθούν να μειώνονται τρία χρόνια τώρα μισθοί και συντάξεις.
Αντώνη Σαμαρά δεν διαφέρεις καθόλου από την πολιτική που ασκούσε ο ΓΑΠ. Για όλους εμάς τους ΄Ελληνες είσαι ΨΕΥΤΗΣ, είσαι αναξιόπιστος, είσαι και εσύ μέρος του συστήματος. Εκτελείς και εσύ κατά γράμμα τις εντολές των εξωτερικών αφεντικών σου. Ο λαός άλλα πίστεψε σε σένα και σε έκανε πρωθυπουργό, δυστυχώς τον πρόδωσες και συ όπως τόσοι άλλοι. Αν πιστεύεις ότι τα οικονομικά μέτρα που παίρνεις είναι όντως σκληρά για το λαό, αλλά σε αναγκάζουν να τα πάρεις, τότε ένα σου μένει να πράξεις. Παραιτήσου!

Aναγνώστης - http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου