Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Φθιώτιδα: Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για μυστηριώδες ερπετό! ΦΩΤΟ

Στην περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα κοντά στον Αχινό, οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ψάχνουν για ένα τεράστιο φίδι χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει τι είδους φίδι μπορεί να είναι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 7η ΕΜΑΚ ειδοποιήθηκε από έναν αγρότη ο οποίος το έχει δει στο κτήμα του κάποιες φορές και έχει τρομάξει. Κάνει λόγο για ένα φίδι πάνω από 4 μέτρα και πολύ χοντρό, με πολύ μεγάλο κεφάλι. 

Την ίδια περιγραφή έδωσαν τρομαγμένοι αλλοδαποί εργάτες, που το είδαν άλλη φορά σε άλλο σημείο μέσα όμως στο ίδιο τεράστιο ελαιοπερίβολο.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Η τελευταία φορά που το είδε ο ιδιοκτήτης του κτήματος ήταν χθες λίγο πριν νυχτώσει και κάλεσε σε βοήθεια. Έτσι σήμερα το πρωί οργανώθηκε επιχείρηση εντοπισμού, η οποία όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Όπως είπαν άλλοι κάτοικοι, παλαιότερα έχουν δει τέτοιο φίδι με ανάλογη περιγραφή, σε πιο ορεινό ελαιοπερίβολο της ίδιας περιοχής.


ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν ξανά να εντοπίσουν το μυστηριώδες ερπετό ενώ σύστησαν στον ιδιοκτήτη του κτήματος αν δει κάποια ίχνη, να τους ενημερώσει αμέσως.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου