Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Γηροκομείο Άμφισσας:Προχώρησε η κατάσχεση, αρχές Σεπτεμβρίου βγαίνει στο σφυρί το οικόπεδο του Χολαργού…

Εδώ και δεκαεννέα ολόκληρους μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι 30 εργαζόμενοι του γηροκομείου της Άμφισσας, οι οποίοι ωστόσο εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους 38 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Μετά την απόφαση επίσχεσης εργασίας και διεκδίκησης των δεδουλευμένων τους, καθώς και την πίεση που άσκησαν στους τοπικούς φορείς προκειμένου τα ασφαλιστικά ταμεία να καταβάλουν τα απαραίτητα χρήματα για την περίθαλψη των ηλικιωμένων, όπως κάνουν και σε άλλες περιπτώσεις, οι νομικοί Σύμβουλοι των εργαζομένων προχώρησαν σε κατάσχεση του οικοπέδου – φιλέτο του Χολαργού, κληροδότημα του αείμνηστου Κονιάκου

Λόγω της θερινής περιόδου – τα δικαστήρια κλείνουν τον Αύγουστο- και λόγω του χρονοβόρου των διαδικασιών, το κληροδότημα του Χολαργού θα βγει σε πλειστηριασμό κατά πάσα πιθανότητα αρχές Σεπτέμβρη.

«Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών το υψηλής αξίας οικόπεδο - που σημειωτέον, βρίσκεται σε γωνιακό σημείο της κεντρικής πλατείας του Χολαργού -, αναμένεται να έχει τιμή εκκίνησης πολύ χαμηλότερη από ό,τι θα είχε σε περίπτωση που γινόταν η εκποίηση όταν είχε σχεδιαστεί, αρχικά», μας είπε ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Ιδρύματος.

Ο κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ο οποίος αναφέρεται πρωτίστως στην οικτρή οικονομική κατάσταση των συναδέλφων του, επισημαίνει ότι αρχικά τα πράγματα θα ήταν πολύ ευκολότερα.
"Αυτή την στιγμή, οι εργαζόμενοι λειτουργούν εθελοντικά", συμπληρώνει.

Το σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι οι ιδιώτες που θα «χτυπήσουν» το κληροδότημα. Ασφαλώς δίδεται η δυνατότητα να το διεκδικήσουν με πολύ καλύτερους όρους αφού η τιμή εκκίνησης θα συνάδει με τους όρους κατάσχεσης αλλά και την οικονομική συγκυρία.
Η προέλευση και η καταγωγή των ενδιαφερομένων είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο και ήδη πληροφορούμεθα ότι έχουν γίνει αρκετά διερευνητικά τηλεφωνήματα. Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, παρ' όλη την κατάσταση της οικονομίας...

Πάντως, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι καθοδηγούμενοι από τους νομικούς τους συμβούλους πέτυχαν την κατάσχεση του ακινήτου δίδοντας άμεση και οριστική λύση στην εκποίηση, τους χαρακτηρισμούς, τις εμπλοκές, τις ενστάσεις και στα ατέρμονα δικαστήρια… καθώς επίσης και το γεγονός ότι το ακίνητο θα εξασφαλίσει την πληρωμή τους και παράλληλα μια -κατά πάσα πιθανότητα- πολύ συμφέρουσα τιμή στον επίδοξο αγοραστή…

Μπράβο! Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.
Και εδώ νομίζουμε ότι ταιριάζει και το: σου βγάζω το καπέλο…

Για την συνέχιση της λειτουργίας του ιδρύματος, να μη ρωτάμε, ακόμη ε;;;
Ζητάμε πολλά…

http://fokidatv.blogspot.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου