Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ROMA επιχείρησαν να διαρρήξουν τον γεωργικό συνεταιρισμό Αμφίκλειας

Συνελήφθησαν στη Δρυμαία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, τρεις ROMA, ηλικίας 43, 38 και 36 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στις εγκαταστάσεις του Γεωργικού Συνεταιρισμού Αμφίκλειας, πλησίον διασταύρωσης Δρυμαίας και έκοψαν το λουκέτο της πόρτας εισόδου, με σκοπό την διάπραξη κλοπής.
Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην συγκεκριμένη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό από υπάλληλο του Συνεταιρισμού, κατέφθασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν τους δράστες, πλην όμως αυτοί εισήλθαν στο όχημά τους και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησαν να διαφύγουν.
Κατά την προσπάθεια διαφυγής το όχημα των δραστών εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί εντός αγροτικού δρόμου και οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα των δραστών, διαπιστώθηκε ότι ήταν φορτωμένο με μεγάλο αριθμό μεταλλικών αντικειμένων, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα το πρωί από αποθήκη, ιδιοκτησίας 39χρονου, στην περιοχή της Αμφίκλειας.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών καθώς και τα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου