Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΙΤΕΑ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ: «ΛΑΤΕΡΝΑ, ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ» ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Φωτογραφική Έκθεση "Άνθρωπος"
της ομάδας "Template Life"
εγκαίνια: 5 Ιουλίου 2012, Πέμπτη, 21.00
ημέρες και ώρες λειτουργίας: 5 - 8 Ιουλίου 2012
Πέμπτη και Παρασκευή: 20.00 - 23.00
Σάββατο και Κυριακή: 10.30 - 14.00 και 20.00 - 23.00
Αίθουσα Κολοβού (πρώην ΕΛΤΑ), Ιτέα
στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο"

διοργάνωση:
Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας
Δήμος Δελφών

Με βαθιά αίσθηση της δύσκολης κοινωνικοπολιτικής περιόδου που διανύουμε ως πολίτες μιας υπερήφανης χώρας, η ομάδα Template Life στηρίζει και παρουσιάζει τη θετική πλευρά της καθημερινότητας μας.
Με κύριο κίνητρο μας την αντίληψη για θετική δράση, εμπνευστήκαμε από τις βάσεις της οντότητας μας. Γυρίσαμε στη φύση! Αυτή που μας δίδαξε ότι μπορούμε και οφείλουμε να επιβιώνουμε με τα ελάχιστα, γιατί επί της ουσίας μόνο αυτά χρειαζόμαστε. Γυρίσαμε στις ρίζες μας! Ψάξαμε βαθιά στα χώματά μας και ανακαλύψαμε εκ νέου «δέντρα» που μας δίνουν «τροφή» και «δέντρα» που μας προστατεύουν από τις κακουχίες κάτω από των ίσκιο των δροσερών κλαδιών τους.
Βρίσκοντας τις «ρίζες», ανακαλύψαμε των άνθρωπο και τη δύναμη που κρατάει στα χέρια του και μέσα από την ανάγκη για αναπτέρωση του ηθικού μας, δέσαμε με γερά δεσμά την αλυσίδα ΡΙΖΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η φωτογραφική έκθεση της εικαστικής ομάδας Template Life με γενικό τίτλο "?ΑΝΘΡΩΠΟΣ" σας προσκαλεί να «ταξιδέψετε» με τη δική της δράση για αισιοδοξία μέσα από εικόνες που παραθέτουν την απαράμιλλη συνύπαρξη ανθρώπου-φύσης. Επιμέλεια έκθεσης: Χριστιάνα Πετουσάκη (φωτογράφος, καθηγήτρια φωτογραφικών τεχνών) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου