Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 80χρονου κατοίκου Βελίτσας - Άκαρπες οι έρευνες

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 80χρονου κατοίκου Βελίτσας η οποία αν και χρονολογείται από τις 8 Αυγούστου, δηλώθηκε στην αστυνομία αρκετές ημέρες μετά καιστις 22 Αυγούστου,με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το έργο των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και των εθελοντών που τον αναζητούν στις πλαγιές του Παρνασσού.Ο 80χρονος ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής με μια παρέα φίλων από την Τιθορέα για να μαζέψουν τσάι στον Παρνασσό.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο ηλικιωμένος χώρισε από την υπόλοιπη παρέα συνεχίζοντας να ανεβαίνει μόνος του στο βουνό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους ανθρώπους που ήταν μαζί του ότι όταν θα ολοκληρώσει το μάζεμα του τσαγιού θα γυρνούσε μόνος του στο χωριό. 
Από την στιγμή εκείνη χάθηκαν τα ίχνη του ενώ πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι κοντινοί συγγενείς του προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όμως σταμάτησε να λειτουργεί στις 15 Αυγούστου. 
Για άγνωστους λόγους οι συγγενείς του, που δεν μένουν
στην περιοχή, δεν ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές. Ένας από τους
λόγους μάλιστα ήταν ότι ο ηλικιωμένος συνήθιζε να ανεβαίνει συχνά στον Παρνασσό και να απομονώνεται, γεγονός που ενδεχομένως να οδηγήσει τους δικούς του ανθρώπους στο συ-
μπέρασμα ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Ωστόσο το γεγονός ότι είχαν περάσει δύο περίπου εβδομάδες προκάλεσε έντονη ανησυχία και ανάγκασε τους συγγενείς να δηλώσουν την εξαφάνιση του ηλικιωμένου στις αρχές.
Από τις 22 Αυγούστου ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή που πιθανόν να είχ κατευθυνθεί ο 80χρονος και στ ις
οποίες συμμετείχαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ Λαμίας με την συν-
δρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές της περιοχής. 
Οι έρευνες ωστόσο έχουν αποβεί μέχρι σήμερα άκαρπες καθώς δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του 80χρονου, ενώτο μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την εξαφάνισή του έχει σχεδόν μηδενίσει τις πιθανότητες να έχει επιβιώσει σε περίπτωση που έχει υποστεί κάποιο ατύχημα.
ΤΙΘΟΡΕΑ-ΒΕΛΙΤΣΑ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου