Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αγρότης Λιανοκλαδίου: "Άμεση συνεργασία με ΑΣ Λαμία"

Στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του Π. Σ. «ΑΓΡΟΤΗΣ» ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση συνεργασία με τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής (με έδρα το Δ.Α.Κ. Λαμίας) και μια δεύτερη που θα συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας (με έδρα το Δημοτικό γήπεδο Λιανοκλαδίου).

Για το σκοπό αυτό η Γενική Συνέλευση αποφάσισε:
1) Την παράτηση της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΓΡΟΤΗ μέχρι τις 31 Ιούλη 2012.
2) Τον ορισμό τριμελούς επιτροπής από τους Σωτήρη Κουτσοβέλη, Γιώργο Τσώνο και Κώστα Αποστολόπουλο, η οποία εξουσιοδοτήθηκε να συναντηθεί με τη Διοίκηση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για τη συνεργασία, τους όρους συμφωνίας και τις δεσμεύσεις για την τροποποίηση των καταστατικών των δύο σωματείων, που θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο του 2012.
3) Παράλληλα με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τις δύο πλευρές θα εξοφληθούν, από το Δ.Σ. του ΑΓΡΟΤΗ, όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες του περσινού πρωταθλήματος, που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε τρίτους.
Επίσης η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό της περιόδου 2011-2012 και απάλλαξε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
 lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου